http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 23, 2016

Elijah Wood paljasti Hollywoodin pedofiili ringinTaru sormusten herrasta -elokuvista tuttu Elijah Wood, 35 paljasti Sunday Timesille Hollywoodin pedofiili ringistä.

Hän väittää, että Hollywoodissa nuoria lapsitähtiä ollaan käytetty seksuaalisesti hyväksi vaikutusvaltaisten Hollywood -mogulien toimesta.

Itse hän kertoo kuitenkin päässeensä turvaan Hollywoodin pedareilta, koska hänen äitinsä oli tarpeeksi suojeleva häntä kohtaan lapsena.  

 
Vasemmalla Hollywoodin 80-luvun lapsitähdet Corey Feldman ja Corey Haim (oik.).

Aiemmin Hollywoodin pedofiliasta uskalsivat puhua 80-luvun Goonies menestyselokuvasta tunnettu Corey Feldman, 44 joka paljasti näyttelijä ystävänsä Corey Haimin joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi jo 13 vuotiaana, kun yksi miespuolinen assistentti raiskasi hänet. 

Haim ajautui päihteiden pariin jo nuorena alle parikymppisenä ja kuoli lopulta virallisten tietojen mukaan huumeiden yliannostukseen vuonna 2010. Anne Henry työskentelee Bizparentz-nimiselle järjestölle, jonka tarkoitus on auttaa nuoria näyttelijöitä, jotka ovat joutuneet hyväksikäytön kohteeksi.

Henry kertoo että Hollywoodissa on yli 100 aktiivista pedofiilia, jotka käyttävät Hollywoodin lapsitähtiä seksuaalisesti hyväkseen ja suojelevat toisiaan. 

Sionistien omistama Iltalehti taas käänsi jutun toisinpäin ja otsikoi, että Elijah Wood vain arvelee Hollywoodissa olevan Jimmy Savilen -tyyppisen lapsiseksiringin.

Näin CIA:n avustuksella totuudesta tehdään disinformaatiota ja vieläpä suomalaisten veronmaksajien rahojen avustuksella. Edesmennyt legandaarinen näyttelijä Marlon Brando onnistui aikanaan suututtamaan Hollywoodin sionistijuutalaiset mogulit, kun hän kritisoi heitä Larry Kingin ohjelmassa.

Tästä hän joutui lopulta anelemaan armoa juutalaisen Rabbin edessä ja suutelemaan hänen jalkojaan, kuin jokin alistettu koira. Koska nämä äärijuutalaiset Hollywood mogulit uhkasivat vetää maton hänen altaan ja perua kaikki miljoonapalkkaiset roolit.

Tämä Brandolle tapahtunut tapaus kerrottiin dr. David Duken kirjassa "Juutalainen Ylivalta.

Joten tästä näemme sen, että tuo vanha lause "katso ketä et saa kritisoida, tietääksesi kuka meitä kaikkia hallitsee" pitää täysin paikkansa myös Hollywoodissa.

Elijah Wood saatetaan tästä lipsautuksesta lähettää vain B-sarjan elokuviin näyttelemään, jolloin hän saa turvautua aiemmilla elokuvilla tienaamiinsa miljooniin. 

Mutta yleensä Hollywoodissa monet näyttelijät elävät niin leveästi, että vaikka yhdestä elokuvaroolista jäisi käteen bruttona 30 miljoonaa dollaria. Niin kuitenkin tuollaisen sikakalliin luksuselämän kustannukset voivat noista nini suuriksi, että ne ovat vain riippuvaisia tuollaisista miljoonatuloista.

Eihän vielä Hollywood näyttelijät paljasta koskaan sopimuksiensa sisältöä, koska siellä saattaakin lukea että tuotantoyhtiö perii yli 50 % osuuden jokaisesta miljoonapalkkaisesta roolista. 
 

Lähteet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3603386/Lord-Rings-star-Elijah-Wood-says-Hollywood-gripped-powerful-pedophile-ring-Tinseltown-covering-seedy-underbelly-predatory-vipers.html

 http://www.iltalehti.fi/viihde/2016052321607355_vi.shtml

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015052719728769_vi.shtml

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000000672102.html