http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 20, 2022

71 miljardin euron edestä salaisia rokotesopimuksia


Romanian EU-meppi Christian Terhes vaatii nyt Ursula von der Leyenin eroa. 


Syynä ovat EU:n ja lääkejättien väliset salaiset 71 miljardin euron rokotesopimukset, jotka on näissä raporteissa salattu mustaamalla salaiset kohdat mustalla tussilla.

Selvä hommahan se on, kun valtiot ja lääkejätit puhuvat noissa sopimuksissa valtioiden kansalaisten joukkomurhaamisesta, niin ei sellaiset diilit kestä enää päivänvaloa, joten siksi ne onkin tussilla mustattu.

Tässä sopimuksessa, josta Terhes puhuu käsittää EU:n komission allekirjoittamat sopimuspaperit, joka tehtiin jo 2021 marraskuussa ja sopimuksen arvo 71 miljardia euroa käsittää 4,6 miljardin koronarokoteannoksen hankinnat.

Tämä siis tarkoittaa, että tuolla samalla diilillä on ostettu 10 myrkkypiikkiannosta jokaista EU-maiden kansalaista kohden.

Eipä uskalla Suomenkaan terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) puhua koronarokotteiden kansanmurhakattavuudesta, tai väestön harvennuskattavuudesta, jota tuo rokotuskattavuus suoraan on, koska jokainen rokotettu joka niillä kuolee ei mitään rokotesuojaa saa, vaan he kuolevat pois.


Että kun nämä koronarokotteilla itsensä rokottaneet huijatut ihmiset väittivät ja väittävät ehkä edelleen, että kuinka keino päästä tästä koronakurimuksesta on ottaa se rokote. Mutta se on keino päästä hengestään ja näitä varoittavia esimerkkitapauksia on ollut jo satoja julkisuudessa.


Helsingin HUS alueen uudessa lasten sairaalassa on nyt 117 lasta sydänleikkausjonossa, joita jokainen lapsi on saanut nämä myrkylliset rokotteet kouluissaan.

Tämä kansanmurha näillä kokeellisilla myrkkyrokotteilla loppuu vasta sen jälkeen, kun me lopetamme sen. Sillä mikään YK tai Haag ei tule puuttumaan näiden Mengeleiden toimiin, koska se suojelee näitä BIG PHARMA:n perkeleitä.

Tiedän että pelkästään Suomessa näiden tarkoituksena olisi saada väestöä harvennettua näillä rokotteilla n. 1,1 miljoonaan, joka tarkoittaa karkeasti n. 4,3 miljoonan suomalaisen joukkomurhaamista näillä samoilla myrkkyrokotteilla.

Koronarokotteen myrkyllisin aine on grafeeni, joka tunkeutuu suoraan rokotteen saaneen veri-aivo esteen läpi. Joten koronarokotteen piikkiproteiini aikaansaa näin mm. sydänlihastulehduksen, VITT-syndrooman ja muita hengenvaarallisia oireita.

Viime vuonna Pfizer yhtiön entinen työntekijä Karen Kingston paljasti kuinka näistä rokotuksista löytyy myös PEGyloituja lipidinanopartikkeleita.

Kingston sanoi kuinka grafeenioksidi on mm. 4000 kertaa titaniumia vahvempaa ja se kestää 930 celsiuksen lämpötilan.