http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 29, 2016

Lepomäki, Stubb ja Orpo yrittävät sivuttaa Nato kansanäänestyksenKeskustelu Suomen mahdollisesta Nato -jäsenyydestä velloo edelleen täysiä ja Kokoomuksen sisällä tilanne näyttää selvältä, koska 2006 vuonna salaisten Wikileaks asiakirjojen mukaan Kokoomus kävi noina vuosina USA:n Helsingin suurlähetystön kanssa salaista kirjeenvaihtoa. 


Tuolloin Kokoomus sopi USA:n Helsingin suurlähetystön kanssa vievänsä Suomen Natoon ilman kansanäänestystä, josta palkintona USA:n suurlähetystö lupasi nostaa Kokoomuksen väärennetyillä vaaleilla valtaan.

Kokoomus sitten voitti 2011 kevään eduskuntavaalit väärennetyillä äänillä ja alkoi välittömästi tuhoamaan suomen hyvinvointivaltiota. Kun jo heti pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) aikana Suomi otti 47 miljardia euroa velkaa.


Mitäs se Urho Kaleva Kekkonen sanoi aikanaan Kokoomuksesta vielä toimiessaan Suomen tasavallan presidenttinä; 

"Älkää ikinä päästäkö Kokoomusta valtaan Suomessa, koska muuten ne tuhoavat koko Suomen".

Suomen kansahan ei Kokoomusta täällä päästänyt valtaan, vaan se oli Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lta tullut määräys.

Äänet laski silloinen Tieto Enator, jonka osakkeista tuolloin omisti n. 10 %  juutalaispankki Goldman Sachs. Tuo riitti jo Suomen 2011 eduskuntavaalien manipuloimiseen varsin hyvin.Kokoomus ei siis voi aiheuttaa Yhdysvaltain hallinnolle, USA:n Helsingin suurlähetystölle ja tiedustelupalvelu CIA:lle pettymystä Naton-suhteen, joten tämän vuoksi Suomen Nato -jäsenyys yritetään tehdä suomen kansan selän takana.

Naton kenraalit ovat jo asian salaisesti sopineet kabineteissaan suomen puolustusvoimien komentajan kenraali Jarmo Lindbergin kanssa, että Natosta ei saa järjestää Suomessa kansanäänestystä. Koska Suomen Nato -jäsenyydelle on määritelty death-line 2017 vuoteen saakka. Jossa vaiheessa Naton kenraalit uskovat jo tykkien paukkeen olevan käynnissä Venäjän rajoilla. Tämän vuoden alussa jo Ruotsin armeijan kenraali Brönnström huuteli ruotsin mediassa, kuinka Euroopassa alkavat tykit laulaa jo muutaman vuoden päästä

Tämänlainen ulosanti Ruotsin armeijan kenraalilta viestii siitä, että kenraalit pitävät myös Ruotsissa salaista valtaa ja tämä eliittikunta ei kuuntele ruotsin enemmistön mielipidettä Nato-kysymyksessä. 

Tämän poliittista valtaa pitävän eliitin tavoitteena on syöstä Eurooppa suursotaan Venäjän kanssa ja tästä syystä nyt Ruotsi ja Suomi yritetään vetää väkisin mukaan tähän eliitin suunnittelemaan konfliktiin.

Suomi sen vuoksi, koska sillä on Venäjän kanssa eniten yhteistä rajaa ja Ruotsi taas sen vuoksi, koska sinnekin voi USA:n armeija ja Nato perustaa lukuisan määrän sotilastukikohtiaan. 

Suomeen Nato on suunnitellut lukuisan määrän sotilastukikohtia ja Humppilaan on suunniteltu jo sotilaslentokenttä, jonka kiitoradan pituus on yli 4,5 km, joka soveltuu vain suurille armeijan rahtikoneille.

Kaikki nato-kiimaiset suomalaiset odottavat kieli pitkällä, että tämä Nato-jäsenyys saadaan läpi ja tämä kenraalien fasismi pääsee Suomessa viemään tämän maan kohti sotilaallista konfliktia. Rauhan aika kun on näille fasisteille liian rauhallinen yhteiskunta, koska heille vain sota merkitsee rauhaa. Koska suuret pankit tekevät voittonsa sodista ja rauha taas ei tuo näitä verisiä tuloja.

Tällä samalla salaista poliittista valtaa suomessakin pitävällä eliitillä on tällä hetkellä myös tämä usean tuhannen lähi-idän sotarikollisen reservi täällä odottamassa käskyä. Ilmeisesti vielä näiden shiiaterroristien aselasti ei ole onnistunut saapumaan suomeen ajoissa, joten tullin pääjohtajakin ptää nyt vaihtaaSillä tämän tullin pääjohtaja Antti Hartikaisen syrjäyttämisen takana on jokin syy, jota ei julkisuuteen olla uskallettu kertoa. Mutta virasta syrjäytys on tapahtunut tutulla julkisella skandaalilla, josta valtionvarainministeriöllä on jo Vanhasen lautakasa-skandaaleista pitkä kokemus. 

Poliittiset skandaalit suomessa kun ovat vain peitetoimi sille, millä syyllä nämä virkamiehet oikeasti erotetaan viroistaan. Koska siellä kähmintä-aste on aina sisäministeriönkin ja valtioneuvoston tasolla hyvin korkea, jonka todellinen puoli ei kestä koskaan päivänvaloa.

Suomen poliittista valtaa pitää tällä hetkellä mafian kaltainen vapamuurarien kerho, johon kuuluu kenraaleja, sekä hyvin varakkaiden sukujen edustajia. 

Nämä samat tahot yrittivät saada 1918 tänne Saksalaisen kuninkaan ja siirtää kaiken vallan saksaan, muttei tuo suunnitelma onnistunutkaan. 

Suomenruotsalainen varakkain eliitti erityisesti ei olisi missään nimessä halunnut tuolloin 1918, että Suomi saisi oman itsenäisyyden. Koska nämä ruotsin vallan ajoilta ruotsin sodissa rikastuneet suvut olivat jääneet Suomeen pitämään salaista ja poliittista valtaa. 

Nyt näillä suvuilla on edelleen niin paljon ruotsin vallan aikoina sodissa riistettyjä rahoja, että näillä miljardeilla yritetään sitten horjuttaa nykyisen suomen hyvinvointivaltion kulku kohti taloudellista sekä ulkopoliittista kriisiä. 

Euroopan union on ollut tämän samankaltaisen miljardöörikerhon puhallus, jolla yksitellen jokainen EU-maa tuhotaan taloudellisen nollakasvun avulla. 

Tässä siis todellisuudessa kilpaillaan jo siitä, että missä EU-maassa tehdään työt halvimmalla ja Kreikka johtaa vielä tätä kisaa. Mutta Suomi tulee nyt kovaa vauhtia perässä.

Sipilän hallinnon suomen duunareille tyrkyttämä kilpailukykysopimus on samankaltainen juoni, jolla eliitti tulee tuhoamaan suomen keskiluokan. Koska siinä vaiheessa, kun AY-liikkeet tuhotaan ja keskiluokan etuja ei aja enää mikään unioni, niin työmarkkinat muuttuvat hikipajoiksi.
 
Tämänkaltainen kilpailukykysopimus tulisi siis romahduttamaan suomen kansainvälisenkin kilpailukyvyn, hajottamaan kotimaisen ostovoiman, viennin ja valtio velkaantuisi entisestään kovemmin.Vaikka SAK on koko ajan huijannut kilpailukykysopimuksen tuovan suomeen lisää työpaikkoja, niin tämä on valheita valheiden perään.Mutta sitten mennään tähän ikävimpään asiaan, eli USA:n armeijan ja CIA:n salaiseen suomen miehittämis-suunnitelmaan.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on tehty Suomen puolustusvoimien komentajan kanssa salainen sopimus, että siinä vaiheessa kun suomessa saadaan aseistettua nämä lähi-idästä tänne turvapaikanhakijoina solutetut ISIS-sotarikolliset. Niin tämä johtaisi suomen sisällissotaan asti.

Tässä vaiheessa Suomen puolustusvoimat lähettäisi tuon taisteluvalmiin 25 000 kokoisen reservinsä sotimaan näitä lähi-idän sotarikollisia vastaan.

Suomen reserviläiset kun eivät suostu tappamaan suomalaisia, niin tämän vuoksi nämä lähi-idän sotarikolliset on tänne alunperinkin tuotu mm. suursijoittaja Sorosin rahoilla. 

Tällä ISIS operaatiolla suomessa on CIA:lla oma salanimi, jonka toteutusvastuu on yksinomaan CIA:n sotilastiedustelulla. 

CIA:n suunnitelmana on saada suomen sisäinen turvallisuustilanne poikkeustilaan, joka jo riittää lopulta siihen, että USA:n armeija työntää tänne usean prikaatillisen verran sotajoukkojaan.

Mutta vuosille 2017-2022 NATO ja USA:n armeija ovat suunnitelleet jo Euroopan ja Venäjän välisen konfliktin alkamisen, jonka alkupiste on vielä hakusessa. Koska Itä-Ukrainassa heinäkuussa 2014 Ukrainan ilmavoimien toimesta pudotettu Malesialainen suihkukone ei vielä riittänyt provokaatioksi. 

Niin tämän vuoksi CIA:lla on edelleen useita valehyökkäyksiä (false-flag), joita USA:n armeija yrittää käyttää tulevaisuudessa tämän Venäjän ja Euroopan välisen konfliktin laukaisemiseen. USA:n armeija ja Nato on jo tässä kuussa alkanut provosoimaan Venäjää, kun se pystytti ohjuspuolustusjärjestelmänsä Romanian ja Venäjän rajoille.  
Kaiken tämän aikaa CIA on ohjannut tätä länsimaisten medioiden syöttämää informaatiosotaa, jossa kaikki Natoon liittyvä Venäjä-propaganda tuotetaan CIA:lla ja levitetään myös suomeen Ylelle asti.Tällä jatkuvalla ryssän pelottelulla pyritään pitämään suomen enemmistö tuossa psykologisessa pelon ilmapiirissä, jossa kansallinen vainoharha venäjästä jatkaa kasvuaan. Jos nyt kysytään keneltä tahansa suomen Nato-jäsenyyttä kannattavalta suomalaiselta mielipidettä, että miksi meidän pitäisi liittyä Natoon, niin miltei jokaisella on alitajunnassa asti tämä läntisessä mediassa toisteltu venäjän pelko takaraivossa.

Ihmismassoihin ohjailtu pelko on aina ollut hyvin tehokas väestönmanipulointikeino, jolla voidaan ohjailla jopa alitajuntaan vaikuttavia sanoja, jolloin kohdehenkilö ei edes muista mitä nämä sanat ovat. 

Tämän vuoksi meidän tarvitsee vain pistää vaikka MTV3:n kymmenen uutiset päälle, niin jos siellä kerrotaan jotain Venäjästä, niin tämä uutisointi on juuri tätä ryssän pelkoon perustuvaa CIA-propagandaa.

Jos venäjän pelko on näin suuri, niin suosittelisin käymään siellä edes kerran, niin näkisitte millainen paikka se Rysland (Venäjä) oikeasti on.

Ruotsissa salaisesti poliittista valtaa pitävä eliitti vihaa Venäjää edelleen, koska he menettivät vuonna 1807-1809 suomen ja Ahvenanmaan hallinnan. Tuli vanhalle ja ahneelle suurvallalle paha mieli. 

Suomen uusi sortokausi 

Suomessa elettiin 1899-1905 ensimmäistä sortokautta, joka oli Venäjän keisarikunnan aikaista valtakautta. Mutta tätäkin edelsi vielä Ruotsin vallan sortokausi suomalaisia vastaan.

Nyt tällä hetkellä olemme eläneet aina vuodesta 1995 -saakka Euroopan unionin sortokautta ja suomen talous on heikentynyt tuona aikana jo 16 % köyhemmäksi.

Suomen Kokoomus nimittää tätä euro aikaa menestysbuumiksi, koska eivät kykene näkemään valtion köyhtymistä huonona asiana, koska se ei näy heidän henkilökohtaisilla pankkitileillään.

Se on tietenkin totta, että jos suomen työläisiltä leikataan 10 % palkoista ja varsinkin julkisten sektorien aloilta, niin kyllä tässä valtio säästää ja luo talouskasvua. Mutta tämä luo sitten näille julkisen sektorin palkansaajille talouslaskua.

Kun suomalainen kiero poliitikko puhuu talouskasvusta, niin hän ei koskaan tarkoita suomalaisen talouskasvua, vaan valtion.

Saksalla on mennyt pitkään taloudessa hyvin, koska sieltä löytyy tuo yli 20 miljoonan orjatyöläisen työttömien reservi, jolla maa voi pitää taseensa 5 % plussalla. Mutta tänne me emme saa millään sellaista määrää halpatyön palkkaorjia.
Uusi maailmanjärjestys nykyisen EU:n sisällä


Uusi maailmanjärjestys EU:n sisällä on tällä hetkellä suuri pudotuspeli keskiluokan ja työttömien välillä. Mutta rikasta eliittiä tämä pudotuspeli ei koske lainkaan, koska he elävät muiden köyhien ja keskituloisten kiinteistöjen korkotuloilla. Eli ovat loisia kiinteistöjen omistajina, jotka leikkivät isäntiä.


Emme me voi jatkaa tällaista epäoikeudenmukaisen järjestelmän ylläpitoa enää kauan, koska valtion velkakierteessä koittaa kohta aika, jolloin EU:n vouti (velkojat) tulevat käymään kylässä ja sitten on aika taas pilkkoa lisää valtionyhtiöitä. Sitten heikkenee 2016 vuoden lopulla taas yksi pykälä suomen luottoluokituksesta.

Tähän kaikkeen on vain yksi lääke ja se on Suomen eroaminen Euroopan unionista, jota puoltaa jo enemmistö suomalaisista.

Sitten tuon EU-eron jälkeen euron tilalle tuodaan markka, jota Suomen Pankki alkaa välittömästi elvyttämään devalvoimalla.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

http://www.hs.fi/kotimaa/a1464402906700?jako=05d0e0f85423016ad3f24bfcc97a46de&ref=fb-share  

http://www.breitbart.com/london/2016/01/26/swedens-army-chief-warns-the-country-will-be-at-war/

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016052721631067_uu.shtml