http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2022

Sijoitusyhtiö BlackRockin johtaja: "Meidän uusi maailmanjärjestyksemme on epäonnistunut".


Teksti: Teemu Vehkala

Suuren sijoitusyhtiö BlackRockin johtaja Larry Flink on tullut ulos ja sanoi nyt julkisesti että "Meidän uusi maailmanjärjestyksemme on epäonnstunut". lähde: NEWS PUNCH

Tämä on hyvin yllättävää, että miten BlackRock yhtiön kaltainen nokkamies uskaltaa sanoa tuollaisen julkisesti ääneen.

Kun minä tuossa joitain kuukausia sitten kävin trollaamassa Davosin Talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin Twitter seinälle englanniksi, että "Luovuttakaa jo, UUSI MAAILMANJÄRJESTYS ei onnistu".

Niin Klasu lisäsi minut samantien Twitterin estolistalleen, koska kommentti meni hänellä selvästi tunteisiin.

Sillä tämä fasistinen ja dystooppinen uusi maailmanjärjestys on noille elitisteille aivan sadistisen mielisairas hanke, josta he eivät halua päästää millään keinolla irti.


Kun nämä elitistit ovat ylentäneet itsensä jumalan paikalle ja nyt tämä Klaus Schwabin neuvonantaja Yuval Noah Harrari on julkisesti sanonut, että kuinka nyt ihmiset ovat enää pelkkiä hakkeroitavissa olevia eläimiä, joiden vapaata tahtoa ei näin enää ole.

Joten tämähän on kuin nyt jostain James Bond elokuvasta, jonka pahikset ovatkin näitä maailmalla vapaasti toimivia konnia, joille vielä nämä Bill Gatesin säätiöt antavat täyden rahoituksen näissä hankkeissa.


YK:n nykyinen pääjohtaja Tedros Adhanom poseerasi nyt Twitterissä kädessään Bill Gatesin kirjoittama kirja, kuinka varautua seuraavaan pandemiaan.

Kävin sitten servaamassa Ted sedän toteamalla, että "Kuinka varautua seuraavaan huijausdemiaan (MARBURG). No tuota ensimmäisenä sulje televisio ja muut propaganda yhteydet ja ala ajattelemaan itse".

Mutta eipä ollut Tedros vielä lisännyt Twitter estolistalle.

Tosiaan tämän seuraavan valepandemian kässäriä suunnitellaan tällä hetkellä mm. JOHN HOPKINS UNIVERSITY:n puolella. 

Vaikeaa on vielä alkaa ennustamaan, että onko se MARBURGVIRUS, vai SARS-virus jonka he seuraavaksi aikovat laittaa maailmassa liikkeelle. Mutta sellaisia huhuja on tosiaan liikkunut, että Gatesin rokotussäätiöt suunnittelisivat siihen marburg hommaan niitä risiini rokotteita ja tosiaan tämä risiini on äärimmäisen myrkyllinen aine, joka on ihan syanidiakin voimakkaampaa risiini-myrkkyä.

Tällaisia aineita Bill Gatesin säätiö suunnittelee jo nyt niihin marburgvirus rokotteisiinsa.


Mutta on näillä väestönharvennusta maailmanlaajuisesti suorittavilla elitisteillä vielä paljon matkaa tuohon heidän lopulliseen tavoitteeseensa, että vain 500 miljoonaa jätetään henkiin.

Mutta tämä BlackRock sijoitusyhtiönkin pääomistaja sakki sekä nämä saman varallisuustason pankkiirit. He pitävät itseään ns. yli-ihmisinä, joilla on täysi oikeutus orjuuttaa koko maailman väestöä. Mutta kuten varmaan tiedätte, niin tämä teollistumisen ajan orjuus on ollut tätä palkkaorjuutta.

Mutta kun tämä Davosin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab on jo puhunut tästä teollisuuden neljännestä vallankumouksesta, niin hän tarkoittaa tällä näitä ihmisiä, jotka eivät enää ole ihmisiä virallisesti, koska he ovat rokotuttaneet itsensä ns. kyborgeiksi.


Muutaman vuoden päästä tässä ihmisten robotisoimisessa siirrytään jo seuraavaan vaiheeseen, jolloin Elon Muskin yhtiö alkaa myymään näitä aivoimplantteja valtioille ja niitä sitten aletaan valtioiden terveysministeriöiden toimesta kehoittamaan asennettavan omaan päähän.

Että lähtisitkö asentamaan paikalliseen terveyskeskukseen mikrosirun aivoihin, jos siitä tulisi samanlainen suositus, kuin näistä koronarokotteista ? 

Että mitä sinä siitä hyötyisit, vaikka se päähäsi silloin asennettava siru toimisi vaikka i9 prosessorilla ? 

Että etkö ymmärrä, että ei se prosessori tekniikka siinä aivosirussa ole tarkoitettu siihen, että sinä voisit silloin ajatella nopeammin tai tehokkaammin, vaikka sillä teknologialla voitaisiin myös mahdollistaa sellainenkin.

Ei vaan kyse on väestön orjuuttamisesta, koska sillä teknologialla voidaan manipuloida ihmisten ajatuksia, tunnetiloja. Etälukea niitä ja lähettää aina kolmannelle osapuolelle. 

Rauni-Leena Luukanen kildehän myös puhui näistä asioista jo yli 20 vuotta sitten. Mutta täällä Suomessa hänelle lähinnä mediankin toimesta vain naurettiin.


Jos haluat tukea blogin tuotantokustannuksia, niin tuonne voi laittaa tukieurot: FI85 3939 0033 2259 47

MAKSUN SAAJA: TEEMU VEHKALA

Kiitokset kaikille tukijoille