http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 30, 2016

Entinen CIA:n agentti David Steele: Kaikki terrori-iskut USA:ssa ovat false-flag iskuja


Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n entinen agentti David Steele oli RT-kanavan Max Keiserin vieraana ja puhui Yhdysvaltojen valtionterrorismista. 

Hän paljasti, että kaikki terrori-iskut USA:ssa ovat nykyään false-flag iskuja.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että terrori-iskujen jahdatut syylliset eivät ole oikeita syyllisiä, vaan ne ovat lavastettuja syntipukkeja, joiden syyksi nämä valtionterrori-iskut laitetaan. Kun taas itse pommit ja muun arsenaalin hoitavat CIA ja tarvittaessa Israelin valtion tiedustelupalvelu Mossad.Mutta valitettavasti tavallinen uutistenlukija ei huomaa miten tämä Pentagonissa käsikirjoitettu terrorismi propaganda iskee mieleen kuin tuhat volttia ja muokkaa valtaväestön julkista mielipidettä terrorismista. 

Viime vuosina maailmalla toteutetut false-flag iskut ovat olleet vielä suunnitelmaltaan ja käsikirjoitukseltaan kuin samasta käsikirjoituksesta, koska tekijöinä ovat olleet miltei aina "veljekset" ja tämä ei suinkaan ole sattumaa.

Veljekset pääepäiltyinä satu ollaan nähty Washingtonissa kaikista tehokkaimmaksi saduksi, joka uppoaa helposti uutismassoihin. 

Tämä samaa veljekset mysteeriä pohti myös keväällä MTV:n rikostoimittaja kaksikko.Tämä länsimainen pelkojournalismi on nykyisen ajan kuva, jota ei oikein kenelläkään massan mukana menevällä olisi oikeutta kyseenalaistaa. Koska muuten nostaisi liian vaarallisen kissan pöydälle ja kyseenalaistaisi tämän valtioiden takana vaikuttavien tiedustelupalveluiden harjoittaman valtionterrorismin.

Pasilan poliisitalokin räjäytys vuonna 1995, jolloin poliisitalon ja Ylen rakennuksen vieressä räjäytettiin henkilöauto. Lopulta keskusrikospoliisi lopetti tapauksen tutkinnan ja ketään ei saatu kiinni. 

Tämä kun oli poliittinen harhautus, jonka aikana suomen poliittisessa johdossa tehtiin EU:ta ratkaisevia päätöksiä ja tällä valtionterroriteolla saatiin ainakin poliisille lisää määrärahoja.