http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 09, 2023

Pelastusylitarkastaja Esa Ahlberg luennollaan: "Ei paljon aikaa, kun soitatoimet alkavat tänne".

 

Toimittaja: Teemu Vehkala

Melkoisen mediahälyn sai aikaiseksi pelastusylitarkastaja Esa Ahlberg julkisella luennollaan, joka myös striimattiin nettiin.

Jossain kohtaa luentoaan Ahlberg sanoo näin: "Teistä jokainen tietää erittäin hyvin, että tässä ei ole paljon aikaa, kun sotatoimet alkavat tänne Suomeen".

Kommentti kuullaan luennon videon kohdassa 39:14


Eduskunnassa kiertänyt jo kuukausia huhu, että sota Venäjää vastaan on tulossa

Tiedän tämän, että eduskunnasta on kantautunut huhu, että sota Venäjää vastaan on tulossa Suomen ja Venäjän välillä.

Tämä huhu on kiertänyt jo eduskunnasta eteenpäin kuukausia sitten, jonka mukaan eduskunnassa tiedetään jo, että tämä sota on tulossa.
Joten todennäköisesti myös tämä sama tieto on päätynyt myös tämän pelastusylitarkastaja Esa Ahlbergin korviin.

Mutta nyt valemedia ILTALEHTI yrittää väittää, ettei Ahlberg tarkoittanutkaan lausumallaan, että sota olisi syttymässä.

Mutta kai te nyt osaatte Suomen kieltä lukea, että mitä tarkoittaa lause "Teistä jokainen tietää erittäin hyvin, että tässä ei ole paljon aikaa, kun sotatoimet alkavat tänne Suomeen".

Joten käyttäkää nyt sitä järkeänne, kun ILTALEHTI vaatii, että luovutte siitä. Senhän takia ILTALEHTI onkin propagandaan ja valheisiin perustuva paskalehti.

Puolustusvoimien komentaja Johan Tillander taas totesi Iltalehden toimitukselle, etti kyseistä videota voi kommentoida, koska hän ei ollut nähnyt sitä. Mutta lisäsi vielä siihen perään, ettei äkkiseltään voisi allekirjoittaa moista lausuntoa.

Iltalehti kuitenkin tavoitti Ahlbergin, joka taas kertoikin ettei kuulemma ollutkaan tarkoittanut, että sota olisi syttymässä.


Mikä Natoa niin Suomessa kiinnostaa ?

Voisi ihmetellä, että mikä tässä Suomen maassa tätä sotilasliitto Natoa niin paljon kiinnostaa ? 

Siellä Ahvenanmaalla kun on suuret öljyesiintymät, joiden sijainti ja koko olemassaolo on edelleen salattu valtionsalaisuutena. Mutta se on se asia, joka Natoa täällä Suomessa kiinnostaa. 

Se öljypläntti Ahvenanmaan kupeessa on sellainen asia, että Nato tai jopa USA:n armeija on siitä valmis sotimaan Venäjää vastaan vaikka siihen viimeiseen suomalaiseen. Mutta tätä ei valemedioissa suostuta meille kertomaan.

Sen sijaan keskitetään vain kaikki uutisointi Venäjän uhkaan ja Venäjän agressioon.

Venäjähän sotii öljyn takia osittain myös Ukrainassa tällä hetkellä, jonka takana ovat nämä Venäjän suuret öljy-yhtiöt kuten Gazprom. Sieltä haluttiin tehdä peli selväksi, ettei Ukrainalla ole mitään asiaa Venäjän öljy-yhtiöiden hallinnoimille öljyesiintymä alueille.


Venäjän suurimmilla öljy-yhtiöillä kun oli 2006-2010 vuosina kiistaa Puolan valtion kanssa, koska Puola väitti 2006 löytäneensä itämerestä öljyä ja halusi alkaa sitä sieltä pumppaamaan. Mutta tämä ei käynytkään Venäjän öljyjäteille, jotka lopulta järjestivät Puolan valtionjohdon salamurhan pudottamalla alas heidän valtionjohdon lentokoneen Smolenskiin maaliskuussa 2010 ja Venäjän avltion yksityiset Wagner-joukot kävivät vielä teloittamassa ne muutamat eloonjääneet matkustajat, joihin kuuluivat maan silloinen Presidentti
Lech Kaczynski.

Tästä löytyy edelleen silminnäkijän kännykällä kuvaama heikkolaatuinen videotallenne. Taustalta alkaa kuulumaan höyryveturin torvea muistuttava ääni, jota soitetaan siellä sen vuoksi, koska siinä vaiheessa Wagner joukot alkoivat teloittamaan näitä muutamia eloon jääneitä matkustajia.

Tuon kyseisen videon kuvaaja puukotettiin hengiltä muutama viikko myöhemmin, koska hän oli tuon Smolenskin lento-onnettomuuden ja Puolan valtionjohdon salamurhan silminnäkijä.Että tällaisiin raakuuksiin se öljy saa valtiot aina ryhtymään ja myös monet sodat ovat saaneensa alkunsa öljystä kiistelystä ja vielä tiettävästi jopa se Norjan Utöyan joukkomurha liittyi Venäjän ja Norjan välisiin öljy kiistoihin artkisen meren öljynporausoikeuksista. Koska Norjan silloinen Pääministeri Jens Stoltenberg (kuvassa) oli kaksi päivää ennen Utöyan joukkomurhaa soittanut Putinille ja anonut armoa. 


Siinähän tapauksessa se Anders Breivik (kuvassa) toimi siellä Utöyan saarella Venäjän valtion salaisesta toimeksiannosta. Mutta se saatiin kuitenkin näyttämään Norjan valtion sisäisenä terrori-iskuna, jonka motiivit saatiin mediassa piilotettua mm. islaminvastaisuuden taakse.


Mikä siitä öljystä oikein tekee niin kriittisesti olennaisen asian, että sen takia lähdetään aina sotimaan tai järjestetään terrori-iskuja sekä valtionjohdon salamurhia ? 

Öljy kun on niin valta tulonlähde valtiolle kuin valtiolle, jos se on kansallistettu kuten Norjassa on.

Norja takoo tälläkin hetkellä vuosittain pelkällä öljyn viennillä n. yli 200 miljardia.

Se miksi Norjaan kuitenkin sallittiin se öljyvarojen hyötykäyttö valtion kassaan oli erillisesti salaisesti sovittu sopimus, jonka takuumiehinä olivat aina Vatikaanista asti tulevat salaiset voimat.

Kun esimeriksi Puolan valtiolle ei moista oikeutta Venäjän toimesta myönnetty silloin 2006-2010 vuosina, niin tämä jo itsestään todistaa sen, että kuinka eri maiden valtioita pidetään eriarvoisissa asemissa.


Mutta nämä Ahvenanmaan lähistöllä löytyvät suuret öljyesiintymät ovat niin suuria, että jos ne otettaisiin Suomen valtion toimesta hyötykäyttöön, niin me olisimme sen jälkeen maana rikkaampia kuin Norja ja juurikin tästä samaisesta syystä se koko öljyesiintymä Ahvenanmaan alueella on niin salattu juttu, ettei sitä haluta päästä kansan tietoisuuteen missään vaiheessa.

Sen takia vaikka se sota syttyisi Venäjän ja Suomen välillä, johon sitten Nato sekä vielä jopa USA:n armeija tunkee nokkansa väliin. Niin ei sen konfliktin salaista agendaa (Ahvenanmaan öljy) suostuta kuitenkaan kertomaan.

Siinähän on vielä sellainenkin asia, että Suomi on jo aikaisemmin luvannut Britannialle, ettei se tule koskaan pumppaamaan valtiolle öljyä omalta maaperältään. Joten tämä oikeus vietiin jo näiden britannian rikkaimpien sukujen, eli anglosaksien toimesta pois. 

Joten Suomi on tarkoituskin pitää myös jatkossa köyhänä alusmaana.

Suomen nettovarallisuus olisi ollut paljon parempi, jos emme olisi liittyneet Euroopan unioniin vuonna 1995.

EU jäsenyys tehtiin pakosta ja sille oli omat taustavoimansa, joista yksi vaikuttavin voima tuli Britannian suunnalta.


Sotiminen muutenkin on todella kallista puuhaa, joten mitenkäs luulette, että käy Suomen talouden, jos kohta aletaankin käymään sotaa Venäjää vastaan ? 

Idän karhu ei kaadu hetkessä ja vaikka media on yrittänyt koko ajan väittää, että kuinka Venäjän talous tulee romahtamaan. Niin Venäjän keskuspankki ei ole vieläkään tällä hetkellä yksityinen rahalaitos, joten siellä ei Rothschild suku pääse hyötymään tällä hetkellä sen maan veronmaksajien varoista.


Ukrainan sota alkaa olla kohta päätepisteessä ja näyttää kovasti siltä, että YLE, Helsingin-Sanomat, ILTALEHTI sekä ILTASANOMAT tulevat häviämään Ukrainan sodan Venäjälle ja tämä lopputulos yritetään vielä salata viimeiseen asti, jotta tämä ryssävihaa täynnä oleva kansanosa saadaan vieläkin suurempaan sotakiimaan, jotka oikein janoavat Venäjälle hyökkäystä kostona.

Niin sen jälkeen näiden Naton ns. Itämeren operaatioiden on määrä alkaa, jolloin Suomen ja Venäjän merivoimat alkavat käymään keskenään sotaa Suomenlahdella ja paikkoja aletaan siellä miinoittamaan.


Naton kenraali Petr Pavelin (kuvassa vihreässä uniformussa keskellä) sanoi jo muutamia vuosia sitten, kuinka Suomi ja Venäjä tulisivat joutumaan vielä väkisin konfliktiin keskenään halusivatpa he sitä tai eivät.

Että jos tuota ulkovaltojen sotavoimien suunnatonta sotakiimaa tarkastelee, niin miten heillä on niin suunnaton viima saada juuri aikaiseksi sota Venäjän ja Suomen välille ? 

No se on se Ahvenanmaan alueelta löytyvä öljy.

Mikään muu ei saa näitä ulkomaalaisia sijoittajia kuten Blackrock yhtiön roistoja tuollaiseen sotakiimaan, jossa he näiden rahoittamiensa yksityisten ajatushautomoiden kuten Rand-korporaation johdolla yrittävät nyt saada tuon sodan aikaiseksi Suoman ja Venäjän välillä.

Samainen Rand-korporaatio jäi jo kiinni aiemmin, kun sen vuodettuja salaisia dokumentteja vuodettiin julki, joista paljastui se, että kuinka Rand-yhtiö yllytti Ukrainaa ja Venäjää keskenään sotaan.


Lähde: ILTALEHTI