http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, toukokuuta 05, 2016

Saksa vaatii EU:lle yhteistä armeijaa


The Financial Times- lehti kertoo, että Saksa on ehdottanut EU:lle yhteistä armeijaa, jolle se haluaa myös yhteisen sotilaallisen esikunnan.


EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker oli ehdottanut samaa jo vuosi sitten keväällä 2015. Mutta itse EU:n yhteinen armeija idea on jo vanha, koska sitä on haudutettu jo yli parikymmentävuotta kulisseissa.

Tällä hetkellä EU:lla on vain 18 pataljoonan kokoinen joukko ns. omia sotilaallisia joukkoja. 

EU on suorittanut 2003 vuoden jälkeen neljä tehtävää EUROR-joukkojen kanssa Makedoniassa, Bosniassa, Tsadissa ja Kongon tasavallassa.

Saksan mukaan EU:n nykyinen sotilaallinen rakenne ei kykene turvallisuuden varmistamiseen Euroopan mantereella, joten siihen pitäisi saksan mukaan siksi luoda EU:n yhteinen armeija. 


Hyvin harva meistä tietää edes sen, että tämä Euroopan taloushallinto oli aikanaan natsi-saksan alullepanema idea

Joten jos natsien idea toteutettiin EU:ssa, niin miksei myös toteutettaisi myös yhteistä EU-armeijaa. 


Suurin salaisuus tässä on kuitenkin se, että saksan nykyisenkin poliittisen eliitin takana vaikuttaa hyvin vaikutusvaltaisia natsimielisiä miljonäärejä sekä miljardöörejä.

Näille suursijoittajille Venäjä näyttäytyy tällä hetkellä taloudellisena vihollisena, jonka luonnon ja valtionresurssit täytyisi ryöstää nyt keinolla millä hyvänsä. Minkä vuoksi NATO:n sekä EU:n militarisointi on nyt käynnissä Euroopan sisällä ja tätä operaatiota vauhditetaan jatkuvalla median syöttämällä venäjä vastaisella informaatiosota kampanjalla.

 

Suomikaan ei ole aiemmin hoitanut venäjä suhteitaan pullistelemalla NATO:n kanssa venäjän rajojen lähellä. Mutta RKP on suomessa vienyt tämän erittäin vanhan sairautensa ryssävihan aina kansalliseksi ongelmaksi saakka. Tästä sairaudesta kärsivät erityisesti venäjältä maanpakoon Lontooseen lähteneet kasarijuutalaiset oligarkit.


Kasaarit asuttivat aikanaan entistä Ukrainaa, mutta joutuivat lopulta lähtemään sieltä pois.

Kasaareissa oli kuitenkin oma yläluokka, joka kääntyi juutalaisuuteen joskus 700-800 luvulla. He eivät ole siis alkuperäisiä juutalaisia, vaan käännynnäisiä. 

Kasaarit ovat todellisuudessa se poliittinenkin taho, joka on pilannut juutalaisten maineen. Aivan kuten esim. romaniväestössä on paljon varkaita, niin myös kasaarit ovat taitaneet varsinkin keskuspankkialalla sen, että miten ryöstetään kokonaisia valtioita.  Niin onhan se luonnollista, että tällaisia suurimman luokan roistoja ja huijareita ei yksikään valtio halua pitää lihapatojensa ääressä.


Tämän ns. juutalaiseliitin hengenheimolaisilla on lisäksi yli 3000:n vuoden historia muiden kansakuntien tuhoamisessa, aina antiikin Egyptistä asti.


Mutta ehkä tämä kaikista shokeeraavin juttu tässä on vielä se, että näiden vallassaolijoiden alkuperäinen verilinja ei tule ihmisestä. Vaan se tulee liskoja muistuttavilta avaruusroduilta, jonka DNA-linja on säilynyt samana ja ns. illuminati on pyrkinyt pitämään oman verilinjansa siksi puhtaana.


Muinaiset sumerilaiset patsaat jo kuvailivat näitä heidän esi-isiensä ulkomuotoa, joka ei kovinkaan paljon ihmiseltä näyttänyt.

Jos siis ajattelemme, että maailmaa johtavat nyt pääasiassa tällaiset vallanhimoiset sekopäät, tarvitseeko sitten ihmetellä miksi he ovat jatkuvasti pullistelemassa NATO:n ja armeijoidensa kanssa muille maille. 

Liskot kävivät aikanaan sotaa mm. Orionilla ja myös Marsissa oli sen luokan sota, että koko paikka tuhoutui lopulta kokonaan. 

Lopulta näidenkin paikkojen riitapukarit päätyivät tänne Tellus nimiselle elämänkokeiluplaneetalle, jossa nämä samat sekopäät hiplailevat nyt ydinlaukaisukoodeja korkea-arvoisina kenraaleina. Että tällaisella roskaplaneetalla me elämme ja vieläkö tarvittaisiin lisää sotavarustelua, ettei Venäjä meitä uhkaa ?