http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 11, 2019

Virusturvajätti John McAfee ampuu nyt kovilla

Teksti: Teemu Vehkala

Virusturvajätti McAfeen perustaja John McAfee ampuu nyt kovilla kun Assange on kaltereiden takana.

McAfee kertoo, että hänellä olisi nyt hallussaan rajun luokan paljastuksia eri hallitusten korruptiokuvioista. Ensin hän kertoo yhdestä CIA:n agentista sekä kahdesta Bahamalla toimivasta virkamiehestä.

Lopuksi McAfee twiittaa, että jos hänet pidätetään tai hän katoaa, niin silloin nämä 31-terabitin kokoiset tiedot tullaan julkaisemaan lehtiin.


John McAfee on siinä harvinainen miljonääriksi, että hän ei siitäkään huolimatta suostu pelaamaan näiden globalistirikollisten taskuun, vaikka hänellä olisi siihen kaikki edellytykset virusturvajätin perustajana ja toimitusjohtajana.


Kun nämä todelliset valtaeliittirikolliset joita istuu Euroopan keskuspankkijohdossa, Yhdysvaltain keskuspankkijohdossa sekä Vatikaanissa eivät pidä lainkaan näistä varakkaista miljonääreistä, jotka uskaltavat julkisesti puolustaa tavallisen ihmisen asemaa.

Se salaisuushan on, että meidän verorahoista valtaosa menee näiden pankkiglobalistirikollisten taskuihin. Sillä Euroopan keskuspankin salaiset osakkeenomistajat kuittaavat vuosittain itselleen joka vuosi 6 prosentin osingon.

Uutta rahaa syntyy kiertoon vain sillä, että valtio ottaa lisää lainaa ja nämä rahat toimitetaan tänne valtionvarainministeriön avustuksella. Vasta siinä vaiheessa kun tuo valtionlaina on synnytetty, niin syntyy uutta rahaa kiertoon.