http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 28, 2016

EU komission johto pelkää jo valmiiksi Britannian EU eroaEU:n päämajassa Brysselissä EU:n komissio on jo varpaillaan tulevan Iso-Britannian äänestyksen vuoksi. Koska jos Iso-Britannian äänestystulos näyttäisi EU eroa, niin se romahduttaisi EU-maiden yhteisen bruttokansantuotteen ja silloin näille riistäjäpankeille jäisi vähemmän kavallettuja tuloja käteen.

Viime helmikuussa jo Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) Brysselin-toimiston toiminnanjohtaja Janica Ylikarjula laati muistion, josta selviää että Britannian euroerosta tulisi EU:n maineeseen suuri tahra.

EK yrittää tehdä kaikkensa, jotta Britannian EU ero saataisiin estettyä, mutta tulokseen voivat vain vaikuttaa tuloksen väärentäjät


Varakasta eliittiä edustava EK yrittää tehdä nyt kaikkensa, jotta se voisi vaikuttaa Britannian EU eron estämiseen, mutta oikeasti tähän kyllä avaimet ovat kädessä kyllä tämän vaalituloksen väärentäjillä. Kun tähän mennessä Eurooppalainen EU-maiden vaalit ollaan jo toteutettu Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n alaisuudessa. Itävallassakin kävi yhdessä vaalipiirissä lähes 5000 haamuäänestäjää ja äänestysprosentti oli huima 147 %

Tämä on vienyt jo täyden uskottavuuden demokratialla järjestettyjen vaalien uskottavuudesta, joka on enää täysi nolla.

Yhdysvallat on käynyt jo 218 vuotta jo yhtämittaisesti sotaa jo sen perustamisestaan lähtien maailmalla ja vain n. 20 vuotta se ei ole ollut sodissa: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States

Joten mitä tämä kertoo Yhdysvalloista, kuin että kyseessä on maailmanpoliisivaltio numero 1, vaikka poliittisesti vielä vaikutusvaltaisemmat rikolliset vaikuttavat Israelissa.

Vaikka yleisesti tiedetään, että USA käy jatkuvasti sotaa muita maita vastaan maailmalla, niin siitä taas ei paljon lehdissä kirjoitella, että kuinka heidän tiedustelupalvelunsa CIA sekaantuu jatkuvasti vaikka minkä valtion demokraattisiin vaaleihin väärentämällä vaalitulos Yhdysvaltain hallinnon mukaiseen suuntaan. 

CIA vaihtoi juuri Brasiliaan uuden presidentin ja käräytti edellisen korruptiosta, vain sen vuoksi jotta saivat sinne haluamansa nukkepresidentin. 

CIA lavasti juuri äsken myös Itävallan presidentinvaalien tuloksen ja varmisti vain sen, ettei siihen maahan valittu äärioikeistolaista presidenttiä. Mutta vaikka vilppi tuli julki, niin siitä huolimatta väärennetty vaalitulos jää siellä voimaan.

Kokoomuksen vuoden 2011 vaalivoitto oli myös CIA:n järjestämä, koska Kokoomus kävi CIA:n kanssa ennen noita eduskuntavaaleja salaista kirjeenvaihtoa Helsingin USA:n suurlähetystön kanssa, jossa Kokoomus luvattiin nostaa vilpillä valtaan, jos he veisivät Suomen Natoon ilman kansanäänestystä. Joten ei kannata sitten ihmetellä, että mistä tulee tämä Kokoomuslaisten Nato intoilu. Se kun on lupaus Yhdysvaltain hallinnolle Suomen viemisestä Natoon kansan seläntakana ilman kansanäänestystä. 

Nyt Presidentti Niinistö on toivonut, että Natosta järjestetäisiin demokraattinen kansanäänestys, mutta CIA ja Kokoomus ovat tästä eri mieltä.  


Entinen Keskustan veteraanipoliitikko Paavo Väyrynen osallistui nyt tiistaina eduskunnan perustuslakivaliokunnan järjestämään kuulemistilaisuuteen, jossa käsiteltiin tätä suomen kansalaisaloitetta Suomen EU erosta.

Perustuslakivaliokunta oli kutsunut paikalle neljä asiantuntijaa, joista kahdella heistä ei ollut Väyrysen mukaan aloitteeseen ns. ennakkoasennetta.

Muut paikalla olleet asiantuntijat suhtautuivat Suomen EU ero hankkeeseen kielteisesti.


Tohtori Janne Salminen todisteli, että kansalaisaloitteen enemmästä käsittelystä tulisi luopua. Kansalaisaloitetta ei voi tehdä Suomen kansainvälisestä sopimusvelvoitteesta. Salmisen mukaan kun tämä Suomen EU eroa koskeva aloite koskee tällaista velvoitetta.

Dosentti Päivi Leino-Sanberg taas puolusti niitä menettelytapoja, joita käyttäen Suomi oli liittynyt Euroopan unioniin ja euroalueeseen. 

Kun Suomi liittyi euroopan unioniin, niin suomen perustuslakivaliokunta nimenomaan totesi, että "liittymissopimus" ei vielä voi merkitä sitoutumista osallistau talous ja rahaliiton- kolmanteen vaiheeseen. Eli luopua Suomen Pankin kautta markoista ja tuoda tilalle ulkomaisilta pankeilta lainattavat eurot.

Mutta 1997 eduskunnalle annettiin selonteo, jossa valtioneuvosto kuitenkin katsoi, että päätös euroalueeseen liittymisestä oli EU-jäsenyydestä päätettäessä jo tehty, että sen muodolliseen toimeenpanemiseen tarvittiin vain eduskunnan poliittinen kannanotto, joko tiedonannon tai erillisen lakiehdotuksen pohjalta. 

Väyrynen esitti kuulemistilaisuudessa omat lausuntonsa, jossa hän esitti, että; "euroalueeseen liityttäessä Suomi kohtasi vakavia legaalisuus -ja legitimiteettiongelmia, että näiden päätösten pohjalta Suomi ei voi olla enää mukana täydellisen talous- ja rahaliiton luomisessa euroalueella.

Joten siksi Suomen on nyt erottava euroalueesta. Jos täydelliseen talousunioniin halutaan kuitenkin osallistua, niin siihen tarvitaan kansanäänestys, kuten mm. nykyisenkin hallituksen pääministeri ja ulkoministeri ovat ennen viime eduskuntavaaleja esittäneet." 

Väyrynen sitten paljasti blogissaan, että tällä hetkellä komissio on jättänyt jo esityksen täydellisen talous- ja rahaliiton luomiseksi unionin toimielinten käsiteltäviksi.

Euroopan neuvosto on viime joulukuussa sitoutunut toimimaan niin, että talous- ja rahaliitto saadaan viimeistellyksi. 

Lopulta kuulemistilaisuus keskeytettiin ja asia jätettiin ns. pöydälle. Valiokunta jäi odottamaan talousvaliokunnan lausuntoa. 


Kokouksen jälkeen Väyrynen tiedusteli vielä valiokunnan puheenjohtaja Annika Lapintieltä, että milloin valiokunta jatkaa asiantuntijoiden kuulemista, jotta me aloitteen tekijät voisimme ehdottaa kuultavaksi sitä puoltavia asiantuntijoita. 

Väyrynen sai sitten kuulla, ettei asiantuntijoiden kuulemista ole tarkoitus enää jatkaa, mutta sitä voidaan tarvittaessa harkita. 


Väyrynen kysyi sitten vielä talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turuselta, että milloin hänen valiokuntansa järjestää seuraavan julkisen kuulemistilaisuuden mahdollisesta EU erosta. Johon Turunen vastasi, ettei sellaista järjestetä. 


Kuulemistilaisuudesta löytyy video Eduskunnan sivuilta ja se on katsottavissa tämän linkin alta: https://www.eduskunta.fi/_layouts/15/Arkena.Edk.SaliVideo/index.html#clip_id=A5CB6C7A&position=0&tab=ConferenceCurrent


Suomen EU ero ei ole eduskunnan päätettävissä, vaan suomen kansan

Heti siinä vaiheessa kun Väyrynen laittoi liikkeelle tuon Suomen EU eron kansanäänestystä kannattavan adressin, jossa kerättiin lyhyehkössä ajassa nuo tarvittavat 50 000 suomalaisen nimeä. Tiesin välittömästi sen, että tätä adressia päin tultaisiin sylkemään tiettyjen poliittisten tahojen puolelta. 

Sillä tämä että Paavo Väyrynen vielä erotettiin Keskusta puolueesta, johtui todellisuudessa siitä, että mies kampanjoi liian näkyvästi Suomen EU eron puolesta, joka oli taas Keskustan puoluekurin vastaista toimintaa. 

Nämä suomen eduskunnassa työskentelevät kansanedustajat ovat kirjallisilla sopimuksilla sitoutuneet noudattamaan ns. puoluekuria, joka on siis sitä, että jos puolue käskee äänestämään duunarien 5 % palkanalennusta, niin silloin painetaan sitä KYLLÄ nappia, tai muuten tulee puolueen puheenjohtajan puhuttelu ja mahdollinen varoitus, tai jopa erottaminen puolueesta. 

Tätä on se puolueiden demokratia, että ahneiden monikansallisten yhtiöiden ja Yhdysvaltain hallinnon suomeen lähettämien jenkkilobbarien ääni ratkaisee ja on aina vahvempi ääni, kuin suomen kansalaisten. 

Suomi on tällä hetkellä taloudellisessa kusessa sen vuoksi, koska se luovutti Euroopan unioniin liittyessä muutaman vuoden sisällä myös taloudellisen itsemääräämisoikeuden. Mikä tarkoitti sitä, että Suomen Pankki luopui omasta rahasta, joka tunnettiin markkana. 

Suomen Pankki sai aiemmin laskea itse liikkeelle markkaa ja jos meni valtiontaloudella huonosti, niin sitä voitiin tarvittaessa devalvoida. Mutta tätä nykyistä europohjaista valuuttaa taas ei enää suomella ole oikeutta devalvoida, koska euro on täysin näiden Wall Streetin huumekauppaa, asekauppaa harrastavien pankkien yksityismonopoli.

Pelkästään Euroopan Keskuspankki (EKP) pumppaa joka kuukausi 80 000 000 000 euroa tyhjästä ilmasta, eli 80 miljardia euroa. Mutta mikä tässä vielä on se salatuin juttu, no se että nuo 80 000 000 000 EUR ovat vain pelkkiä bittejä pankkien tietokoneiden näytöllä. 

Jos sitten rahajärjestelmä pyörii näin, että nämä pyramidihuijaus-pankit lainaavat valtioille rahaa, jota heillä ei oikeasti ole, niin eihän tässä koko länsimaisessa velkapohjaisessa rahajärjestelmässä ole minkäänlaista järkeä tai oikeudenmukaisuutta. 

Kyseessä kun on pelkkä pyramidihuijaus peli, jota nämä Rothschildit ja Rockefellerit sekä muut konnat pelaavat ja panoksena heillä on tässä rahaleikissä kokonaisia valtioita, joita he yrittävät kaataa. Joten tässä ei ole kyse nyt mistään Monopoli-lautapelistä, vaan tämä on vakava asia, johon pitää vielä tehdä loppu ja tuo loppu tulee vielä aikanaan digitaalisella kryptovaluuttoihin pohjautuvalla valuuttajärjestelmällä, jota näiden konnien ei enää anneta hallita. Avoimella lähdekoodilla toimiva Bitcoin-kryptovaluutta löi jo tälle alkutahdit.


Jos Suomi lähtee EU:sta, niin se tietää myös sitä, että Jyrkiltä ja Ollilta lähtee komissaarin paikka pois. Koska miten maa joka ei enää kuulu Euroopan unioniin, voi enää edustaa EU:ta talouskomissaareina ?

EU:n talouskomissaarit kun vielä edustavat vain keskuspankkien asiaa, eikä heitä kiinnosta EU-maiden hyvinvointi. 

Jos Euroopan keskuspankilla menee hyvin, niin taas EU-mailla menee huonosti. Koska valtiollinen velkaorjuus hyödyttää vain velkojia, eli yksityisomisteisia ulkomaalaisia pankkeja. Jos tietäisimme sen kuinka paljon nämä eräät pankkisukujen rikollisperheet ovat rikastuneet lisää tuolla, että Kreikka laitettiin ensimmäiseksi ahtalle. Niin tämä lukuisten ihmisten itsemurhaluvut ovat olleet heille suorannainen rahasampo.

Talouden nollakasvun tavoitteena on luoda taloudellinen velkaorjuus, kriisi, massatyöttömyys, jota suomessa ajetaan koko ajan tällä hetkellä. Nokian ja Microsoftin potkut ovat juuri sitä. 


Suomen talous uppoaa eurolla, mutta nousee markalla.

Joten kummanko itse valitset jos saisit itse valita ?