http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 29, 2019

Raha- ja pankkijärjestelmä on suuri huijaus



Rahaa ei kasva puussa, mutta nykyinen pankkijärjestelmä luo rahaa liikkeelle nopeammin kuin puut kasvavat.

Huijaus saa aina siitä alkunsa kun joku poliittinen puolue valitaan valtaan ja se lupaa kansalaisille ilmaisia etuja. Mutta ei ole olemassa ilmaisia lounaita, joten valtio laitetaan aina tuhlaamaan enemmän mitä se tienaa ja tätä kutsutaan velan kulutukseksi.

Rahoittaakseen velan kulutuksen joutuu kyseisen maan valtionvarainministeriö lainaamaan valuuttaa ja laskemalla liikkeelle velkakirjoja (bondit).

Valtion velkakirja on vain pelkkä paperi, jossa lukee että joku maa on näin ja näin paljon velkaa vaikka Euroopan keskuspankille ja lupaa maksaa tuon velan takaisin seuraavan 10-vuoden sisällä korkoineen takaisin.

Mutta tässä tärkeä asia on siinä, että valtionvelkakirjat ovat kansallista velkaamme.

Nämä ovat ne velkapaperit, jotka me ja tulevat sukupolvemme joutuvat maksamaan tulevaisuuden verotuksen kautta.

Tämän vuoksi hallitukset varastavat tulevien sukupolvien varallisuutta, voidakseen kuluttaa sen jo tänään. 

Tästä syystä Suomen valtio velkaantuu joka vuosi yli 5 miljardia euroa, koska se kuluttaa jo tätä tulevien sukupolvien varallisuutta ennakkoon velkaannuttamalla valtiota.

Sitten valtionvarainministeriö pitää velkakirjahuutokaupan, ja maailman suurimmat pankit tulevat kilvan ostamaan näitä osuuksia kansallisesta velastamme ja tekevät voittoa valtionlainojen koroista, joiden rahat revitään kuitenkin veronmaksajien taskuista.



Suuret pankit ryöstävät valtioiden pääomaa joka vuosi säännöllisesti ja tämä ei ole suinkaan sattumaa, vaan tämä on täysin tietoisesti tehtyä valtioiden ryöstötoimintaa, joka liittyy valtionvelkakirjoihin.

Sitten nämä valtionlainoja ostavat pankit saavat myydä näitä valtion velkakirjoja myös USA:n keskuspankille (FED) voitollisesti.

Maksaakseen velkakirjat, USA:n keskuspankki tai EU:n kohdalla Euroopan Keskuspankki aukaisee ison ja vanhan shekkivihkonsa sekä kirjoittaa niihin tekaistuja, väärennettyjä shekkejä, mitkä kuitenkin pitäisi hylätä, koska ne ovat kirjattuja tilille, jonka tase on aina nolla. Siellä kun ei ole koskaan latin latia.

Jopa Bostonin keskuspankki Yhdysvalloissa kertoo näin: "Kun sinä tai minä kirjoitamme sinulle shekin, tililtä on löydyttävä shekin kattavat varat".

Mutta silloin kun USA:n keskuspankki (FED) tai Euroopan Keskuspankki (EKP) kirjoittaa shekin, niin sille kirjattua pankkitalletusta ei ole koskaan olemassa.

Kun USA:n keskuspankki tai Euroopan Keskuspankki kirjoittaa shekin, se luo rahaa.

Sitten USA:n keskuspankki tai EU:n kohdalla Euroopan Keskuspankki ojentaa nämä shekit pankeille, ja tässä vaiheessa luodaan sitä uutta valuuttaa ja syntyy kiertoon uutta rahaa.

Pankit ottavat sitten tämän valuutan ja ostavat sillä lisää velkakirjoja seuraavassa valtioiden velkakirjahuutokaupassa.

Mitä tässä todellisuudessa tapahtuu on se, että USA:n keskuspankki tai Euroopan Keskuspankki ja valtionvarainministeriö vain vaihtaa keskenään näitä katteettomia shekkejä, käyttäen pankkeja välimiehinä ja kappas sitten syntyy valuuttaa.

Tämä prosessi toistuu kerta toisensa perään, rikastuttaen pankkeja ja velkaannuttaen kansan, kasvattamalla kansallista velkaa.

Tästä lopputuloksena on se, että USA:n keskuspankilla sekä Euroopan Keskuspankilla on velkakirjoja ja valtioilla valuuttaa. Mutta tällä samalla prosessilla syntyy myös paperirahaa kiertoon.

USA:n keskuspankki sekä Euroopan Keskuspankki sekä hallitus kutsuvat tätä harhaanjohtavaksi rahaperustaksi, koska he eivät tiedä rahan ja valuutan välistä eroa.

Mutta tämä valuutta ei ole rahaa, vaan valuuttaa koska se perustuu tuolle keskuspankkien valheelle, jolla he luovat rahaa tyhjästä. 

Rahan kun olisi toimittava arvon mittana ja säilytettävä ostovoimansa pitkällä tähtäimellä.

Vielä yli satoja vuosia sitten ihan paperiraha mm. Yhdysvalloissa oli sidottu kultaan tai hopeaan, mikä oli talletettu ihan keskuspankin holveihin.

Silloin kuka tahansa olisi voinut marssia pankkiin ja vaihtaa vaikka jenkeissä 20 dollaria vastaavaan kultahippuun, mutta nykyään tämä valtionvelkahuijaus eteni aina sille asteelle, että keskuspankkien holvit ovat tyhjinä ja veronmaksajat on laitettu raatamaan tämän kaiken valtionvelan eteen.

Valtionvarainministeriö sitten tallettaa tämän luodun valuutan eri ministeriöille ja näin sitten saadaan rahaa velalla mm. armeijalle sekä yhteiskunnan palveluille.



Hallinnon työntekijät sekä muut palkansaajat tallettavat sitten saamansa palkat pankkeihin takaisin. Mutta heistä ei monikaan tajua sitä, että tallettaessaan rahaa pankkiin on se sama, että antaisit tuon rahan jollekin ventovieraalle kadulla. Koska tuo summa ei koskaan mene sinne tilillesi, jonne sen väitetään menevän, koska silloin todellisuudessa lainaat pankille omaa valuuttaasi ja he voivat käytännössä tehdä rahoillasi aivan mitä lystäävät. Tämä pitää sisällään aina niin uhkapelin osakemarkkinoilla kuten edelleen lainauksen eteenpäin voitollisesti.

Tässä vaiheessa peliin astuu sitten luotonlaajennus 
(Eng. Fractional Reserve Banking), joka tarkoittaa sitä, että pankkien sallitaan säilyttää osa talletuksestasi ja lainata siitä loput pois. 

Vaikka luotonlaajennus vaihtelee, niin tässä yhteydessä voidaan käyttää tuota 10 prosentin osuutta esimerkkinä.

Jos talletat vaikka pankkitilillesi 100 euroa, niin silloin pankki voi täysin laillisesti ottaa siitä 90 euroa pois ja lainata sen jollekin, ilman lupaasi. Mutta pankin on kuitenkin pidettävä 10 euroa tuosta talletuksestasi varantonaan, jos sattuisit nostamaan siitä vaikka osan (tästä johtuu se, että miksi pankeilla on talletuspakosuoja sen varalta, että jos asiakkaat alkavat nostelemaan tilejään tyhjiksi).

Tämä 10 prosentin osuus, jonka pankki pitää itsellään kutsutaan kassavarannoksi.

Mutta miksi pankkitililläsi näyttää edelleen olevan 100 euroa, jos kuitenkin pankki on varastanut sieltä 90 euroa ? 

Se johtui siitä, että pankki oli jättänyt rahojen tilalle luomansa velan, eli kuittauksen velastaan sinulle.

Tämä tietenkin voi kuullostaa monen korvaan hullulta, että näinkö se pankkijärjestelmä todellakin toimii, että siellä onkin holveissa vain 10 prosenttia näistä varoista kassavarantoina, joita ihmiset ovat sinne tallettaneet olemassa.

USA:n keskuspankki on tämän asian ihan itse kertonut sanomalla näin: "Liikepankit luovat velkakirjarahaa aina myöntäessään lainaa yksinkertaisesti lisäämällä tilille määrän rahaa tyhjästä, vaihdossa lainaajien velkakirjoihin".

Nämä ovat vain numeroita, mitä pankissa näppäillään tietokoneille ja vaikka nämä pankkiluotto numerot ovat aivan eri asia kuin perusvaluutan numerot, niin koska ne ovat olemassa vain tietokoneella, ne ovat silti valuuttaa. Joten nyt onkin olemassa 190 euroa.

Kun syy miksi ihmiset ottavat pankista lainaa on se, että he ostavat vaikka itselleen auton tai talon. Joten lainaaja ottaa 90 euroa, minkä pankki on hänelle lainannut tililtäsi ja maksaa myyjälle ostoksensa.

Sitten sen jälkeen myyjä taas tallettaa tämän saman 90 euroa omalle tililleen, josta hänen pankkinsa lainaa siitä taas ulos uudet 90 prosenttia jne. ja jättää pankkiluottonumeroita sen tilalle. Joten tuossa vaiheessa on jo olemassa 271 euroa.

Tämä prosessi toistuu ja toistuu, kunnes 10 % varantovaatimuksella vain 100 euron alkuperäistalletus, voi luoda 1000 euroa pankkiluottoa ja kaikki tästä on taattu vain 100 euron kassavarannoilla.

Varantovaatimukset kuitenkin myös vaihtelevat, että ne ovat joskus myös jopa niin alhaisia kuin 3 prosenttia ja joskus jopa nolla. Joten tämän seurauksena tämän luotonlaajennuksen tuloksena, pankkien rahanluonti on paljon suurempaa kuin tämän esimerkin perusteella voit edes kuvitella.

Todellisuudessa 92-96 prosenttia kaikesta liikkeellä olevasta valuutasta ei ole hallituksen luomaa, vaan se luodaa näillä edellämainituin keinoin pankkijärjestelmässä.

No tietenkin massiivinen määrä yhteiskuntaan syöstyä rahaa voi kuullostaa aluksi hauskalta idealta, mutta kunnes ymmärrätkin, että ehkä suurin rahajärjestelmään kätketty salaisuus on se, että suurenevan valuuttamäärän myötä tavaroiden ja tuotteiden hinnat turpoavat kuin sieni.

Eli mitä enemmän käytössä on valuuttaa, niin sitä enemmän hinnat nousevat.

Tästä syntyy sitten inflaatio, jonka todellinen määritelmä on suureneva valuutan määrä. Sillä hintojen nousu on vain sen oire.

Joten koko rahajärjestelmämme on silloin vain tehty parista sadasta eurosta tällaisella äärimmäisen nerokkaalla huijauksella, missä valtionvarainministeriö ja keskuspankki vaihtavat velkakirjoja keskenään ja työn orjat ollaan laitettu hikoilemaan työpaikoillaan, että saisivat edes pienet leivänmurut näistä valuutoista, jotta voisivat maksaa asuntolainojensa lyhennykset ja elättää itsensä sekä perheensä.

Mutta jos ajattelit sen olevan hullua, niin valmistaudu etenemään modernin talousjärjestelmän hämärimmille osa-alueille.

Me teemme työtä tällaisella huijauksella luodun valuutan eteen. Aikasi on todellista varallisuutta, mutta myymme sen pois osan elämistämme, tunnista ja päivästä toiseen numeroihin, mitkä joku tulosti paperille tai vain pankkitilisi näytölle numeroina.

Nyt nämä numerot edustavat sitten verta, hikeä, kyyneleitä, työtä, ideoita ja lahjakkuuksia.

Mutta nyt tullaankin siihen salaisimpaan osaan, että me olemme se, mikä antaa sille valuutalle tämän arvon.

Mutta teemme silti lujasti töitä, jotta voisimme säästää osan siitä valuutasta, että voimme maksaa verottajalle. He taas välittävät sen takaisin valtionvarainministeriölle, mikä puolestaan maksaa pääoman korkoineen siitä velkakirjasta, minkä keskuspankki osti shekillä, mikä on kirjoitettu tilille, millä ei ole latin latia.

Ihmiset luulevat edelleen, että suurin osa veronmaksajien rahoista käytetään mm. julkisen terveydenhuollon sekä sosiaaliturvamenojen kattamiseen. Mutta suurin osa meneekin näiden valtionvelkakirjoista kertyneiden korkojen maksamiseen, jotka Euroopan Keskuspankki (EKP) osti shekillä, mikä on kirjoitettu täysin tyhjälle nollan euron tilille.

Tässä vaiheessa Euroopan Keskuspankki syyllistyy äärimmäisen törkeään petokseen. 

Mutta silloin kun USA:n keskuspankki perustettiin esim. vuonna 1913, niin tuolloin ei ollut mitään tarvetta tuloverotukselle. Mutta tuona vuonna USA:n parlamentissa laadittiin lakimuutos, joka avasi tien tuloverotukselle.

Mutta tällä pankkijärjestelmällä on myös omistajat, jotka saavat keskuspankkituotoista joka vuosi 6 prosentin osingon itselleen.



Aivan kuten Jukka Davidsson kertoi luennollaan, että kuinka USA:n keskuspankki on yksityinen osakeyhtiö. Niin myös Euroopan Keskuspankki on sellainen ja heidän osingonsaajia ovat myös Vatikaani.



Mutta olennaisesti näiden maailman 13 rikkaimman Illuminati pankkisuvun vaikutusvalta näkyy sekä Euroopan Keskuspankin, että USA:n keskuspankin johdossa, jonka he ovat onnistuneet vielä piilottamaan julkisuudelta taitavasti näiden eri pankkikartelliyhtiöidensä kautta.



Ei esim. tämä maailman rikkaimpiin pankkisukuihin kuuluva Rothschildien suku halua Forbes-lehdessä näyttää todellisia lukujaan mm. näistä n. 500 000 kuutiometrin kultaomistuksistaan. Vaan he pitävät sen mielummin omana tietonaan.



Nämä kaikki 13 maailman rikkainta pankki ja liikemiessukua ovat kaikki okkultismia harjoittavia satanisteja, jonka ympärille myös tuo valtaväestön alistaminen perustuu.



He toimivat ns. pimeyden voimien piikkiin ja palvovat Luciferia henkilökohtaisena jumalanaan. Tämä on myös vapaamuurarien 33-asteen jumaluusoppi, joka selviää vapaamuurareille vasta 33-asteella tapahtuvan valarituaalin kohdalla, jonka he tekevät Luciferille.



Paavi Francis päästi muutama vuosi sitten varsinaisen lipsauttavan aivopierun, kun hän totesi Saatanan olevan hyvin älykäs henkilö, jonka kanssa ei kannata lähteä väittelemään.

Myös Vatikaani koostuu okkultisteista, joiden todellinen jumala on Lucifer ja sen ympärille on rakennettu tämä heidän satanistinen kultti.



Historialliset juuret tähän, että miksi Vatikaani johtaa tätä länsimaisten valtioiden verorahojen ryöstöä keskuspankkien ryöstösaaliiden suurina osingon kiskojina on peräisin näiltä vanhoilta joilta, jolloin verotusoikeus vietiin Paaville Vatikaaniin.

Tämä valta-asetelma perustuu hyvin vahvasti tuolle Katolisen kirkon sisällä vaikuttavalle Jesuiittojen johtamalle valtaliitolle, jonka keskus on Vatikaanissa.

Kuvitelkaa nyt, että sinäkin joudut käymään töissä ja maksamaan verorahoistasi näiden pankkiirienkin jetset elintason. 

He eivät kuitenkaan salli tuollaista elämää sinulle, koska sinut on luotu vain köyhäksi veronmaksajaksi, joiden todellinen hyödyke on heille sinun hyödykkeesi, joka olet sinä itse ja tämä on se, jota suurin osa työväestöstä ei vieläkään tajua, että sinä olet näille pankkihuijareille sitä arvokkainta pääomaa, jonka te olette myyneet hyvin halvalla.



























































































































1.