http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 19, 2016

Niinistö ja Ilves paljastivat Naton salaisen juonen: Konflikti Venäjän kanssaTasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves lipsauttivat Naton salaisen juonen virolaisille lukiolaisille Viljandin lukiossa Etelä-Virossa.

Presidenttejä tenttasivat 18-vuotias suomalainen Lasse Räty ja virolainen Kirke Siimso.

Niinistö sen sitten lopulta lipsautti, että jos Venäjän ja Naton välille syttyy aseellinen konflikti, niin Suomi joutuu siihen osaksi. 

Presidentti Niinistö meni siis lipsauttamaan Naton salaisen juonen, joka on aseellinen konflikti Venäjän kanssa. 

Suomi vedettäisiin tuohon mahdolliseen aseelliseen konfliktiin mukaan vetoamalla Suomen ja Naton väliseen isäntämaasopimukseen, jonka suomen puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg allekirjoitti 2014 syyskuussa.

Isäntämaasopimus oli maanpetoksella tehty sopimus Naton ja Suomen välillä, joka tekee suomesta ei rauhan aikana Naton ja USA:n armeijan tukikohdan. Sopimuksen sisältö on miltei sama kuin Natsi-Saksan operaatio Barbarossa, joka oli koodinimi Saksan hyökkäykselle Neuvostoliittoon suomen kautta vuonna 1941.Venäjää ollaan jo viime vuodet provosoitu aseelliseen konfliktiin lännen kanssa, koska Itä-Ukrainassa 2014 heinäkuussa Ukrainan ilmavoimien su-24 hävittäjällä pudotettu Malesialaiskone oli yksi provokaatio, josta syytettiin heti Venäjää. 

Tästä Malesialaiskoneen alasampumisesta syötetään edelleen muutaman kuukauden välein samaa lännen propagandaa, jota rahoitetaan suursijoittaja George Sorosin säätiöiden toimesta. Soros jäi vuosi sitten kiinni tämän Malesialaiskoneen tapauksen propagandan rahoittamisesta.Mutta tämä lokakuussa 2015 pommilla pudotettu Venäläinen matkustajalentokone oli jälleen uusi provokaatio Venäjän suuntaan, kun tämä suihkukone pudotettiin CIA:n toimesta Egyptin, Siinain niemimaalle. Jos nyt kuitenkin mennään salattuihin faktoihin. Niin suomen iltapäivälehdet ovat viime päivinä syöttäneet mitä hurjinta venäjävastaista propagandaa mm. venäjän vakoiluun liittyviä uutisia.  

Tuon kohuraportin tiedustelupalvelujen toiminnasta oli tehnyt yllätys yllätys ECFR (European Council on Foreign Relations), joka on illujen yksi poliittisesti vaikutusvaltainen tuore Eurooppalainen ajatushautomo. Jonka takana vaikuttaa myös CIA.


ECFR järjestö perustettiin Lontoossa vuonna 2007 ja se on JP Morganin ja Rockefellerien pankkien rahoittama ajatushautomo, jonka rahoitukseen osallistui myös suursijoittaja George Soros

Että jos tässä nyt katsotaan, että jos suomen mediassa saamme lukea näiden sotakiimaisten miljardöörien venäjävihaa Iltasanomista ja Iltalehdestä. Niin voiko sellainen poliittinen venäjävastainen uutisointi vaikuttaa suomalaisten asenteisiin venäjästä ? 

Syy tälle neokonservatiivisen eliitin venäjä vihalle löytyy aina vuoden 1999-2000 tapahtumista siellä, jolloin kasarijuutalaisten oligarkkien kaverista Boris Berezovskista yritettiin tehdä venäjälle istuva nukkepresidentti. Jolla olisi ollut valmiit suhteet wall streetilla toimiviin rikollispankkeihin.


Suunnitelmana oli saada silloinen Venäjän presidentti Boris Jeltsin ottamaan yli 7 miljardin dollarin lainat Duuman remontointiin. Mutta rahat laitettiinkin kiertämään erään toisen hämäräperäisen pankin kautta ja tämän jälkeen pankkiiri Edmon J. Safran (vallankaappauksen pääpiruja) kaverit soittivat Jeltsinille ja sanoivat, että häntä tultaisiin syyttämään rahanpesusta. Mutta eroamalla he suojelisivat häntä. 

No Boris kuunteli ohjeita ja erosi vallasta joulukuussa vuonna 2000. Tähän mennessä kuitenkin Venäjän sotilastiedustelu oli jo päässyt jyvälle siitä, mitä kasaarijuutalainen pankkien konnat olivat sinne suunnitelleet, nimittäin poliittisen vallankaappauksen ja saada oligarkki Boris Berezovski tilalle.

Kaiken tämän takan oli näiden rikollisten huumepankkiirien juoni saada ryöstettyä Venäjän valtion luonnonvarat, sekä saattaa tuo maa taloudellisesti polvilleen velkaannuttamalla. Mutta lopulta Berezovskista ei tullutkaan presidenttiä.

Safta joutui jo joulukuussa 1999 pakenemaan Monacoon, kun maa alkoi jo polttaa jalkojen alla kohun paljastuttua ulkomaan tiedustelupalveluiden toimesta. Safra lopulta kuoli tulipalossa Monacossa 3. joulukuuta vuonna 1999.

Venäjän bruttokansantuote lähti juuri tuon vuoden 2000 tapahtumien jälkeen voimakkaaseen nousuun.

Sattumoisin taloudessa alkoi tapahtua ihmeitä heti sen jälkeen, kun ahneet ennen omasta kuormasta liikaa syöneet kasarijuutalaiset miljardööri-oligarkkit lähtivät sieltä maanpakoon Lontooseen. 

Nämä samat pankkiiri-oligarkkit tuntevat venäjän valtiota kohtaan edelleen syvää vihaa ja ärtymystä, koska he haluaisivat ryöstää Venäjän varat yhtä tyhjäksi kuin Neuvostoliiton kommunismin huonoimpina aikoina. 

Venäjältä kun mm. löytyy sellaisia luonnonvaroja kuin uraania, joita tarvitaan ydinpommien polttoaineeksi. Tämänkaltaiset luonnonresurssit ovat kyllä Wall Streetilla toimivien pankkien mieleen.

Venäjältä löytyy Kanadan kanssa koko maailman uraanista n. 9 %  ja sitä tässä USA:n armeija ja NATO myös himoitsevat itselleen.


Jos Boris Jeltsin oli aiemmin kansainvälisesti se vodkapäissään julkisesti tanssiva ja hullutteleva hauskannäköinen setä. Niin nykyisen  Vladimir Putinin antama julkikuva ei ole enää Valkoisen talon mieleen.

Jeltsinistähän kiertää sellainenkin huhu, että kerran häntä odotettiin jonnekin päin maailmaa valtionvierailulle. Mutta mies olikin sammunut humalapäissään presidentin koneeseen sisälle. Punaiset matotkin oli jo levitetty esille, muttei mr. presidenttiä näkynyt missään. Mutta Vladimir Putin ei ole missään vaiheessa ollut näiden kasaarijuutalaisten pankkiirien mieleen, koska hän sai vedettyä Venäjän valtion talouden ja BKT:n ylös suosta.

Ahneet liikaa omasta valtion kuormasta syöneet ja ryöstäneet oligarkkit pakenivat mitä enemmissä määrin Lontooseen, josta käsin nyt yhdessä Soroksen ja muiden kelmien kanssa punovat juoniaan. Jotta saisivat tahtonsa läpi, eli aikaan saada sotilaallisen konfliktin lännen ja Venäjän välille. 

Länsihän tässä on tämän konfliktin jo aloittanut ajat sitten, mutta Venäjä ei ole vieläkään vastannut tuohon aseellisesti tehtävään soidintanssiin. Toki Ukrainassa jo nähtiin 2014 ensimmäinen sisällissodan soidintanssi, jolla kosiskeltiin Venäjää liittymään mukaan näihin USA:n hallinnon ja CIA:n järjestämiin bileisiin.

Ukrainan sisällissota oli seuraus siitä, kun maa päättikin olla allekirjoittamatta EU:n assosiaatiosopimusta. Siitä hyvästä Puolalainen kenraali koulutti joukon tarkka-ampujia, jotka ampuivat satoja mielenosoittajia Kiovassa, Maidanin aukiolla. Josta sitten syytettiin presidentti Janukovitsia. Näin saatiin sitten CIA:n avustuksella aikaan verinen sisällissota ja maa jakautui osiin. 

Mutta kaikkena tuona aikana lännen propagandamedia syötti meille täysin väärää tietoa siitä, että mitä tuolla Ukrainassa oli oikeasti tapahtunut. Koska Reutersin uutistoimisto on myös näiden samojen illuminatin pankkiirien hallussa ja he sanelevat sinne aivan haluamaansa propagandaa, mitä sylki suuhun tuo. 

Suomi on nyt suuressa vaarassa joutua idän ja lännen väliin, jos Nato ja USA:n Valkoinen talo saa haluamansa aseellisen konfliktin idän ja lännen välille. 

Suomen tarkoituksena ei olisi toimia minään NATO:n ja USA:n armeijan puskurimaana. Vaan sen tarkoitus olisi pitää hyvät suhteet itään, mutta NATO:n sotahullut kenraalit ovat taas toista mieltä, koska heidän ajatusmaailmaansa ei kuulu rauha. Koska vain sota on rauhaa, kuten George Orwellin 1984 teoksessa kerrottiin.


Jos vielä toisi faktat pöytään Natosta ja Suomesta, niin Kokoomus lupasi vievänsä Suomen Natoon, kun Helsingin USA:n suurlähetystö heitä siihen paimensi n. kymmenen vuotta sitten. 

Wikileaks vuoti tämän salaisen raportin vuonna 2009, josta selviää vielä sekin, että Kokoomuksen 2011 eduskuntavaalien vaalivoitto oli CIA:n ja USA:n suurlähetystön junailema palkinto Kokoomukselle, kun lupasivat vievänsä suomen Natoon tulevalla vaalikaudella. 

CIA:n ja Helsingin USA:n suurlähetystön vaatimuksena kuitenkin oli, ettei Natosta saisi järjestää täällä kansanäänestystä, koska kansa voisi äänestää väärin. Tämän vuoksi 1. syyskuuta 2014 eduskunnan ja puolustusministeriön seläntakana solmittu Suomen ja Naton välinen isäntämaasopimus tehtiin ilman kansanäänestystä. 

Joten tässä tapauksessa tämä todistaa jo sen, että suomen Tasavallan presidentiltä vietiin joskus 2010-2014 vuosina oikeudet toimia puolustusvoimien ylipäällikkönä. Koska presidentillä olisi ennen ylipäällikön valtuuksilla ollut oikeutta mm. estää Suomen ja Naton välinen isäntämaasopimus.

Kenraalit ovat siis kaapanneet suomessa vallan itselleen ja presidentti on enää pelkkä marionetti, jota ohjaillaan USA:n suurlähetystön ja CIA:n kautta. Samoin kuin myös suomen eduskuntapuolueet hallituksessa ovat myös näiden samojen ulkomaalaisten lobbarien ohjailussa. 

Suomen poliittista järjestelmää on ohjailtu CIA:n toimesta jo vuonna 1962, jolloin he määräsivät sen, että tänne piti saada SDP-vetoinen hallitus. Että löytyykö vielä luottoa suomalaiseen demokratiaan ja äänestyksellä toimiviin vaaleihin ? 


Lähde: http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/presidentti-niinisto-jos-venajan-ja-naton-valille-syttyy-konflikti-suomi-ei-jaa-ulkopuolelle/728045/

http://mvlehti.net/2016/05/18/ilta-sanomien-asiantuntijakulissin-takaa-loytyy-george-soros-ja-cia/

http://politischestiftungenag.de.tl/European-Council-On-Foreign-Relations.htm