http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, toukokuuta 28, 2016

MV-lehti käräytti Ylen toimituksen USA:n armeijan yhteydenpitohenkilönMV-lehden tutkivan journalismin toimitus onnistui paljastaa Yleisradion salainen informaatiosodankäynnin yhteyshenkilö, joka on muuan Joel Harding.

Hän toimii NSE Information Strategy Centerin päällikkönä, joka on Yhdysvaltain sotilastiedustelun informaatiosodankäynnin strateginen johtokeskus.Harding paljasti itse olleensa yhteydessä Ylen laitonta henkilörekisteriä suomalaisista toisinajattelijoista tehneen toimittaja Jessika Aron kanssa.Jessika oli Facebookissa kirjoittanut kokeneensa vääryyttä, kun hän on toiminut Ylellä toimittajana. 

Todellisuudessa hän ei ole tehnyt mitään muuta, kuin julkaissut Yhdysvaltain sotilastiedustelun Yle:lle CIA:n kautta lähettämää valtiollista propagandaa.Harding johti jo vuonna 1997 operaatiota nimeltä Operation Eligble Receiver, jossa johdettiin hyökkäystä internetissä DoD-tietokoneisiin, jotta NSA voisi nuuskia sieltä tietoja. 

Hän otti vuonna 2014 valvontaansa Ukrainan informaatiosodankäynnin operaatiot (Ukrainan valtiollinen propaganda).  

Hän piti siis huolen, että Ukrainassa toimivat mediat VOA,RFE/RL,FRA,MEBN ja Radio Marti ja muut kansainväliset tietotoimistot uutisoivat Ukrainasta ja Venäjästä vain USA:n sotilastiedutelun sanelemaa propagandaa ulos.


Maaliskuun alussa vuonna 2014 Yhdysvaltain presidentti Barack Obama antoi julkisen tiedotteen, että jokainen joka kyseenalaistaa Ukrainan nykyisen hallituksen, on alainen USA:n sanktioille. Juurikin tämän ukaasin takana oli Joel Harding. Joten ei hän selvästikään ole mikään Valkoisen Talon juoksupoika. 

Harding on luonut uransa aikana myös IO-armeijan, jonka palveluksessa toimii nykyään on 40 000 kybersodankäynnin ammattilaista, joiden ainoana tarkoituksena on tuhota internet julkaisuja, ihmisiä, journalisteja ja ihmisiä. Koska nämä kohteena olevat ihmiset kirjoittavat nettiin sellaisia asioita, jotka tuhoavat länsimaisen propagandamedian vaikutuksia.


Se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa

Tämän vuoksi MV-lehti on nyt Hardingin ajaman yksikön päätavoite tuhota ja kun tämä Hardingin paljastanut artikkeli julkaistiin MV-lehdessä, niin ei mennyt kauaakaan, kunnes se koira älähti jonne kalikka kalahti.

Heti seuraavana päivänä tuosta MV-lehden artikkelista Harding hyökkäsi välittömästi MV-lehteä vastaan englanninkielisessä blogissaan

Hän puuskusi raivoa ja julisti lehden Venäjän trollien aikaansaannokseksi. Tämä kuvastaa hyvin NATO trollien vainoharhoja, jossa Venäjä nähdään kaikkiin poliittisiin ongelmiin syypääksi. 

Tämän lisäksi Harding ivasi MV-lehteä neo-natsien vihasivustoksi jne. 
Lopuksi hän vielä oletti muiden Nato-kiimaisten suomen upseerien tapaan, että MV-lehdellä täytyy olla Venäjältä tullutta rahaa takanaan. 

Vuosi sitten myös valtioneuvoston viestintäjohtaja Markku Mantila huuteli Iltalehdelle Venäjän trolleista.

Tuolloin hän paljasti sen, kuinka valtioneuvostolla toimii jo salainen yhteysryhmä, jossa käydään salaisia keskusteluja suomen internetissä vaikuttavista toisinajattelijoista, sekä käynnissä olevasta informaatiosodasta.Ajatusrikollisuus EU:ssa

Tähän mennessä korruptoitunut valtiovalta on keksinyt peite ja haukkumanimen internetin toisinajattelijoille, jotka eivät hyväksy USA:n ulkopolitiikkaa ja se on nimittely Venäjän trolleiksi.

Mutta tämä venäjän trolleiksi nimittely on kuitenkin ollut koko ajan osa laajempaa ja operatiivista suomeen kohdistettua psykologista sodankäyntiä, jota johdetaan CIA:n, NSE:n Information Strategy Centerin ja USA:n armeijan kautta.

Psykologisiin operaatioihin liittyvää tiedotustapaa mediassa kutsutaan propagandaksi ja CIA on kautta aikain luottanut informaatiosodankäynti ohjelmansa toimivuuteen.

Psyop -operaatioihin (psykologinen sodankäynti) kuuluu kolme propagandan eri astetta:  • Valkea propaganda - todenmukaista, omia tarkoituksia hyödyttävää tietoa, joka julkaistaan omana tiedotuksena.
  • Harmaa propaganda - enimmäkseen todenmukaista, omia tarkoituksia hyödyttävää tietoa, joka sisältää kuitenkin myös disinformaatiota. Julkaistaan omana tiedotuksena
  • Musta propaganda - virheellistä tietoa, joka naamioidaan jonkin toisen osapuolen lähettämäksi.Mutta koska suomenkaan väestöstä enemmistö eivät ole mitään älykköjä tai selvännäkijöitä, niin lopputuloksena on se, että vain marginaali erottaa propagandan fiktiosta. 

Joten syystäkös sitten tästä oikeasta tiedosta sitten jopa tapellaan pitkin skepsis ry:n nettifoorumeita, joissa nämä tyypit jotka eivät satu olemaan näitä penaalin terävimpiä kyniä vaativat itselleen todisteita siitä, että media syöttää heille propagandaa. Kun heidän tietoisuus on vielä sillä tasolla, ettei heillä riitä kyky käyttää vielä omia aivoja itsenäiseen ajatteluun, mikä taas estää ns. laajemman kuvan (the big picture) näkemisen.

Mikä tekee sitten oman todellisen itsensä löytäneistä ihmisistä valtiolliselle turvallisuudelle vaarallisia ajatusrikollisia ?

No mitä on tämä valtiollinen turvallisuus, jos sitä kysytään suoraan SUPO:lta tai ulkomaan tiedustelupalveluilta.

Valtiollinen turvallisuus on tälle oikeistolaiselle eliitille sitä, että eletään kaiken tämän länsimaisen yhteiskunnan sisällä kollektiivisessa unessa. Eikä missään vaiheessa kyetä heräämään käyttämään omia aivojaan itsenäiseen ajatteluun, jonka jälkeen tämä länsimainen propaganda ei enää ohjaa aivoja omana etä-kaukosäätimenä, kuten vielä ennen ohjasi tätä heräämisprosessia.
Tämän vuoksi tämä Vatikaanista ja muista eliittirikollisista koostuva eliitti yrittää tehdä kaikkensa, jottei tämä heidän aikanansa luoma MATRIX-maailma vain murtuisi ja veisi heiltä valtaa pois.

Tämä heidän valtajärjestelmänsä perustuu vain tarpeeksi monen maailman ihmisen joukkomanipulointiin ja koska nämä miljardit ihmiset ovat tietoisuuden sisällä unessa, niin siksi tämä systeemi toimii vieläkin.


Vanginvartijatietoisuus on siis maailman salaisen valtaeliitin suurin ja tärkein ase ihmiskuntaa vastaan, jolla he kontrolloivat tätä planeettaa ja kuvittelevat omistavansa sen vielä kaikella yksinoikeudella.  

Vanginvartijatietoisuudella tarkoitetaan nukkuvaa tietoisuutta, jossa siinä tilassa elävä ihminen ei vielä tiedosta olevansa yksilö, jolla on lupa ja oikeus käyttää aivojaan itsenäiseen ajatteluun. Kun massatietoisuudessa elävä ihminen käyttää vielä vanginvartijatietoisuutta, jota ohjaavat miltei vain ulkoiset ärsykkeet ja auktoriteetit kuten uutiset (YLE/HS jne. länsipropagandaa).

Nämä Joel Hardingin kaltaiset informaatiosotayksikön miehet kuvittelevat olevansa jotain universaaleja  vanginvartijatietoisuuden portinvartijoita, joiden tehtävänään olisi saada tukahdutettua kaikki internetissä toimivat länsipropagandaa kritisoivat nettisivustot. Sekä tuhota tutkivien journalistien ammatti mustilla listoilla.

Mutta tiedon valo ja tietoisuuden evoluutio on ollut käynnissä koko ajan ja sitä ei mikään USA:n armeijan kybersotayksikkö kaada, koska sitä ei edes koodata nurin.

Vaikka tämä kolmas ulottuvuus jossa elämme on eräänlainen hologrammiin perustuva harha, niin siitä huolimatta tätä ulottuvuutta kannattaa ajatella niin, että sinä olet yksilö ja sinulla on valta päättää mitä ajattelet ja mihin uskot. Näin luot ajatuksilla tuon silloisen hetken todellisuutesi itse. 

Tähän myös perustuu tuo läntisen propagandan tehokkuus, koska se on miltei aina vain masentavaa ja negatiivista uutisointia, jolla eliitti luo maailmaan lisää negatiivisuutta ja onnettomuutta. Koska he kyllä tietävät sen, että positiivisuus on se voima, joka tulee tuhoamaan lopulta heidät kaikki ja viemään heidän salaisen maailmanvallan pois ja tämä tulee tapahtumaan heti sen jälkeen, kun kriittiset massat ovat maailman väestöstä heränneet ajattelemaan omilla aivoillaan. Se voi käytännössä tapahtua ihan minä päivänä tahansa.

Jos vielä tähän miettisi tuota maailman tulevaisuuden kehitystä ja tekoälyn esilletuomista, niin tällä tuo korruptoitunut eliitti yrittää pistää kapuloita maailman kollektiivisen heräämisen prosessiin. Koska jos illuminatin ja Vatikaanin salainen maailmanvalta lähtee pois alta, niin mitä heillä sen jälkeen enää on jäljellä, muuta kuin muutama satatuhatta robottia. Joten tuhotaan sitten lopulta koko planeetta kostoksi.

Tämä saman verilinjan jo useita vuosituhansia pitänyt eliitti on sen verran psykopaatteja jokainen, että jos vaikka Rothschildit suututtaa, niin siitä seuraa aina jopa sisällissota, kuten kävi Yhdysvalloille 1800-luvulla. Heidän yksityiseen pankkilaitokseen (mm. USA:n 1913 perustettu keskuspankki) kun ei ole kenelläkään lupa koskea.