http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 09, 2016

Katainen: Turvapaikanhakijoista eroon 250 000 eurolla per turvapaikanhakija


EU-komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen tuli vierailulle Helsinkiin ja puhui tänään Helsingissä EU:n uudesta turvapaikanhakijoiden käännyttämisohjelmasta.

Katainen lupasi, että jokainen EU maa voisi halutessaan käännyttää 250 000 eurolla jokaisen turvapaikanhakijan. Mutta tukisumma maksettaisiin taas sille maalle, joka taas ottaa kyseisen turvapaikanhakijan vastaan. Joten näin eliitti säilyttää edelleen EU-maiden kulttuuri-identiteetin tuhoamishankkeensa, jota tällä paljon kohutulla turvapaikkapolitiikalla ohjaillaan.

Jos siis suomi kieltäytyisi seuraavaksi 30 000 pakolaisten vastaanottamisesta, niin siitä tulisi maalle 7,5 miljardin euron lasku. 

Suomen uutisten mukaan 30 000 pakolaisen vastaanottaminen maksaa valtiolle n. 400 miljoonaa euroa vuodessa. 


Jos oletetaan, että nämä n. 20-vuotiaat nuoret miehet elävät keskimäärin melkein 70-vuotiaiksi, niin tämä 400 miljoonaa joudutaan kertomaan 50:llä. 


Tästä tulee lopulta valtiolle 20 miljardin euron kustannukset.

Onko siis kannattavampaa ottaa valtiolle 20 miljardin lisälasku, vai maksaa sen sijaan mielummin 7,5 miljardin lasku siitä hyvästä, että nämä Afrikkalaiset päästetään tuhoamaan jonkun toisen EU-maan kansallinen identiteetti ? 

Suomen päättäjät ja ministerit eivät ole laskutaitoisia, eikä heiltä edellytetä edes kertotaulun osaamista. Joten jos kerta EU:n komissio on nyt keksinyt tällaisen raha-automaatin itselleen, niin Suomen pitäisi ensimmäisenä pistää rahansa likoon. Koska tuolla 250 000 euron sijoituksella/per käännytetty pakolainen maa säästäisi pitkässä juoksussa useita kymmeniä miljardeja.