http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, heinäkuuta 31, 2018

Fritz Speringmeijerin teos "Bloodlines of the Illuminati" löyty nyk. CIA:n arkistosta


Amerikkalaisen kirjailija Fritz Springmeijerin dokumentaarinen teos "Bloodlines of the Illuminati" löytyy nykyään jo CIA:n julkisesta arkistosta.

Se löytyy osoitteesta: https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf


Aikanaan kun Springmeijer julkaisi tämän kirjan vuonna 1998, jossa paljastetaan Illuminatin vehkeilyt juuriaan myöten. Niin se sai Illut niin vihaiseksi, että he lopulta saivat lavastettua Springmeijerin pankkiryöstöstä vuonna 2003 ja hänet tuomittiin useiksi vuosiksi vankilaan, josta hän vapautui vasta vuonna 2011.


Hänet tuomittiin koska pankkiryöstäjä Forrest E. Bateman Jr. väitti oikeudelle, että Springmeijer olisi vieraillut hänen kotonaan samana pankkiryöstöpäivänä.



Springmeijerin suurin lähde koko kyseiseen kirjaan oli John Todd niminen henkilö, joka väitti olevansa ent. Illuminati kultin jäsen, koska oli syntynyt hyvin rikkaaseen ja vaikutusvaltaiseen perheeseen.

Hänestä löytyy paljon tietoa mm. tältä suomalaiselta nettisivulta (http://www.heinola.org/~patato/makow95.html).

Pasi Toivonen on myös Suomentanut tämän Bloodlines of the Illuminati teoksen, joka löytyy hänen nettisivuiltaan osoitteesta: http://www.heinola.org/~patato/deep.html

Tämän teoksen kun luette, niin aika monet ennakkoluulot karisevat Illujen suhteen tämän kirjan luettuanne. Sillä tässä kirjassa paljastetaan tämä kyseinen eliitti niin läpikotaisin, että heikompia alkaa hirvittämään tuon kirjan lukeminen.


Lähteet: http://educate-yourself.org/cn/makowspringmeierframed03jan11.shtml

https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/FC/FC2F5371043C48FDD95AEDE7B8A49624_Springmeier.-.Bloodlines.of.the.Illuminati.R.pdf

https://rationalwiki.org/wiki/John_Todd

http://www.heinola.org/~patato/deep.html