http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 31, 2016

Puolustusvoimat lisää kybertrollien määrääSuomen puolustusvoimat suunnittelee oman kyberosastonsa moninkertaistamista. 

Puolustusvoimien prikaatikenraali Mikko Heiskasen mukaan tuolla Jyväskylän kbersotayksikössä on rittänyt kädet täynnä töitä. 

Tässä alunperin Talouselämän julkaisemassa jutussa ei vieläkään kerrottu, että mitä ovat nämä paljon puhutut kyberulottuvuuden päivittäiset tunkeutumiset ? 

Sotilastermeillä kybersodankäynnillä tarkoitetaan internetin maailmaa ja jos vaikka suomalainen toisinajattelija kirjoittaa valtavirrasta poikkeavia ajatuksiaan nettiin, niin tämä voi jo olla suomeen kohdistunut kyberuhka. Koska se saa mahdollisesti jopa useita tuhansia ihmisiä ajattelemaan toisella tavalla.

Kyberuhkia kutsutaan mediassa mm. tunkeutumisyrityksiksi erilaisiin järjestelmiin. Ihmisille kun halutaan edelleen antaa sellainen kuva, että nämä kyberuhkat sijoittuisivat vain ja ainoastaan verkkoon. Mutta näillä järjestelmillä tuossa tarkoitetaan suomen kansalaisten tietoisuutta, joka on uhkana muuttua, jos he alkavat lukemaan valtiollisen propagandan ohittavaa tietoa vaikka verkosta.Yhdysvaltain armeijan kautta työskentelevä infosotakeskus Information Operations Instituten päällikkö Joel Harding vetää IO-nimistä yksikköä, jonka alla toimii jo yli 40 000 kybersotayksikön sotilasta, joiden tarkoituksena on tuhota toimittajia, internet-sivuja. 

IO-yksikön kohteiksi päätyvät Euroopassa lukuisat poliittiset toisinajattelijat, jotka ovat aktiivisia internetissä.   


Lähde: http://www.talouselama.fi/uutiset/yle-puolustusvoimat-pistaa-paukkuja-kyberpuolustukseen-6555287

http://mvlehti.net/2016/05/25/usan-sotilastiedustelun-ja-informaatiosodan-viranomainen-jessikka-aron-tyoparina/