http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 25, 2016

Suomen itsenäisyyden salattu syntySuomen itsenäisyydestä ei historiankirjoissa kerrota totuutta siitä, että millä tavalla me tämän itsenäisyyden saimme tänne suomeen.

Maaliskuussa 1917 venäjällä oli vallankumous, jossa Nikolai II syrjäytettiin. Hänet ja hänen perheensä tapettiin sitten seuraavana kesänä.

Kenenkä suunnitelmaa tämä oli? 

Suunnitelma oli pankkiperhe Rothschildien.

Samalla kun venäjällä onnistuttiin tekemään vallankumous, niin Lenin antoi suomelle itsenäisyyden ja se kuului suomen ja Leninnin väliseen sopimukseen. 

Vasemmisto yritti tänne saada valtalakia, jolla olisimme irrottaneet itsemme venäjästä. Mutta porvarit pistivät tästä hanttiin ja siitä ei voitu toteuttaa. Porvarit olivat sitä mieltä, että muuten kauppa venäjän kanssa häiriintyisi

Tämä jatkui myöhemmin syksyyn ja suomessa oli jälleen uudet vaalit, koska oli eduskunnassa menneet sukset ristiin. Suomessa oli jo ollut 10 vuotta eduskunta, jonka välisenä aikana oli peräti seitsemät uudet vaalit. 

Lopulta täällä työväki tuli siihen päätökseen, ettei näillä saada uusia säädöksiä aikaan kuten 8 tunnin työpäivää. 

Saksassa kuitenkin tilanne eteni ja Venäjällä tilanne eteni. Lenin sai lopulta pankkiperhe Rothschildien rahoilla tapettua Tsaarit ja toteutettua vallanvaihdon.

Vallanvaihto tapahtui lokakuussa 1918. 


Kuvassa saksan keisarikunnan kenraali Erich Ludendorff, joka yritti kaapata suomen saksan haltuun, muun salaisen valtaeliitin toimiessa vallankaappausyrityksen takana. 

Sitten saksalainen kenraali Ludendorff tuli suomeen 4. joulukuuta 1917 ja hänellä oli valmiiksi kirjoitettu itsenäisyysjulistus suomelle ja se käännettiin suoraan suomeksi ja ruotsiksi. 

Se luettiin sitten silloisesa tynkäeduskunnassa 6. joulukuuta, jossa vasemmistoa edusti vain yksi mies. Siellä ei ollut edes valokuuvajia paikalla, koska saksalainen kenraali ei saanut näkyä siellä. 

Kenraali Ludendorff järjesti myös Venäjän vallankumouksen rahoituksen, koska hän lähetti liikkeelle Sveitsistä kuljetuksen, jonka lasti tuli lopulta aina suomeen asti ja sieltä lopulta venäjälle. 

Tämä lasti oli Rothschildien pankkien kautta rahoitettu osuus venäjän vallankumouksen toteuttamiseen, joka lähetettiin Leninille.

 Sen jälkeen sitten P.E. Svinhfvud oli presidenttinä suomessa ja hän lähetti lähettejä britanniaan ja ranskaan kysymään lupaa suomen itsenäisyydelle. Sieltä tuli viesti, että tätä lupaa pitäisi kysyä venäjältä. 

No täältä lähetettiin sitten valtuuskunta Pietariin ja heidän piti saada Leniniltä tällainen paperi, että Suomi saa tämän itsenäisyyden.

Lähetit pääsivät lopulta joulukuun viimeinen päivä Pietariin ja tapasivat Leninin. Niin vasta minuuttia vaille kaksitoista yöllä ennen uuttavuotta Lenin laittoi tähän sopimukseen nimensä.

Rauhanneuvottelut käytiin myöhemmin ja rajat olivat ne entiset hyvin lähellä Pietaria, josta Paasikivi totesi että se on aivan liian lähellä Pietaria, josta tulee hankaluuksia. 

Näin syntyi tämä suomen itsenäisyys ja se hoidettiin saksan kautta. Sitten seuraavana maaliskuussa ns. tynkä senaatti kokoontui Vaasassa ja siellä tekivät salaisen sopimuksen saksalaisten kanssa siitä että kaikki valta suomessa luovutetaan saksalaisille. Poliittinen kaupallinen, sotilaallinen ja diplomaattinen. 

Tällä vielä pidettiin jonkinlainen äänestys siitä, mutta sillä ei ollut kuitenkaan mitään merkitystä. Mutta lopulta kun suomeen syttyi tästä sisällissota ja tänne nousi Hangossa maihin saksalaisia sotilaita ja punaiset suomessa hävisivät. Saksalaiset ottivat vallan täällä.Mutta sitten saksalaiset kenraali von der Golzin voltsin johdolla pitivät täällä oman vapausparaatinsa, jota he juhlivat suomen sisällisodan voittajina.

Mutta Mannerheim päästettiin Helsinkiin vasta 16. Toukokuuta pitämään vapausparaatin, jota meille vieläkin näytetään historiankirjoista.  Muttei kerrota ollenkaan siitä, että saksan joukot pitivät täällä ennen oman voitonparaatinsa.

Kuitenkin kävi niin että Mannerheimin annettiin tehdä tämä, mutta viikko sen jälkeen Marski erotettiin päällikön tehtävästä. 

Saksa sitten hävisi lopulta ensimmäisen maailmansodan tänä kyseisenä vuonna 1918 marraskuussa, jolloin nämä kaikki sopimukset raukesivat, mitä he olivat tehneet suomen kanssa. 

Joten Suomi jäikin lopulta kuin sattuman kaupalta itsenäiseksi. 

Näin ollen tämä suomen itsenäisyys oli ylhäältä järjestetty korkeimman käteen ja siinä kävi lopulta hyvin. 

Tämähän sitten tarkoittaa sitä, että tätä suomen sisällissotaa ei voittanut lopulta niin valkoiset kuin punaisetkaan, koska suomeahan ei liitetty venäjään, eikä suomen sisällä toiminut eliitti onnistunut liittämään sitä edes saksaan. 

Suomen itsenäisyys oli siis korkeimman kädessä ja kaikki meni suuren suunnitelman mukaan, eikä suomea onnistuttu liittämään saksaan, koska saksavisi ensimmäisen maailmansodan ja joutui sen myötä myös vetäytymään suomesta ja suomi jäi suomalaisille.

Joten lopulta itsenäisyys voitti tämän suomen sisällissodan, mikä on aika uskomaton juttu. Niin uskomaton, että se piti sen vuoksi salata kokonaan historian kirjoista.Joten saksassa saatetaan edelleen olla katkeria siitä, ettei tämä isänmaamme jäänytkään heidän haltuun.

Samoin myös tämä verinen sisällissota suomessa on edelleen monelle hyvin arka asia maamme synkässä historiassa. Oikeasti täällä ei ollut mitään punaisia tai valkoisia. Oli vain kahdenlaisia ihmisiä, joiden mieli saatiin manipuloitua sotimaan keskenään.

Suomen sisällissota on edelleen suuri kansallinen häpeätahra, josta vieläkin suomen elokuvasäätiön on tuotettava uusia dramatisointeja, jotta tämä kansallinen trauma ei vain haihtuisi pois.  

Tästä suomen sisällissodan lopputuloksesta katkeroituneita olivat myös suomessa salaisesti valta pitävä suomenruotsalaiseliitti, joka tämän saksalaisen kuninkaan tänne suomeen olisi halunnut 1918 laittaa. Heistä monet vihasivat tätä suomen itsenäisyyttä ja ovat sitä salaisesti vihanneet näihin päiviin asti. 

Joten syystäkös tämä heidän alituinen ylemmyydentunne suomalaisen väestön edessä  ja huono vähemmistöön liittyvä itsetunto johtuu jostain historiaan salatusta asiasta, mikä on tämä suomen salattu itsenäisyyden synty.

Suomenruotsalaisia ei pidä silti ihmisryhmänä tuomita, koska tällä suomenruotsalaisella eliitillä tarkoitetaan vain sitä yli 70 % helsingin kaikki kiinteistöt rohmuavan tahon poliittisia juonia. 

He nimittäin ovat tahranneet suomenruotsalaisten maineen suomessa, aivan kuin myös kasaarit ovat tahranneet juutalaisten maineen suunnattomalla rahanahneudellaan ja röyhkeällä toiminnalla finanssisektoreilla.

Ruotsissa on huhujen mukaan vieläkin kadeteilla salainen rituaali, jossa he vetävät uniformuistaan hihojen yhden napin irti, joka on symbolinen ele suomen menetyksestä.Suomihan oli aikanaan satoja vuosia sitten ruotsille varsinainen sotilaallinen käsikassara Hakkapelittoineen. Ruotsissa kun sodittiin silloin aina viimeiseen suomalaiseen.

Joten jos suomen itsenäisyys tapahtui tällä tavalla, että se putosi tänne kuin taivaan lahjana, niin on syystäkin selvää miksi täällä edelleen salaisesti valtaa pitävät poliittiset tahot ovat tämän itsenäisyyden todellisen synnyn salanneet suomalaisista historian kirjoista.

Nyt nämä samat poliittiset ja korruptoituneet tahot suunnittelevat suomea Naton jäseneksi ja sopimus on tehty kenraalien kesken salaisesti, aivan kuten tuo vuosina 1917-1918 tapahtunut salainen saksalaisten kenraalien kanssa tehty sopimus. 

Tälläkin kerralla suomea yritetään kaapata vieraan vallan käsiin ja oli se sitten Yhdysvallat tai Saksa, niin se on aivan sama. Sillä tämän maan ei kuulu olla vieraan vallan käsikassara.

Naton kenraalit ja USA:n armeijan sotahullut sekä vainoharhaiset kenraalit näkevät Venäjän koko Euroopalle uhkana. 

He näkevät suomen sotilasliitto Natolle oivana sotilastukikohtana, josta käsin he voivat sitten tehdä yllätyshyökkäyksiä Venäjän suuntaan. Jos suomi on alistettu jo salaisella sopimuksella USA:n armeijan sekä Naton haltuun, niin tämä tarkoittaa sitä, että täällä tehtiin muutama vuosi sitten salainen sotilasvallankaappaus kenraali Lindbergin johdolla.

Suomea ei kuitenkaan oikeasti johda nämä kenraalit, vaikka he niin itse pienillä egoillaan luulevat. Vaan tätä maata johtavat oikeasti nämä lukuisat suomalaiset, jotka ovat valmiita pitämään suomen itsenäisenä valtiona. Eivätkä hyväksy sitä, että tämä maa alistetaan sotahullun USA:n ja Naton sotateolliseksi käsikassaraksi.

Tämä maa on koko maailman paras paikka, joten älkäämme antako sen romuttua miksikään skandinavian uudeksi Romaniaksi.

Aito suomalaisuus on sitä, että on valmis auttamaan muita, eikä katsomaan vain omaa napaansa. Suomalaisella sisulla pystyy rikkomaan rajoja ja sen monet suomalaisista ovat pystyneet osoittamaan aina mestaruustason jääkiekkossa. 

Vaikka nämä sotahullut kenraalit yrittävät jälleen tuota 1918 aikaista temppua nyt Naton toimesta, niin tarvittaessa korkeammat voimat pitävät suomen lopulta vapaana ja itsenäisenä. Sellaisena maana, jonka sen kuuluukin olla. 

Suomalaisia ei käskytä tulevaisuudessa edes EU, koska tämä maa tulee lähtemään sieltä pois ja näyttämään muille Euroopan unionin mädäntyville maille esimerkkiä omilla jaloillaan seisomisesta. 

Brysselin EU:n komissio tulee lopulta tuhoutumaan sen ylimielisyyteen ja kaiken takana olevan eliitin sekä pankkien ahneuteen. Se on kuin miljoona dominoa, jotka lähtevät kaatumaan ketjureaktiossa ja suomi tulee käynnistämään tämän EU:n lähtölaskennan ja se on jo alkanut. 

Mutta sinä voit edesauttaa myös sitä visualisoimalla Suomen, joka on eronnut Euroopan unionista yksimielisellä eduskunnan päätöksellä.

Sillä tämä kaikki on vain ajatusenergiaa, jonka toteutuminen on jokaisen yksilön ajatuksista riippuvainen.


Lähde: http://www.leonygren.net/videot/index.htm