http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 19, 2016

Einstein: Siinä vaiheessa kun mehiläiset kuolevat sukupuuttoon, ihmiskunnalla on enää 4 v. aikaa selvitä hengissäTeksti: Teemu Vehkala

Tiedemaailman legenda Alber Einstein totesi aikanaan, että siinä vaiheessa kun kaikki maailman mehiläiset ovat kuolleet sukupuuttoon, niin ihmiskunnalla on enää 4 vuotta aikaa selvitä hengissä.

Einstein vetosi tuossa siihen, että siinä vaiheessa kun mehiläiset eivät enää ole täällä pöllyttämässä kasveja ja kun eläimet myös olisivat kuolleet sukupuuttoon. Kun ihminen on tälläkin hetkellä vielä yhteydessä eläinkuntaan, koska osa ihmisestä on vieläkin eläimen tasolla. 

Mutta vasta siinä vaiheessa kun ihmisrotu lakkaa tappamasta eläimiä ja syömästä eläimiä. Sekä tappamasta omaa rotuaan, on ihmiskunta valmis siirtymään henkisessä kehityksessä eteenpäin. Pois eläinkunnasta.

Ihmisrotu kun on tälläkin hetkellä vielä lähes simpanssin tasolla, jos katsoo näitä joilla älyllinen kapasiteetti yltää alhaisimpiin lukemiin. Kaikki johtuu siitä, koska tämä Tellus on elämänkokeiluplaneetta, jossa käytännössä kaikki on sallittua tietyissä rajoissa. Joten tänne on voitu laittaa sitten vaikka kuinka alkukantaisista planeetoista monia pikkusieluja kehitykseen.Mehiläisten joukkotuho

Mehiläisten joukkotuhosta on lukuisia dokumentteja olemassa aina 1900-luvulta saakka ja puolet villimehiläisistä kuolivat jo sukupuuttoon Yhdysvalloissa 1900-luvulla.Planeetta telluksen suurin haaste

Meidän planeettamme suurin henkisen kehityksen haaste on ollut älyn ja tunnetason välinen tasapaino, koska olemme liian tunnevetoinen planeetta. 

Tunteet liittyvät vielä vahvasti tunnekehoon, joka epätasapainossa mm. altistaa alkoholismille ja muille ilmiöille, kuten syömishäiriöille. 


Ihmisellä on sekä fyysinen keho, että tunnekeho joista tunnekeho kuuluu astraaliseen tasoon. 

Eteerinen keho taas on elämänkeho.

Ihminen on nukkuessa yhteydessä astraaliseen tunnekehoonsa, jonka energia koostuu ajatus sekä tunnetasosta.