http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 23, 2016

Nokia tulee jättämään Suomen, jos menettää veronmaksajilta kavalletut yritystuetTähän ei tarvitse olla edes ennustaja, että Nokia tulee jättämään suomen jos ne menettävät yritystukensa. 

Suomen veronmaksajilta otettiin viime vuonna 12,4 miljoonaa euroa Nokialle TEKES -yritystukiin.


Nokia rohmusi vuonna 2011 peräti 160 000 000 € veronmaksajien rahoja itselleen. 160 miljoonaa euroa, jolla kustantaisi jo 12 000 työttömän elättämisen vuodessa.

Nokia sen sijaan jakelee potkuja työntekijöilleen ja rohmuaa veronmaksajilta satoja miljoonia euroja vuodessa, jotta heidän rikkaimmat omistajansa voisivat rikastua potkujen kustannuksella. 

Ottaen huomioon sen, että jos Nokialta irtisanonut työntekijät joutuvat valtion elätettäviksi mm. nostamaan ansiosidonnaista. Niin nämä ansiosidonnaiset tulevat veronmaksajilta ja jos Nokia onnistuu joka vuosi ryöstämään veronmaksajilta satojamiljoonia euroja. 

Niin tämähän on varsin nerokkaasti toteutettu juoni, että rohmuat veronmaksajilta satojamiljoonia yritystukia. Sitten potkit työntekijöitäsi tuhansittain pois veronmaksajien elätettäviksi. 


Nokia maksoi suomeen vuonna 2012 veroja 0 euroa 

Nokia on viime vuosina harrastanut agressiivista verosuunnittelua, jossa se ei ole maksanut veroja enää suomeen. Vuonna 2012 se maksoi veroja suomeen enää 0 euroa vuodessa. Mutta ulkomaille maksoi 138 miljoonan euron verot.Mikäli Nokian verotulot ei ole maksettu vuonna 2012 suomeen, niin tämä tarkoitti sitä, että suomi menetti tuona vuonna Nokialta yli satojen miljoonien eurojen verotulot.Joten silloin kun suuryritykset eivät maksa veroja suomeen, niin ne aiheuttavat tällä köyhyyttä, koska jokainen verotulo joka on pois suomen sisäisen talousjärjestelmän kierrosta, aikaansaa köyhyyttä, työttömyyttä. Koska rahaa ei kasva puussa.Koska uutta rahaa syntyy vain lainoilla ja jos Nokia ei investoi suomeen, niin se investoi potkuihin ja työttömyyden kasvuun. Joten mitä me suomessa enää teemme tällaisella veroloisella ja parasiittilla ?Eikös silloin ole koko suomen etu, että tämä ahneeksi kasvanut kavalluskonttori pakkaa kamansa ja muuttaa vaikka pysyvästi Intiaan. Ei todellakaan tule kenellekään suomalaiselle veronmaksajalle ikävä.