http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 27, 2022

Klaus Schwab paljasti vuonna 2017, kuinka koko maailman johtajat ovat heidän taskussa


Davosin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab paljasti vuonna 2017, kuinka miltei kaikki maailmanjohtajat ovat heidän Young Global Leaders hankkeensa kautta kontrollissa. Jopa Venäjän Presidentti Vladimir Putin. 



Joten tämä ei ole enää sattumaa, että pääministeri Sanna Marin kuuluu myös tähän Davosin YOUNG GLOBAL LEADERS ryhmään, jota kautta Sannaa käytetään marionettina Klaus Schwabin kautta.

Näin Suomen poliitinen valta pysyy näiden ulkomaalaisten hämärämiesten ohjauksessa.

Sellainen valta ei ole demokratiaa nähnytkään. Mutta tosiaan nämä valtatahot, jotka hallinnoivat mm. Davosin talousfoorumia ovat rakentamassa nyt EU:ssa totalitarismiin tähtäävää rokotepassia, jolle on luotu muutaman vuoden aikataulu, jonka suunnitelma on laadittu vuoden 2022 aikana.

Mitään tekemistä tällä ei edelleenkään ole terveydentilan kanssa. Mutta hanke on tarkoitus ajaa "koronaplandemian" varjolla.

Näiden loputtomien rokotusten tarkoituksena ei ole turvata kenenkään rokotuksen saajan terveys, vaan niiden tarkoitus on päästä eroon hyödyttömistä suursyömäreistä, joihin kuuluvat näiden elitistien mukaan mm. eläkeläiset. Siksi heidät nimitetään riskiryhmään, joka täytyy ensimmäisinä rokottaa.


Pfizerin lääkeyhtiön entiseen johtoportaaseen kuulunut Mike Yeadon kertoi tästä maailmanlaajuisesta suunnitelmasta, jonka päämääränä on tyrannia ja rokotuspassit sekä poikeustila.

Marraskuun-Maaliskuun 2022 välillä on suunnitelmissa mm. vielä pidättää kaikki oppositiojohtajat sekä syyttää rokottamattomia rokotettujen kuolemista, kannustaa rokotettuja uusiin tehosteannoksiin, antaa työttömyyden kasvaa.



Tämä suunnitelma toki näyttää menevän jenkeissä ja Itävallassa edellä muita maita.

Pankkikriisi tulossa jo tänä vuonna

Toinen juttu on tämä, että mediassa ei suinkaan kerrota kuinka tämä pörssiromahdus joka tulee, on täysin tietoisesti aiheutettu, koska se on osa tätä THE GREAT RESET nollausta.

Sillä jossain vaiheessa tänä vuonna pankit keskeyttävät kaikki lainat ja se tulee johtamaan pankeissa talletuspakoon.

Pankkeja alkaa sen jälkeen kaatumaan eri puolilla maailmaa ja myös Suomessa.

Pankit tyhjentävät sitten asiakkaidensa tilit ja jättävät uppoavan laivan.

En tiedä onko tässä kyse siitä, että Suomen liittovaltiokelpoisuus olisi kiinni näiden tiettyjen Suomessa toimivien pankkien varavaraisuusasteista ja todennäköisesti niihin on nyt taas juonittu jokin Koiviston Konklaavia muistuttava juoni. Eli lainat vaaditaan kertasuorituksella takaisin ja jos ei rahaa ole, niin pankit takavarikoivat lainanottajien omaisuuden ? 

Koiviston Konklaavihan oli tämä kun silloin vuonna 1992 Suomen valtio ei ollut vielä riittävän kelpoinen EU-jäseneksi, koska se ei täyttänyt pankkiensa osalta 58 prosentin vakavaraisuus astetta.


Mutta tätä varten silloinen Presidentti Mauno Koivisto järjesti salaisen tapaamisen 6.5.1992 valtioneuvoston liinnaan, jonne hän kutsui silloisen Suomen korkeimman oikeuden presidentin Olavi Heinosen.

Siellä luotiin pelisäännöt ja tämä juoni, jolla Suomen pankit saivat ryöstettyä asiakkailtaan, eli lainanottajilta heidän omaisuutensa, jos he eivät kyenneet maksamaan lainojaan kertasuorituksella takaisin.

Eli luotiin Suomeen tämä keinotekoinen lama, jossa kaikki pankit voittivat oikeudessa.

Näin nämä Suomessa toimineet pankit saivat ryöstämällä itselleen tuon Suomen EY-luottokelpoisuuden, eli 58 % vakavaraisuuden ja näin Suomi täytti lopulta kaikki EU-jäsenyyteen vaaditut mittasuhteet.

Mutta syystäkös nämä Koiviston Konklaavi dokumentit asiakirjoineen ovat edelleen siellä kuuluissassa Suojelupoliisi SUPO:n kassakaapissa ja ovat julistettu salaisiksi.

Siksi koska kyseessä oli valtionpetos, jonka osallistujat kuuluisivat lain mukaan vankilaan.

Mutta koska näitä roistoja täytyy suojella, niin siksi tämä konklaavi asiakirja pysyy SUPO:n kassakaapissa lukkojen takana.


Suomen valtio on näille Klaus Schwabin takana istuville varakkaille ja vaikutusvaltaisille miljardööri pankkiireille puhdas pelinappula tässä globaalissa pelilaudassa, jonka päämääränä on vähentää maailmasta n. 7,1 miljardia ihmistä.

Se on se lopullinen "rokotekattavuus". Tai siis väestönharvennuskattavuus.

YK:lla on oma nimityksensä tälle, joka tuntee nimen YK AGENDA 2030 sekä YK AGENDA 21.


Vain 500 miljoonaa ihmistä he haluavat jättää henkiin.

Itseään nuo elitistit kuten Klaus Schwab pitävät suoraan ns. yli-ihmisinä, joilla on kaikki valta sekä raha. Kun taas se perus veronmaksaja edustaa heille puhdasta lehmikarjaa.


Mutta näille elitisteille on suoras sairas pakkomielle saada ihminen ohjelmoitua koneiksi ja siksi tämä heidän nimittämänsä Ihminen 2.0 on heidän sairas hankkeensa, jota myös talouslehti Forbes ylistää.


Tällä hetkelläkin televisio toimii näiden elitistien lähes suurimpana valtaväestön tyhmentäjänä, joka on heille äärimmäisen arvokas työkalu valtaväestön hallitsemiseen.

Sillä varmistetaan yhteiskunnan Idioottikattavuus.

Mutta tämä ihmisen mikrosiruttaminen on näiden elitistien märkä päiväuni.


Elon Musk työskentelee heille.

Jos kerta tämä teknologia heitä näin paljon kiinnostaa, niin Musk saisi asentaa sen implantin ensin omaan päähänsä.

Ja jos tuo teknologia kerta on niin vallankumouksellista, niin voitaisiinhan myös näiden elitistien päähän asentaa sellainen siru, että kyseisistä maailman tuhoajista tulisikin väkivallattomia vihanneksia. 

Mutta he taas haluavat, että sinä olet se mistä mitään tietämätön vihannes ja he näitä näkymättömiä tyranneja. Eihän he muuten toimisi "salaseurana". Koska eihän salaseura enää toimi, jos se olisi julkinen.