http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2022

Ukrainan presidentti Zelenskyin perässä on Kiovassa yksityisarmeija Wagnerin palkkasotilaita


Iltalehden mukaan Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin perässä on 400 venäläistä Wagner palkkasotilasta.

Heillä on tehtävä salamurhata hänet. Mutta kuulemma heidän tappolistallaan on myös Ukrainan pääministeri Denys Smyhal sekä Kiovan pormestari Vitali Klishenko.

Wagnerin joukot on Venäläinen yksityisarmeija, jota on aikaisemmin käytetty ulkomailla eri operaatioissa.

2010 tiettävästi Wagnerin palkkasotilaita käytettiin Puolan silloisen valtionjohdon murhaamiseen, kun heitä kuljettanut lentokone pudotettiin alas Smolenskissa, jonne he olivat lentämässä Katynin joukkomurhan muistotilaisuuteen.


Tästä linkistä löytyy se video, jossa venäläinen nuori parikymppinen mies onnistui kuvaamaan kännykällään, kun yksityisarmeijan joukot teloittivat mm. presidentti Lech Kaczynskin, joka oli vielä elossa lentokoneen pudottuakin.

Mutta tuohon mafiamaiseen tappotyyliin oli myös eräät syyt, jotka johtuivat öljystä. Kun Puola oli ilmoittanut vuonna 2006 löytäneensä itämerestä öljyä ja ilmoitti lähtevänsä poraamaan sitä ja siitä syntyi sen jälkeen kiista Venäjän kanssa.

Mutta kun se kiista syntyy kasaarijuutalaisen mafian kanssa, niin sen lopputulos on sellainen, joka Smolenskissa nähtiin.

Kasaarijuutalaisten pankkiirimafian kanssa kun ei enää lopussa neuvotella, koska he toimivat mafian tavoin ja tappavat lopulta presidentin kuin valtionkin johtajat tieltään, jotta saavat käsiinsä haluamansa öljyvarat.

Muutama viikko tuon kännykkäkameralla kuvatun videon kuvaaja taas puukotettiin Valkovenäjällä, Minskissä hengiltä.


Tämä Wagner sotilaiden joukko on pelkkä yksityisarmeija, jonka lehdissä väitetään toimivan presidentti Putinin yksityisarmeijana.

Mutta tämä Ukrainan sotaoperaatio johtuu nyt vain ja ainoastaan Krimillä esiintyvästä Sevastopolin öljystä, jota Ukraina sekä NATO olisi halunnut käsiinsä.


Tämä käsikirjoitus etenee juuri kuten suunniteltiinkin, että ensin tuli se kaksi vuotta koronaviruksella pelottelua. 

Sen jälkeen se siirtyi nyt sodan uhaksi ja sodalla pelotteluksi. 

Länsimaihin pitää nyt myös saada äärimmäisen suuri ryssäviha, jotta Suomi sekä muut EU maat saadaan valmennettua sotaan Venäjää vastaan. Joten turha tässä on enää kokoomuspuolueen viedä Suomea Natoon, kun Kokoomus haluaa viedä Suomen sotaan Venäjää vastaan, joka on sieltä CIA:lta myös painostettukin.

Tämä sota sitten tulee johtamaan tähän suunniteltuun talousromahdukseen, jota ilman ei saataisi aikaiseksi tätä Sveitsin talousfoorumin ajamaa GREAT RESET hanketta, eli digitaalinen ID hanke, jonka on määrä tulla voimaan vuonna 2024.


Tämä Ukrainan nykyinen alue on se, jonka nämä kasaarijuutalaiset asuttivat silloin n. 600-luvulla. 

Mutta se mitä meille ei oikein haluta mediassa kertoa on se, että tämä nykyinen Ukrainan alue halutaan tulevaisuudessa juutalaisten käyttöön, jonne he haluavat lopulta perustaa sen Uuden Jerusalemin.

Se olisi sitten tuo lopullinen Uuden Maailmanjärjestyksen keskus.

Mutta vielä ennen tätä lopullista juutalaisvaltion perustamista täytyisi vielä käydä tämä viimeinen Harmageddonin taistelu, joka taas alkaisi paisua suurempiin mittasuhteisiin Israelista, koska siellä taas Israelin ympärillä olevat arabimaat ovat siinä yhtälössä puhdas ruutitynnyri.

Illuminatin suurmestari Giuseppe Mazzini kirjoitti jo 15.8.1871 salaisen kirjeen, jossa hän mainitsi kuinka tulevaisuudessa maailmassa tulisi järjestää kolme maailmansotaa.

I maailmansota, jossa tuhotaan ensin tsaarin valtakunta ja tuo tilalle kommunismin

II maailmansodassa Englanti taas tuhoaa Saksan ja antaa sionismille tilaisuuden luoda Israeliin juutalaisvaltio

III maailmansota taas aikaansaa Israelin ja Arabien välille kaaoksen, joka johtaa maailmansotaan, jonka lopulta Illuminaatit taas ottavat vallan käsiinsä.

Mutta tässä on vielä sellainen jännä homma, että vielä tuolloin Mazzinin kirjeen kirjoittamisen päivänä 1871 vuonna ei tätä nykyistä Israelin valtiota ollut olemassa, että tuolla voitaisiin teoreettisesti myös tarkoittaa tätä Ukrainan aluetta, joka vielä silloin 600-luvulla kuului näille kasaarijuutalaisille.

III-maailmansodan on siis määrä tuhota islam ja sionismi, jonka tuhkasta sitten nousisi tämä lopullinen Uusi Maailmanjärjestys.

Media ei kerro sitä missään vaiheessa, että tämän kasaarimafian pankkiirit ovat myöntäneet Ukrainalle sen sotalainan sekä Venäjän Wagner joukoille rahoituksen nyt hyökätä sinne Ukrainaan.

Jää myös hyvin mielenkiintoiseksi seurata, että jatkuuko Wagner joukkojen sekä Venäjän armeijan eteneminen vielä tämän jälkeen Kiovasta Puolaan, koska silloin se taas viestisi siihen suuntaan, että Puolan ja Venäjän väliset öljykiistat jatkuisivat edelleen, jos vielä Varsovakin pitäisi Venäjän armeijan miehittää.

Mikä Suomen ja Venäjän välejä oikein hiertää oikeasti ? 

Mutta tämä Venäjän ja Suomen välinen kiista ei johdu tälläkään hetkellä mistään Ukrainaan hyökkäyksestä, vaan sen takana on valtionsalaisuus siitä, että itämeressä on öljyä.

Tämä öljyesiintymä sijaitsee lähellä Ahvenanmaata.

Se on se asia, josta NATO olisi valmis sotimaan Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen ja myös Ruotsi olisi siitä valmis sotimaan viimeiseen suomalaiseen Venäjän kanssa.

Mutta kun maailman suurimmat mediakorporaatiot on näiden kasaarimafian omistuksissa, niin kaikki nämä uutiset mm. Ukrainan sodasta näette vain kasaarien lasien lävitse, joiden läpi katsottuna vain Venäjä sekä Putin on paha ja taas Ukraina hyvä.


Jos haluat tukea blogin tuotantokustannuksia, niin tuonne voi laittaa tukieurot: FI85 3939 0033 2259 47

MAKSUN SAAJA: TEEMU VEHKALA

Kiitokset kaikille tukijoille