http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, toukokuuta 31, 2016

Informaatiosotapäällikkö Joel Harding uhkasi puukottaa suomalaisen


USA:n armeijan ja Naton sekä CIA:n alla toimivan Association of Old Crows -kybersotayksikön päällikkö Joel Harding uhkasi puukottaa suomalaisen.Hän esitti laittoman uhkauksensa Facebookissa, jonne tämän infosota sankarin toiminta vuoti muutama päivä sitten MV-lehden toimesta. 

MV-lehti esittääkin nyt uhkauksen kohteelle, että tekisi tapauksesta vähintäänkin rikosilmoituksen. Itseasiassa se pitäisi tässä tapauksesa laittaa USA:n oikeuslaitokselle, koska tämä kybersotapäällikkö on edelleen kyseisen maan kansalainen.

Jos sotilasviranomainen syyllistyy virkansa aikana virkarikkomukseen, johon riittää jo pelkkä julkinen laiton uhkaus. Niin hänet kuuluu myös USA:n lakienkin mukaan pidättää tutkinnan ajaksi virastaan ja siitä voi lopulta seurata virasta erottaminen. Kaikki sai alkunsa siitä, kun MV-lehti paljasti hänen yhteydet suomen Ylen toimittajaan Jessika Aroon, jonka laiton henkilörekisteri suomalaisista toisinajattelijoista nosti hänet julkisuuteen muutama vuosi sitten.


Yhdysvaltalainen sanomalehti New York Times -uutisoi vähän aikaa sitten suomalaisen MV-lehden horjuttaneen jenkkien Nato-politiikkaa suomessa.Artikkelissa vedottiin Naton suurlähettilään käsitykseen suomessa käytävän informaatiosodan vaarallisuudesta. 

Samaisessa artikkelissa sai myös Ylen Jessika Aro oman puheenvuoronsa, jossa hän syytti MV-lehteä, koska se paljasti hänen amfetamiinin käytön historian ja tahrasi hänen maineensa toimittajana.Johan Bäckmania taas ei tuohon lehtijuttuun uskallettu haastatella, koska häntä CIA pitää jo liian vaarallisena miehenä väärien ajatustensa vuoksi.Hardingin Facebook-tilin kautta nähdään, että miehellä on suomessa kolme yhteistä kaveria, jotka toimivat armeijan kybersodankäynnissä.Jessica Aro toimii Ylellä CIA:n välittämän propagandan levittäjänä.Torsti Sirén on taas muutaman vuoden takaisista ryssäviha vodkapäivityksistään tuttu mukiin menevä Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen johtaja. 

Maanpuolustuskorkeakoulun johto kuitenkin  hommasi Torstille ilmeisesti alkolukon Facebookkiin ja Twitteriin, koska kännipostauksia ei ole enää vuosiin näkynyt. Harry Kantola taas toimii Naton kybersotaoperaatioissa tutkijana, missä tehtävissä on toiminut heinäkuusta 2014 alkaen.

Hänen vastuullaan ovat myös todennäköisesti suomalaisten toimittajien salainen kouluttaminen, jota tapahtuu vuosittain suljettujen ovien takana Viron kybersotakeskuksessa. Toimintaa vedetään Viron salaisen poliisin (KAPO) johdolla.

Noin viikko sitten kun MV-lehti paljasti kybersotapäällikkö Hardingin puuhailut, niin se koira älähti jonne kalikka kalahti. Koska mies antoi palaa MV-lehdelle palautetta omassa blogissaan ja hän haukkui sivustoa Venäjä rahotteiseksi trolli ja vihasivustoksi.

Mies suuttui tästä paljastuksesta niin paljon, että salasi jopa oman englanninkielisen bloginsa googlen ensimmäisistä hauista pois. Joka vielä muutama päivä sitten näkyi ensimmäisten hakutulosten joukossa.

Vaikka suomen puolustusministeriö ja Nato luokittelee jo nämä EU-maissa toimivat väärinajattelijat kyberrikollisiksi. Niin nämä todelliset kyberrikolliset kyllä vaikuttavat juuri näissä kybersotakeskuksissa. 

Jos annamme teknokratian kehityksen avaimet edelleen näille psykopaateille, niin se menee aina vielä pahimmillaan niin pitkälle, että Microsoft ja Google perustavat vielä suomeenkin tulevaisuudessa jonkun supertietokoneilla pyörivän ajatuksienvalvonta keskuksen. 

Vain taivas on rajana siihen, mitä nämä teknologia hullut keksivät, koska he edustavat materian pimeitä voimia.

Se on kuitenkin jokaisen meidän päätettävissä, että minkälaisen tulevaisuuden me haluamme jättää seuraaville sukupolvillemme.   
 

Lähteet:  http://mvlehti.net/2016/05/30/usan-tiedustelu-upseeri-uhkaa-puukottaa-suomalaisen/

http://mvlehti.net/2016/05/30/new-york-times-mv-lehti-horjuttaa-jenkkien-nato-politiikkaa/

http://mvlehti.net/2016/05/30/usa-intelligence-officer-threatens-to-kill-a-finn/ 

http://mvlehti.net/2016/05/25/usan-sotilastiedustelun-ja-informaatiosodan-viranomainen-jessikka-aron-tyoparina/ 

http://mvlehti.net/2016/05/24/myotatuntoa-kerjaava-ylen-skandaalityttonen-jessikka-aro-ja-pieni-sydankohtaus/