http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 25, 2016

Hampurilaisista löytyi ihmisen ja rotan DNA:ta

Yhdysvaltalainen Clear Labs -yhtiö tutki kaikkiaan 258 eri valmistajan hampurilaisten sisältöä ja tutkimuksissa paljastui aikamoisia juttuja. 

Useasta hampurilaisesta löytyi sellaista DNA:ta, jota ei sinne kuuluisi. Yhden näytteen todettiin sisältävän ihmisen DNA:ta, eli ihmisen lihaa. Taisi olla erään M:llä alkavan maailman suurimman hampurilaisketjun burgeri, jota on aiemminkin syytetty ihmislihan käytöstä tuotteissaan.
McDonaldsin paljon varjeltu liikesalaisuus ihmisliha ja DNA

Aihe kun on hyvin arka, niin syystäkös McDonaldsin kaltaiset jätit yrittävät tehdä kaikkensa, ettei heidän suurin liikesalaisuus "ihmisliha" tai "ihmisen DNA" pääse vain millään julkisuuteen. 

McDonaldsin yhtiö ei ole humanistinen, vaan se on satanistinen kuten kaikki tälle henkiolento Luciferille valan vannoneet yli 33-asteen vapaamuurarit. Jos siis näiden mäkkäreiden hampurilaisten sisään on hieman laitettu ihmislihaa, niin se on samalla satanistinen ihmisuhrausrituaali, jota tämä kyseinen yhtiö harrastaa asiakkailtaan tietämättä. 

Koska ihmisten ja varsinkin lasten uhraaminen on Illuminati-eliitille päivittäinen huvi. He uskovat vielä,  että juomalla alle 7-vuotiaan lapsen verta, heille tulee ikuinen elämä. He jopa jäävät tuosta verenjuonnista riippuvaiseksi, koska näissä Illuminatin ihmisuhrausrituaaleissa murhatuissa lapsissa on vielä adrenaliinia, johon he jäävät koukkuun.

Nämä asiat ovat niin sairaita, että suurin osa ihmisistä ei haluaisi uskoa näihin. Mutta tämä amerikkalainen pikaruokaketju on täysi syöpä, joka pitäisi välittömästi pilkkoa osiin ja lakkauttaa. Mutta se tulee tuhoutumaan vasta siinä vaiheessa, kun tämän planeetan ihmisväestö lopettaa eläimen syönnin, jonka jälkeen ihmiskunta on valmis siirtymään seuraavalle tasolle eläinkunnasta. 


Koska niin kauan kuin ihminen syö eläimiä, hän on myös itse eläin ja jos vaikka ihan normaalia suomalaista känni-junttikulttuuria katsoo, niin ei se ole kyllä korkeasaaren simpanssitarhan päivittäisrutiineista kaukana.

Jos vain mitenkään mahdollista, niin tämä kyseisen maailman suurimman pikaruokaketjun palveluita kannattaa välttää viimeiseen asti. Liha jota tämä kyseinen pahamaineinen ketju käyttää näyttää tehtaalta näin herkulliselta. Tällä amerikkalaisella pikaruoalla on tarkoitus saada väestö voimaan huonosti ja aiheutettua liikalihavuutta, joka on yhdysvalloissa jo kansallinen ongelma. Yhdysvalloissa Oklahomassa on tilastollisesti eniten sairaalloisen ylipainoisia ihmisiä, joiden painoindeksi on jo niin suuri, ettei heidän jalkansa kanna heitä. Vaan he joutuvat lopulta turvautumaan liikalihaville kehitettyyn invamopoon.

Amerikkalainen pikaruokateollisuus toimii edelleen kuin tupakkateollisuus 50-luvulla. Eli vähättelee tämän prosessoidun ja teollisen pikaruoan vaikutuksia ihmisten terveydessä. 

Enäähän ei Malboro mies mainosta kessua televisiossa, mutta McDonalds mainostaa vieläkin jokaisella tv-kanavalla. Sitten näissä kyseisissä ravintoloissa työskentelee nuoria, joiden tuntipalkka on tämän maan köyhimmästä päästä. Eli eivät edes tule sillä taloudellisesti toimeen. Samalla nämä kyseiset pikaruokalat tekevät yhä tappiota suomessa. Mutta taas yksi asia missä illut (salainen maailmaneliitti yhtiöineen) he eivät tee tappiota on sydän ja verisuonitautien määrä, jossa pikaruoalla terveytensä pilanneet ovat joutuneet hakeutumaan suomalaisen terveyshuollon asiakkaiksi. Ovat sairastuneet mm. diabetekseen ja sydän ja sepelvaltimotautiin. Tämä on tietänyt lääkeyhtiöille jättipottia sydän ja verenpainelääkkeissä, joiden liikevaihto on edelleen suuri.

Helsingin-Sanomat ei mm. tästä syystä kritisoi lääkeyhtiöitä, jotka heidän mediakonserninsa sattuu omistamaan monien BIG PHARMA lääkeyhtiöiden osakkeita.
 

Mutta onneksi on vielä toivoa, koska joka kymmenes McDonalds ravintola sulkee ovensa suomessa, koska asiakkaita ei ole riittävästi.


Lähteet: http://www.mtv.fi/lifestyle/makuja/artikkeli/hampurilaiset-tarkassa-syynissa-naytteista-loytyi-ihmisen-ja-rottien-dna-ta/5908284

https://www.clearlabs.com/reports/the-hamburger-report 

http://blackdoctor.org/489592/warning-rat-and-human-dna-in-hamburgers/

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2015/10/30/joka-kymmenes-makkari-sulkee-ovensa-suomessa/201514219/137