http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 11, 2022

Maailman talousfoorumilla sairas juoni miljoonien lemmikki kissojen ja koirien teurastamiseksi

Maailman talousfoorumilla WEF:llä on sairas juoni miljoonien lemmikki kissojen ja koirien teurastamiseksi, jotta voitaisiin niiden avulla vähentää niiden lihansyönnistä kuulemma aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Eläinrakas ihminen nyt kuitenkin pitää näitä lemmikkejä, koska tietää miten se lemmikki myös tuo heille seuraa ja antaa myös takaisin tätä rakkautta.


Mutta WEF:ssä taas toimii näitä kylmäkiskoisia ja sadistisia psykopaatteja, jotka kyllä myös tietävät sen, että miten lemmikkieläimet saavat aikaan maailmassa liikaa positiivisia asoita, joten kun heillä nyt on suunnitelmissa tämä sairas ja sadistinen hanke lemmikki kissojen sekä lemmikkikoirien massateurastamiseksi ilmastonmuutoksen nimissä, niin se uskoo saavansa tämän hankkeen vielä eteenpäin. 

Ainakin voisi kuvitella, että nämä viherpiipertäjät, jotka on aivopesty tällä ilmastonmuutosagendalla, saattavat olla niin aivopestyjä, että olisivat jopa valmiita uhraamaan omat lemmikkinsä ilmastonmuutoksen nimissä WEF:lle.

Mutta ylipäänsä se on melkoisen hyvä mittari siitä, että minkälainen ihminen on, että tunteeko hän yhtään empatiaa lemmikkieläimiä kohtaan. Kun yleensä nämä psykopaatit eivät juuri kykene tuntemaan mitään empatiaa lemmikkieläimiä kohtaan.

Kuitenkin nämä Maailman talousfoorumin johtoon kuuluvat psykopaatit eivät vieläkään uskalla kertoa, että nämä koronarokotukset ovatkin väestön harvennusta ja niillä jo toteutetaan tätä ihmiskunnan torjumista ilmastonmuutoksesta.

Kun nythän nämä psykopaatit WEF:llä paljastivat, että nämä lemmikkieläimet tulisi teurastaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Aivan samalla tavalla he voisivat sanoa, että nyt meidän täytyy rokottaa kuoliaiksi kaikki lihaa syövät ihmiset, koska heistä aiheutuu maailmalle liikaa hiilijalanjälkeä.

Heillä kun on tämä juoni, että lihansyönti kielletään jatkossa jossain vaiheessa ja tilalle tuodaan sitten ötököiden syönti, kuten muurahaiset tai heinäsirkat. 

Kuitenkaan WEF:n johtajien kuten Klaus Schwabin ruokapöydässä ei niitä tule koskaan näkymään. Vaan nämä tohtori outolemmet ja Dr. Evilit syövät samaa kaviaariaan ja hanhenmaksapalleroita. Onhan jo pelkkä hanhenmaksan tryffelimoussen kilohinta tällä hetkellä n. 127,60 €.

Lähde: Rumble