http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 29, 2016

Tiesitkö että Naton lipussa on piilotettu hakaristiTiesitkö, että sotilasliitto Naton lipussa on piilotettu hakaristi.Kuten myös Euroopan union, niin myös tämä Washingtonissa vuonna 1949 perustetti Euroopan sotilasliitto Nato on saksalaisten natsien alullepanema.

Niin Naton tunnukseen oli tästä syystä piilottaa tuo Natsi-Saksalle rakas hakaristi-tunnus, joka muuten on alunperin täysin henkinen symboli, jolla ei ole fasismin tai kansallissosialismin kanssa mitään tekemistä. Esimerkiksi hindulaisuudessa uskonnossa hakaristi symboloi äärettömän pyhää ja hyvää. Se on yksi Vishnun symboleista ja kuvaa auringon säteitä. Suomen ilmavoimillakin oli lentokoneissaan aina vuoteen 1963 asti hakaristit, jotka olivat peräisin ruotsalaisen Eric von Rosenin lentosotakoulun koneesta, jonka hän lahjoitti suomelle. Siinä oli hänen henkilökohtainen onnenmerkki "hakaristi", josta tuli myöhemmin suomen ilmavoimien tunnus. 

 

Mutta sitten Rothschildit rahoittivat saksassa valtaan tämän Adolf Hitlerin johtaman kansallissosialistisen natsipuolueen, jonka tunnukseksi tuli tämä sama hakaristi, joka toisen maailmansodan traumoissa sai aikaan tämän koko henkisen symbolin turmelemisen.Mutta vieläkään ei huomata, että hupsista keikkaa Natolla on hakaristi piilotettuna heidän tunnukseensa. No shit Sherlock!


Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=jnE9HKHrHdA