http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 13, 2016

Sipilän hallinto aikoo myydä 16,7 % Nesteestä ulkomaalaisille sijoittajille


Juha Sipilän hallitus aikoo myydä valtionyhtiö Nesteestä 16,7 % osuuden. Nyt valtiolla on vielä Nesteestä 50,1 % omistus, mutta 16,7 % myynnin jälkeen se putoaa lopulta 33,4 % osuuteen.

Nesteen pilkkominen on seuraus valtion heikentyneestä taloustilanteesta, joka on ajanut velkaantuneen suomen taipumaan velkojien (pankit/EKP) ehtoihin ja nyt Suomea ryöstetään pala palalta kilohintaan.


Valtion velan ollessa näin suuri (102,4 miljardia euroa) ei ole mitään järkeä pistää taloudellisesti voittoa tekeviä valtionyhtiöitä lihoiksi, myymällä niistä suuria osuuksia ulkomaalaisten sijoittajien käsiin. 

Suomen talouspolitiikkaa eivät ohjaa Juha Sipilän hallitus, vaan sitä ohjaa eräs jenkkikonsulttiyhtiö McKinsey Company, joka toteuttaa täällä tarkkaan laadittua talouden nollakasvuohjelmaa. 

Tämä yhdysvaltalainen McKinsey Company konsulttiyhtiö on lahjonut kaikki suomen ministerit ja nykyisenkin hallituksen.


McKinsey Company ajaa täällä suomessa vain toimeksiantajiensa mm. Goldman Sachs pankkien intressejä. Heidän konsulttiyhtiönsä ei ole kiinnostunut luomaan suomeen talouskasvua. Vaan he luovat tänne vain nollakasvua, joka vie täältä työpaikat pois ja luo työttömyyttä. 

Tällä kun saadaan nämä entiset rikkaat teollisuusmaat velkaannutettua, jotta luottuluokituksen ja maksukyvyn heikennyttyä nyt lopulta sitten joudutaan luovuttamaan taloudellisesti kannattavat valtionyhtiöt lihoiksi ulkomaalaisille sijoittajille pilkkahintaan. 


Goldman Sachs on jopa todennut julkisesti "nollakasvun olevan yksi USA:n osakemarkkinoiden nousu". Näin totesi heidän yksi päästrategisti David Kostin

Mutta jottei totuus unohtuisi, niin tämä nollakasvun nousu tietää nousua vain näille kasarijuutalaisperäisten sijoituspankkien osakkeenomistajille. Silloin valtiot köyhtyvät ja nämä konnat rikastuvat. Goldman Sachs sijoituspankki ei ole tullut suomeen pelastamaan suomen taloutta. Vaan se on tullut suomeen tuhoamaan suomen talouden ja ryöstämään täällä taloudellista voittoa tekevät valtionyhtiöt. Tämä olisi jo nyt aika suomalaisten tajuta, että me voimme edelleen erota EU:sta ja luoda Islannin kaltaiset lait, jotka lopulta tekevät Goldman Sachsin kaltaisten huijaripankkien toiminnan täällä mahdottomaksi.

Islannissa kun eivät tuonkaltaiset kusetuspankit voi enää toimia, koska siellä luotiin 2008-2009 talouskriisin jälkeiset lait, jotka kieltävät näiden epärehellisten sijoituspankkien toiminnan siellä. Islanti sai lopulta aikaan 3 % työttömyyden ja sen taloudesta tuli menestystarina, kun he näyttivät ovea näille huijaripankeille, jotka yrittivät saada Islannin valtion polvilleen keinotekoisella velkaorjuudella.

Suomikaan ei ole oikeasti velkaantunut kenellekään, koska tämä kaikki Euroopan keskuspankista tänne lainattu raha on luotu vain tyhjästä ilmasta. Valtionobligaatiot ovat pelkkä illuusio sille, että joku valtio voisi sitten laajemmin velkaantuneena joutua luovuttamaan taloudellista voittoa kannattavat valtionyhtiönsä ulkomaille. Sillä ei nämä Goldman Sachsin pankkien huijarit mitään setelinippuja täältä suomesta himoitse. Vaan he himoitsevat suomen voittoa tekeviä valtionyhtiöitä ja suomen luonnonvaroja, jotka ulkomaalaiset sijoittajat haluaisivat laittaa pikapuolin lihoiksi.

Täällä on edelleen nuo n. 800 miljardin euron pohjavesivarannot, jotka odottavat nyt ottajaansa, kun niitä myös Nestlé:n suuryhtiö himoitsee Cola Cola companyn kanssa. Nämä kaksi jättiä eivät ole mitään puhtaita pulmusia, vaan ne ovat kumpikin poliittista valtapeliä pelaavia suurtyhtiöitä, joilla on kummallakin valtionrylöstö motiivit.

Nestlén pääjohtaja Peter Brabeck-Letmathe totesi muutama vuosi sitten, että puhdas juomavesi ei saisi olla kenenkään ihmisen yksityisoikeus ja vedelle tulisi määritää heidän mukaan yksityinen markkina-arvo. Samalla hän totesi, että puhdas juomavesi on tällä hetkellä maailman tärkein elintarvike. 

Tämä Nestlén pääjohtaja kampanjoi myös geenimanipuloidun elintarviketuotannon puolesta, koska tiukkana elitistinä tietää sen, että mitä tuon GMO-rehun takana oikeasti on (massasterilaatio hanke). Mutta nämä suuryhtiöiden globalistit pyrkivät viimeiseen asti salaamaan todellisen mielipiteensä GMO-tuotannosta, siltä osin etteivät itse suostu syömään geenimanipuloitua ruokaa mistään hinnasta. Eli ovat kuin näitä lääkäreitä, jotka rokottavat lapsia ja kommentoivat sitten mediassa kommentoiden, etten voisi rokottaa koskaan mistään hinnasta omaa lastani.


Nyt kun Keskustakin kampanjoi vielä ennen viime vaaleja, että pistetään Sipilän johdolla Suomi kuntoon. Niin nykyisellä hallinnolla on oma lehmä jo aika pahasti ojassa, koska tämä Suomi on meidän kaikkien yhteinen maa. 

Mutta tämä oikeisto-eliitti kuvittelevat elävänsä aivan omassa kuplassaan ja heidän kuplansa perustuu tuolle illuusiolle, että "vain meillä menee hyvin". Jos valtion eliitillä riittää vieläkin booliin veronmaksajien rahoja ja voidaan sikailla veronmaksajien rahoilla vanhaan malliin. On tämänkaltainen asennemaailma merkki todellisesta narsistimaisuudesta, jossa ei kyetä näkemään yhteistä etua.

Toisaalta aivan samalla tavalla myös keskiluokka elää omassa arjessaan ja luottavat siihen, että niin kauan kun on vakituinen työpaikka ja tulee televisiosta tarpeeksi viihdettä, jolla mahdollistetaan se, ettei tapahdu suurempaa oman todellisen itsensä heräämistä. 


Wall Streetilla toimivat pankkiirit ovat ajaneet suomen kohti tuhoa ja tämä olisi jo syytä nyt huomata. 

Keskustan entinen kansanedustaja Markku Uusipaavalniemi puhui tästä asiasta eduskunnassa jo vuosia sitten. Mutta puhe kaikui kuuroille korville. Kyllä siellä osat ministerit kyllä tiesi, että mistä Uuspaavalniemi oikein puhui. Muttei uskaltanut ottaa siihen julkisesti kantaa. Joten tällaiset pelkurit meillä tätä maata sitten johtaa, jotka tyytyvät ulkomaalaisten konsulttien lahjontaan, uhkailuun tai kiristykseen.