http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 13, 2016

Obaman erityisavustaja: USA pitää Nato-ovea auki Suomelle ja RuotsillePresidentti Obaman  Eurooppa-asioiden neuvonantaja Charles A. Kupchan paljasti sen, kuinka yhdysvallat pitää nyt Suomelle ja Ruotsille Nato-ovea auki.

Kupchan tapasi joukon pohjoismaalaisia toimittajia torstaina Valkoisessa talossa päivää ennen presidentti Obaman sekä Pohjoismaiden päämiesten perjantaista huippukokousta. 

Kupchan paljasti sen kuinka Pohjoismaat ovat Yhdysvalloille turvallisuuspoliittinen ydinalue, jota se katsoo kokonaisuutena.

Kuvassa presidentti Obaman eurooppa-asioiden neuvonantaja Charles A. Kupchan.

Me jatkamme Euroopan ja Pohjoismaiden pitämistä ytimessä Yhdysvaltain globaalissa turvallisuusstratregiassa, enkä usko että se tulee muuttumaan lähiaikoina Kupchan jatkoi.

Kuten olemme nähneet sen, että mikä on Yhdysvaltain turvallisuusstrategia. Se on sitä, että hyökätään jatkuvasti eri lähi-idän maihin ja ryöstetään sieltä kaikki mitä käsiin saadaan. 

Ensin pommitetaan kaupungit hajalle, jonka jälkeen sitten jälleenrakennus alkaa Yhdysvaltalaisten yhtiöiden johdolla. Tämän jälkeen USA:laiset suuryhtiöt voivat sitten sotilaallisen invaasion jälkeen astella maahan ja alkaa tuhoamaan paikallinen kilpailu. 

USA:n armeijan invaasio on siis eräänlainen fanfaari monikansallisten suuryhtiöiden markkinoille tulemiselle. Kun ei soittokuntaan ole varaa, niin pommikoneisiin sentään on, joilla pommitetaan USA:n pahan akselin maihin demokratiaa.

Suomi ja Ruotsi taas eivät kuulu jenkkien hallinnon mukaan näihin pahan akselin maihin, koska finskit ja svedut ovat amerikan hallinnolle kuuliaisia. Mutta koska Suomella ja Venäjällä on yhteistä rajaa tämä yli 1000 km, niin se kyllä kiinnostaa jenkkejä suunnattomasti. 

Koska jos NATO:n kenraalit saavat haluamansa rauhan ajan rikottua Euroopassa, niin Wall Streetin pankkimafialle tulee suuri hinku saada suurhyökkäys Venäjälle ja jos Suomea ei voida käyttää alusmaana, niin sodalla taloudellista voittoa hakeva pankkimafia on silloin suuressa liemessä.