http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, toukokuuta 13, 2016

Soini ja Niinistö Washingtoniin Pohjoismaiden kokoontumiseen


Presidentti Sauli Niinistö matkustaa ulkoministeri Timo Soinin kanssa 13.5 Washingtoniin Pohjoismaiden kokoontumiseen, jota johtaa USA:n presidentti Barack Obama. 

Toki mikäli tuo Neil F. Keenanin juttu pitää paikkansa, niin siinä tapauksessa tuota turvallisuusdialogia kyllä isännöi eri mies kuin Obama. Mutta joka tapauksessa mediassa jo kerrottiin tuon tapaamisen sisällöstä jotain.

 
Pohjoismaiden johtajien tapaamisessa USA:n presidentin kanssa käsitellään median tiedotteen mukaan terrorismin ja ääriliikkeiden toimintaa.

Mahtaakohan suomen suojelupoliisi SUPO luovuttaa siellä omat uhka-arvionsa tästä eräästä Rajat Kiinni kansanliikkeestä, jossa on vaadittu suomenrajojen sulkemista. 

Tällainen pakolaisinvaasiota vastustava kansalaisaktivismi kun luetaan SUPO:nkin toimesta valtiolliselle turvallisuudelle vaaraksi. Siinä kun voi pahimmillaan herätä poliittisesti liikaa suomalaisia, joita ei enää voida pitää unessa ja siinä vaiheessa kun kapina herää, niin valtionhallinto on liemessä.

Toinen juttu on vielä se, että miten jenkkejä kiinnostaa suomessa vaikuttavat ääriliikkeet? 

Totta kai heitä kiinnostaa täällä toimivat kansalaisaktivistit, koska he näkevät ne mm. heidän NATO-agendalleen uhaksi. Suomi kun on päätetty jo Kokoomuksen kanssa liittää Natoon kysymättä eduskunnalta, tai kansalta. Nato päätös on tarkoitus tehdä vielä ilman demokraattista kansanäänestystä, koska suomalaiset voisivat äänestää väärin ja päättää EI NATOLLE. Tämä taas olisi Nato-kiimaisten upseerienkin painajainen.


Toinen asia jota Washingtonissa käsitellään on ydinturvallisuus ja arktiset asiat. 

Ydinaseilla ja ydinohjuksilla pullistelu on se mistä USA:n armeija ja NATO eivät luovu mistään hinnasta.