http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 09, 2016

Nato pahassa vastatuulessa


Suomen fasistinen eliitti on joutunut hankalaan tilanteeseen, kun uusimpienkin gallup tulosten mukaan vain 27 % suomalaista kannattaa Nato-jäsenyyttä. Tämä on ollut todella kivulias isku, koska vallankaapanneiden fasistien aikomuksena olisi sivuttaa täysin Nato-kansanäänestys, koska he pelkäävät suomalaisten äänestävän väärin.

Ilmankos Helsingin-Sanomat kirjoitti 5.5.2016 pääkirjoituksessaan näin; "Kansan mielipide on tärkeä- ja hankala -osa liittymisprosessia".

Kansalta kysytään vain gallupilla mielipidettä, että haluaako suomalaiset liittyä natoon ja sitten fasistinen eliitti liittää ilman kansanäänestystä suomen natoon. Tätähän tuolla tarkoitetaan, mutta asia on oikeasti paljon vakavampi mitä monet tietävätkään. Sillä pelkkä liittyminen Natoon tekee suomesta välittömästi ensimmäisen Venäjän ns. rajavihollisen ja vaarantaa suomen sekä venäjän väliset ulkopoliittiset suhteet.


Sotilasliitto Nato toimii pelolla


Jos vähänkään on tarkkaillut sotilasliitto Naton toimintaa niin näkee sen, kuinka sitä ohjataan pelon avulla.

Aivan kuten USA:n armeija on perustanut toimintansa hyökkäämällä jatkuvasti eri maihin, joiden valtiot ja valtionjohtajat nähdään Goldman Sachs kaltaisten verenimijäpankkien sekä monikansallisten yhtiöiden poliittisina vihollisina. Sitten tätä valtioiden ryöstöä USA:n hallinto nimittää demokratian levittämiseksi.


Venäjältä nämä tyrannit himoitsevat mm. uraania ja aikanaan Jugoslavian sisällissota laukaistiin käyntiin vain sen vuoksi, koska siellä toiminut presidentti Slobodan Milosevic ei suostunut sitä myymään tarpeeksi halvalla

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on pitkä kokemus ulkomaalaisten maiden vallankaappauksien järjestämisessä ja jokainen kerta näiden poliittisten vallankaappauksien takana on ollut rahavaltaan perustuva ahneus. 

Mutta CIA osaa hoitaa vallankaappaukset Naton ja muiden salaisten yksityisarmeijoiden avulla tyylikkäästi, ilman että valtaväestö näkee mitä esim. Ukrainassa oikeasti tapahtui helmikuussa 2014.

Maidanin tapahtumat saivat alkunsa siitä, kun Ukrainan presidentti Viktor Janukovits hylkäsi EU:n tarjoaman assosiaatiosopimuksen vuonna 2013. Tämä sai EU:n valtaeliitin raivon partaalle ja he laittoivat lopulta CIA:n sekä Naton asialle, jotta Kiovassa saatiin lopulta järjestettyä lavastettu vallankaappaus.


Puolalainen kenraali koulutti ensin joukon tarkka-ampujia, jotka sitten lähetettiin Kiovan, Maidanin aukiolle yhteen hallintorakennukseen ja heidät määrättiin ampumaan mielenosoittajia.  Siviilejä kuoli reilusti yli 100 ja myös 13 poliisia kuoli Maidanin mielenosoituksien verilöylyssä.

Mediassa kuitenkin kerrottiin, että nämä tarkka-ampujat olivat presidentti Janukovitsin miehiä. Jonka verukkeella Viktor Janukovits joutui lopulta lähtemään maanpakoon ja luopumaan vallasta.

Suomen valtamedia kusetti myös kaikkia lukijoitaan, eikä suostunut kertomaan lainkaan totuutta Maidanin tapahtumista. Vaan valveutuneet joutuivat löytämään oikean tiedon internetistä "riippumattomista" lähteistä.


Oliko EU:n assosiaatiosopimus todellakin sen arvoinen, että sitä varten piti tappaa yli satoja Ukrainalaisia siviilejä ? 

Nyt kun Hollanti vielä kansanäänestyksellä esti Ukrainan assosiaatiosopimuksen, niin kostaakohan nämä rikolliset pankit tämän Hollannille yrittämällä siellä järjestää muutamaa valtionterrori-iskua terveisenä kansanäänestyksen väärästä tuloksesta. 

Kuten olemme nähneet sen, että TTIP-sopimus ei kestä päivänvaloa ja siitä pitää neuvotella salaisesti. 

Nato jäsenyydestä ei saa järjestää kansanäänestystä, koska kansa voi äänestää väärin.

Korruptoituneiden fasistien kasvoton joukko koostuu valtiollista turvallisuutta uhkaavista terroristeista, joiden kanssa ei pidäkään neuvotella ja tästä syystä kun nämä rikolliset suunnittelevat suunnittelemansa EU:n liittovaltion fasistisia lakeja. 

Niin he eivät uskalla kertoa edes USA:n ja EU:n välisen vapaakauppasopimuksen sisältöä. Koska se toisi ilmi näiden yhdysvaltalaisten monikansallisten yhtiöiden häikäilemättömän ahneuden ja röyhkeän toiminnan.


Suomen korruptoitunut media julkisen sanan neuvoston siunauksella ei kerro Natosta sen oikeaa kuvaa, että se edustaa vain näiden samojen ahneuden ja röyhkeiden miljardöörien intressejä. 

Jos kasaarijuutalainen rahamiesten mafia haluaa ryöstää venäjän valtion varat sekä luonnonvarat, niin he saavat poliittisella vaikutusvallallaan järjestettyä informaatiosodan, jossa venäjä nähdään koko Euroopalle suurena uhkana.

Nämä samat tahot ovat myös vetäneet nyt suomen mukaan tähän heidän suuruudenhulluun ulkopoliittiseen sirkukseen. 

Natosta halutaan taas antaa sellainen kuva, että se on kuin steroideja vuosikausia syönyt huonolla itsetunnolla varustettu bodari, joka menee joka aamu peilin eteen esittelemään itselleen suuria ja verisuonia pullistuneita lihaksiaan. Sitten voidaan mennä kaupungille uhoilemaan isommille korstoille, kuinka kova jätkä minä olen näide sterodeine pumpattuine lihaksineen. 

Tässä on tuo irstas kuva sotilasliitto Natosta, joka on myyty suomen kansalle ja Venäjästä annetaan myös tällainen kuva, että kuinka sielläkin on vieläkin suurempia mörköjä, jotka pelottavat myös suomalaisia.

Pelko on eliitin ainoa hallitsemiskeino, jolla he saavat pidettyä tätä rikollisille pankeille hyödyllistä armeijaa pystyssä. Mutta mitä vähemmän pelon energiat menettävät otettaan, niin armeijankin kannatus vähenee. Koska pelon poistuttua ei tuo valoisampi energia pysty enää kiinnittymään näihin vanhoihin pelon hallisemiskaavoihin. 

Suomen hallintoakin johdetaan pelolla ja taustalla vaikuttavat kenraalit, jotka kaappasivat jo täällä vallan. He myös toimivat ulkomaan tiedustelupalvelu CIA:n sekä Naton ja Yhdysvaltain hallinnon käskyvallan alla. Joka kertoo suoraan sen miten suuressa vaarassa koko suomen turvallisuus nyt on, koska maalta on viety oikeus päättää omasta ulkopolitiikasta näiden sodanhimoisten suuruudenhullujen toimesta.


Suomea ei uhkaa nyt Venäjä, vaan sitä uhkaa Goldman Sachs, JP Morgan pankkien takana vaikuttava mafia, jonka rahoituskytkökset kulkeutuvat aina lopulta Rothschildien taskuun, joka on maailman rikkain suku. Jos takavarikoisimme heidän varat, niin jokainen maailman ihminen olisi miljonääri.


Nato on määrännyt suomen ostamaan lähitulevaisuudessa amerikkalaisia viidennen sukupolven F-35 hävittäjiä.

Suomen Nato kytköksissä vaikuttaa hyvin vahva monikansallisen aseteollisuuden voima ja ahneus.


Sitä voi miettiä, että mikä on saanut pienen suomen poliittisen ja korruptoituneen eliitin tottelemaan maailman suurimman maailmanpoliisivaltion määräyksiä ? 

Paljonko on tarvinnut maksaa ministereille ja valtioneuvoston virkamiehille sekä kenraaleille lahjuksia. Suomi kun on tällä hetkellä myynnissä ja sitä laitetaan ihan kilohintaan ulkomaisille sijoittajille. 

Maanpetturuus on merkki näiden poliitikkojen ja virkamiesten heikkoudesta, että he ovat suostuneet myymään suomen itsenäisyyden ja liittoutumattomuuden siitä hyvästä, että voivat turvata poliittisen uransa suurempien lihapatojen ääressä. 

Erityisesti Kokoomuksen entisillä ministereillä on ollut vahva jalansija noilla apajoilla, koska he lupasivat n. 10-vuotta sitten Helsingin USA:n suurlähetystölle viedä suomen Natoon. Jos jenkit taas saivat väärennetyillä äänillä Kokoomuksen valtaan ja näin todellakin kävi. 

Tässä salaisessa Suomi Natoon kansalta kysymättä juonessa  Kokoomuksen ja USA:n suurlähetystön välillä on ollut kyse juurikin kansanäänestyksen sivuttamisessa, jolla CIA on laskelmoinut sen, että Suomi saadaan Natoon.

Tämä salaisen raportti vuodettiin Wikileaksiin maaliskuussa 2009.  


Kokoomuksen toiminta koko Nato-kysymyksessä on toiminut suomen perustuslain vastaisesti. Koska se on toiminut poliittisessa salaliitossa USA:n hallinnon ja sekä tiedustelupalvelu CIA:n kanssa. 

Kansanäänestyksen sivuttaminen Nato-kysymyksessä on poliittinen maanpetos.

Samoin salainen sotilasvallankaappauksen järjestäminen NATO:n isäntämaasopimuksesta on myös rikos.

Myös sotaan yllyttäminen on suomessa rikos: 


  1. julkisesti kehottaa vierasta valtiota hyökkäystekoon Suomea vastaan tai Suomea hyökkäystekoon vierasta valtiota vastaan,
  2. julkisesti levittää lausumia tai muita ilmaisuja, joiden tarkoituksena on vaikuttaa yleisen mielipiteen kehittymiseen hyökkäystekojen käyttöä puoltavaksi,
  3. järjestelmällisesti levittää ilmeisen perättömiä tai harhaanjohtavia tietoja Suomen puolustuksesta tai sotilas- tai puolustuspoliittisista aikomuksista taikka
  4. oikeudettomasti suorittaa vieraaseen valtioon, sen edustajaan, alueeseen tai omaisuuteen kohdistuvan väkivaltaisen teon 

Suosittelen, että mahdollisimman moni siellä olisi hereillä ja vaivaisi suomen oikeusjärjestelmää uudella tutkintapyynnöllä, että syyllistyikö Kokoomus maanpetokseen. Kun se suostui viemään Suomen laittomasti Natoon sivuttamalla kansanäänestyksen. Sillä ehdolla, että USA:n tiedustelupalvelu CIA lupasi nostaa Kokoomuksen täällä hallitukseen laittomin keinoin.

Sähköisen rikosilmoituksen voi tehdä täällä: https://www.poliisi.fi/rikokset/sahkoinen_rikosilmoitus

Vaikka tavallisella suomalaisella passipoliisilla ei olekaan sellaista valtaa, kuin näillä valtioneuvoston korruptiovirkamiehillä. Niin sen sijaan jokaisella suomalaisella on paljon enemmän valtaa, kun toimimme yhdessä voimakkaina yksilöinä. 

Koska yksilöiden voima on todella mittaamaton ja heidän muodostama joukkovoima on äärimmäisen voimakas, kun siihen sisältyy vielä vahva tahto jokaisen yksilön oman toiminnan kautta ja tätä joukkovoimaa suomenkin korruptoitunut eliitti pelkää kuollakseen. Koska se tulee lopulta viemään heiltä poliittisen vallan pois. 

Suomi on vapaa ja itsenäinen ja tulee olemaankin. Sitä ei mikään ulkomaalainen maailmanpoliisi täältä viemään pois. Suomalaisten on aika nyt herätä tuosta vanhan tsaarikansan unesta ja alettava puolustamaan heille kuuluvia perusoikeuksiaan.