http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 21, 2016

CERNIN hiukkaskiihdytin on armeijan ja CIA:n salahanke


Jos olet kuvitellut että tämä Sveitsissä sijaitseva CERN hiukkaskiihdytin olisi vain pelkkä tiedemaailman rauhanomainen projekti, niin olet väärässä. Sillä CERN on alusta lähtien ollut CIA:n ja USA:n armeijan alainen salahanke, jonka tarkoituksena on mm. saada manipuloitua materiaa sillä tasolla, että se avaisi portteja muihin ulottuvuuksiin.

Tiedepiirit ovat olleet kriittisiä CERN:n toiminnalleToisin kuin yleisesti luullaan, että kaikki tiedepiirit kumartaisivat CERNIN hiukkaskiihdyttimelle. Niin kuitenkin lukuisat tiedepiirit ovat olleet hyvin kriittisiä sen toiminnasta. Lukuisat tiedepiirit kyseenalaistavat CERNIN turvallisuuden johtuen sen mahdollisuudesta saavuttaa ns. vääristyneiden hiukkasten törmäyks, joita on verrattu pieniin mustiin aukkoihin, jotka imevät itseensä kaiken tiheän aineen ja energian.

CERN natsiyhteydet Natsi-Saksalla oli aikanaan oma salainen fysiikka-projekti, jonka laittoivat alulle natsitiedemiehet. Se tunnettiin The Bell-nimisenä projektina, joka käsitteli vääntömomenttifyysistä tutkimusta, joka rakennettiin orjatyövoimalla. Tuon projektin tarkoituksena olisi ollut rakentaa niin ylivoimainen ase, jolla natsit olisivat ottaneet koko maailman haltuunsa.Dark Journalist ja tohtori Farell tutkivat CERNin historiaa ja saivat selville sen, että sen yhteydet ulottuvat aina II-maailmansodan jälkeisen kansainvälisen natsiliikkeen toimintaan.John J. McClouyn välillä toimi vielä pahamaineinen saksalainen kemianteollisuuden jätti IG Farbenin lakimies. McCloy oli myös illuminatin salaisen ajatushautomo Council on Foreign Relationsin (CFR) puhemies ja hänestä tuli myöhemmin Amerikan suurlähettiläs Saksan.McCloy toimi CIA:n operaatio Paperclipsissä valkopesemään yli 70 000 natsia CIA:n leipiin, jotta heidän tiedusteluverkostoja saatiin hyödynnettyä CIA:n hyväksi.Yksiä suurista hahmoista, jonka historian McCloy pyyhki pois oli korkea-arvoinen Natsien lakiteoreetikko ja sotavanki Walter Hallstein, joka loppujenlopuksi oli vastuussa CERNin perustamisesta.Hän oli myös yksiä pääarkitehteja, kun natsit suunnittelivat 40-luvulla Euroopan Federaation perustamista, josta tuli myöhemmin Euroopan Union.

Jos CERN on hullujen tiedemiesten ja CIA:n salahanke, niin kenellä olisi valta lakkauttaa sen toiminta ? Jos tämä CERN sitten on näiden hullujen tiedemiesten ja armeijan sekä CIA:n salahanke, niin kenellä sitten olisi vasta lakkauttaa sen toiminta kansallisen turvallisuuden nimissä ? CERN kuitenkin valehtelee julkisuudessa jatkuvasti ja uskottelee olevansa puhtaasti tieteen nimissä toimiva hiukkaskiihdytin projekti. Vaikka todellisuudessa sitä johtavat nämä hullut tiedemiehet, jotka haluaisivat luoda mustia aukkoja ja saada maaplaneetan sähkömagneettisen kentän sekaisin.


Tämän vuoksi CERN on myös satanistinen hanke, joka selittää sen vielä, että miksi tämän hiukkaskiihdytinkeskuksen pihalle sekä sisälle on vielä pystytetty Intialainen Shiva-patsas. Shiva on hindulainen tuhon jumala. Mitä se tekee CERNin pihalla ?Kun tämä Shiva kerta on hindulaisuuden tuhoava jumala, niin CERN hiukkaskiihdyttimen päätarkoituksena on tuhota valoenergiaa. Niin tässä asiayhteydessä Shivan tuhoavan jumalan patsas kyllä selittyy jo.CERN ei silti ole ainoa vaarallinen laite, joka maailman salaisella eliitillä on hallussaan. Vaan esim. Norjan Trömsassa ja Alaskassa sijaitseva H.A.A.R.P. on vieläkin vaarallisempi laite, joka on NATO:n ja USA:n armeijan skalaariase. Tämäkin HAARP on olevinaan "ilmastontutkimusasema", vaikka se on kaikkea muuta.Yhdysvaltalainen dr. Nick Begich on tutkinut HAARP projektia jo hyvin kauan ja hän vielä Alaskassa asuvana sattui vielä saamaan tämän ilmastontutkimusaseman melkein takapihalleen.Hänen isänsä oli USA:n demokraattien edustaja Nick Begich Alaskasta, joka katosi pienlentokone reissulla vuonna 1972. On paljon huhuja, että hän joutui CIA:n salamurhan kohteeksi, koska tiesi liikaa mm. entisest' FBI:n johtaja Edgar Hooverista.Jos ihmiskunta saisi tietää HAARP:n ja CERNin todelliset tarkoitukset, niin syntyisi kapina
Jos totuus CERNistä ja HAARP:sta tuotaisiin julkisuuteen, niin se olisi lopulta niin järkyttävää tietoa maailman ihmisille, että syntyisi kapina.

Ihmiset olisivat äärimmäisen vihaisia siitä, kuinka tällä NATO:n skalaariase HAARP:lla häiritään jatkuvasti maailman atmosfääriä 8-10 hz taajuudella, joka hankaloittaa ihmisaivojen alfa-aaltoja.

Tällä pyritään pitämään ihmiset passiivisessa tilassa manipuloimalla heidän aivojensa aivoaaltoja HAARP:sta lähetettävien Mhz taajuuksien avulla.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että HAARP on joukkojen mielenhallinta-ase. Mutta sillä voi myös aiheuttaa mm. maanjäristyksiä ja silloin tarvitaan vain tätä Mhz-taajuutta alentaa tarpeeksi voimakkaasti. Juuri ennen Japanin 11. maaliskuuta 2011 sattunutta maanjäristystä sekä Fukushiman ydinvoimala-onnettomuutta HAARP:n Mhz lukemat näyttivät 2.5 Hz, joka on jo merkki tämän Naton skalaariaseen käytöstä.

Tästä 2.5 hz taajuudesta muodostui tuo suunnaton energia, jolla saatiin aikaan Japanissa tuo merenalainen maanjäristys. 

Lisäksi Japanin Fukushiman maanjäristyksen aikana alueella satelliittikuvissa todella voimakasta ionosfäärin lämpenemistä ennen maanjäristystä. 

HAARP kun on juurikin ionosfäärin lämmittämiseen keskittynyt laite, joka lähettää suurella teholla korkeataajuisia (HF) sähkömagneettista säteilyä ionosfääriin alaosan kerroksiin.

HAARP-aseman ydin on Ionospheric Research Instrument (IRI-lähetin), jolla voidaan lähettää 2,8-10 MHz:n taajuusalueella. 

Järjestelmä käyttää ns. vaiheistettuja antenneja, joilla lähetys pystytään kohdistamaan vaikka juuri haluttuun suuntaan. 

Joten näin ollen myös Fukushiman ydinvoimalaan kohdistettu maanjäristys oli helppo toteuttaa.

Jo vuonna 1997 silloinen USA:n puolustusministeri William S. Cohen mainitsi, kuinka jo tuolloin oli käytössä ns. ekoterrorismi-aseita, joilla voitiin muokata myös ilmastoa, aiheuttaa maanjäristyksiä sekä aktivoida vaikka tulivuoria elektromagneettisten aaltojen avulla. Hän tarkoitti HAARP-keskusta, vaikkei maininnutkaan sitä nimellä, koska se on USA:n sotahallinnon ja Pentagonin salaisuus.