http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 02, 2016

Max Rothin tapaus: Uusi viranomaisvainonnan kohdeMax Roth on suomalainen yhteiskunta-aktivisti, sekä tunnettu Taikaluukku -nimen alla toimineesta Mediastaan.  joka on tehnyt aiemmin Youtubeen näyttäviä videoitaan, joissa ottaa kantaa näihin uuden maailmanjärjestyksen aikaisiin asioihin persoonallisella tyylillään.

Nyt Roth vietiin jokin aika sitten suomen poliisin (gestapo) toimesta koppiin ja häntä uhkailtiin 4 vuoden tuomiolla kansankiihotuksesta.

Samalla poliisi takavarikoi hänen tietokoneensa ja Roth epäilee, että he aikovat asentaa sinne jotain laitonta, jotta saisivat tehtailtua hänelle vieläkin pidemmän tuomion. 

Nyt kaikki Rothin Youtubeen ladatut videot ovat sieltä hävinneet ja mies on joutnut lähtemään pakoon viranomaisvainoa aina ulkomaille asti. 


Mikä Rothin videoissa eliittiä niin pelottaa, että mies täytyy ottaa muutamaksi vuorokaudeksi lukkojen taakse kuulusteltavaksi ? 


Roth on ottanut videoillaan kantaa nykyiseen suomen poliittiseen tilanteeseen, kyseenalaistanut turvapaikanhakijoiden matuvyöryn, paljastanut kasaarijuutalaisten rikoksia jne.

Mutta sitten kun nämä videot saivat MV-lehden sivuilla kymmeniä tuhansia katsojia, niin tekeekö tämä hänestä valtiolliselle turvallisuudelle niin suuren uhan, että hänet täytyy ottaa kiinni ajatusrikoksesta.

Aina ulkomailta asti vaikuttava korruptoitunut valtaeliitti kasaarijuutalaisineen eivät ole koskaan kestäneet heitä vastaan esitettyä kritiikkiä. Mutta varsinkaan se, että heidän valtionryöstöt tuodaan julki, niin he yrittävät aina tehdä kaikkensa, jotta nämä heidän rikostensa ja toiminnan paljastajien ruoka ja vesi olisi myrkytettyjä. Tai että nämä heidän vastustajat saataisiin hiljennettyä keinolla millä hyvänsä.

Roth on nyt suomen sananvapauden seuraava uhri ja kun hän teki taktisen vedon ja lähti suomesta, ennen kuin tuli mahdollinen poliisin virka-apu pyyntö ja ambulanssi, joka olisi pakottanut lähtemään mahdollisesti lähimpään terveysasemalle, josta oltaisiin sitten tehty mahdollinen m1-lähete ja lähetetty sitten tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. 

Kaikki konstit näille rikollisille ovat tuttuja väärin ajattelijoiden hiljentämisyrityksissä. Mutta siinä vaiheessa, jos tulee jo toimeksianto ulkomailta, niin lähetetään tarvittaessa aina saksan armeijasta asti tiimi, jotka ovat erikoistuneita mm. myrkytys-operaatioihin, jonka kohteeksi itse jouduin 16-17.02.2011 Viking XPRS aluksella. Myrkytystiimissä taisi olla myös mukana Viron armeijasta henkilöitä.Juha Molari sai huomata myös sen, kuinka Viron armeijan puolustusvoimien upseerit lukevat kahdesta eri ip-osoitteesta hänen blogiaan ahkerasti ja selvittelevät hänen sosiaalisia yhteyksiään mm. Johan Bäckmaniin.


Ajatusrikollisten vainoaminen sovittiin Lissabonin sopimuksessa 

2010 vuoden alusta voimaan tulleessa EU:n Lissabonin sopimuksessa löytyy rivien välistä vaikka mitä, josta käy ilmi se, kuinka EU:n valtioiden viranomaisille on annettu jo kaikki vapaat kädet toisinajattelijoiden julkiseen vainoamiseen. 


Mikä on väärinajattelijoiden oikeusturva, jos Lissabonin sopimuksessa löytyy vielä sellainenkin kohta, että jos mielenosoitukset EU-maissa laajenevat mellakoiksi, niin mielenosoittajia saa jo poliisit ampua.


Toisinajattelijoiden aktiivinen toiminta internetissä on ollut näiden valtionryöstöjä harjoittavien pankkien takana vaikuttavalle eliitille erittäin tuhoisaa.

Sillä yksikin valtavirrasta poikkeava yksilö, joka perustaa vaikka Max Rothin kaltaisen Youtube-kanavan, jonne alkaa tehtailemaan näitä humoristisesti väritettyjä videoita. Joissa otetaan kantaa näihin mediassa vaijettuihin asioihin, kuten "mistä mamu-virta oikeasti johtuu".

Tällainen  poliittisesti valveutuneiden suomalaisten sosiaalisen median haltuunotto on jo luokiteltu aina suojelupoliisi SUPO:lla asti suureksi valtiollista turvallisuutta vaarantavaksi tekijäksi. Koska suomen korruptoitu eliitti pelkää suomalaisten kapinaa.

Joten tämän vuoksi kun myös CIA painostaa suomen sisäministeriötä ja puolustusministeriötä, että täällä vaikuttaville väärinajattelijoille on tehtävä laittomia hiljennyskeinoja.

Yksi on klassinen pakkohoitolähete ilman syytä ja telkeäminen psykiatriseen mielipidevankeuteen. Monet hiljenevät jo tämän avulla, eivätkä enää uskalla jatkaa aiempia touhujaan, kun vapautuvat sitten lukkojen takaa myöhemmin avohoitoon. Samalla kun myös ovat menettäneet osien suomalaisten mielestä myös uskottavuuden, koska saivat virallisen hullunleiman otsaansa.

Valon ja tietoisuuden määrä kun lisääntyy, niin se toi tämän uuden ajan energiat tänne ja mitkään vanhat kansojen holhoukseen keskittyneet mallit eivät enää toimi nykyisenä aikana. Minkä vuoksi tämä vanha DDR/STATSI -pelleily ei tule toimimaan EU:ssa, vaikka he sitä kovasti yrittävätkin.

Tämä väärinajattelijoiden julkinen vainonta on vain merkki siitä, kuinka poliittinen eliitti epätoivoissaan yrittää kamppailla sitä vastan, kun ovat menettäneet jo kaiken poliittisen valtansa väärinajattelijoihin. 

Nämä psykopaatit kun kuvittelevat omistavansa jokaisen työläisenkin, joka käy heille raatamassa valtion taloudelle tulosta. 

Sosiaaliturvatunnuskin on kuin ihmisen viivakoodinen polttomerkki, jota käytetään vain näiden ylemmistön veroporsaiden ruokkimiseen.

Veroja on kerätty valtiollisena aikana vain siksi, että sen kustannuksella tämä pieni eliitti voisi sikailla, juhlia ja järjestää sotia, jotta saisivat lisää valtaa ja rahaa.
Mutta nyt Juha Molarin ja Max Rothin sekä Markus Janssonin tapaukset ovat jo osoittaneet sen, että nyt poliisihallitus on määrännyt poliisinsa pistämään väärinajattelijat koppiin n. 2-3 vuorokaudeksi. Jonka aikana he eivät saa vettä eivätkä ruokaa.

Molari käytiin viime vuoden lopulla hakemassa kotoaan poliisien toimesta väkivaltaisesti retuuttaen ja hänen ei sallittu edes pukea housuja jalkaan, vaan joutui menemään Pasilan polisitalon putkaan pelkissä shortseissa, vaikka oli jo marraskuu.


Putkassa kolme vuorokautta kestäneiden kuulustelujen aikana sitten poliisipsykiatrit kehoittivat Molaria hakeutumaan psykiatriseen hoitoon.

Mutta poliisipsykiatrit eivät onnistuneet kuitenkaan provosoimalla saamaan Juhalle pakkohoitolähetettä, koska tähän olisi riittänyt jo se, että jos kuulusteltava olisi hermostunut ja lyönyt vaikka Pohjois-Karjalaisittain nyrkin pöytään.

Viranomaisten kanssa kun ei saa koskaan suomen alamainen näyttää olevansa vihainen, agressiivinen tai vastusteleva. Koska silloin viranomainen saa tekosyyn käyttää sinua vastaan väkivaltaa ja poliiseilla on vielä se etu, että he kirjoittavat silloin sakon virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Jos esimerkiksi suljetulla osastolla vastustat vaikka eristysselliin viemistäsi, niin tällöin myös miespuoliset psykiatriset hoitajat sekä sairaalan vartijat saavat tekosyyn sinun pahoinpitelyyn ja eristyssellin kamerat sammutetaan siksi ajaksi, kun he pahoinpitelevät sinua siellä jopa kokonaiset puoli tuntia. 

Sairaaloiden suljetut osastot eivät kuitenkaan lain mukaan voi olla mitään vankilan kaltaisia paikkoja, joinne ei suomen lait ylety ja sen on nyt tämä Kupittaan psykiatristen osastojen skandaali osoittanut. Että poliisin on pakko tutkia nuo siellä tapahtuneet väärinkäytökset. 

Ilman että siitä olisi noussut mediaan kohua, niin silloin taas HYVÄ VELI -verkoston poliisijohto olisi yrittänyt siivota kaikki tutkimukset pois, jolloin taas poliisit syyllistyvät virkarikokseen.

Toivoisin, että Max Roth ei suostuisi antautumaan tämän rikollisen eliitin edessä, vaan jatkaisi noiden valistavien ja humorististen videoidensa tekemistä vaikka siellä ulkomailla.

Sillä tätä viranomaisvainontaa ei kenenkään sen kohteeksi joutuneen pidä pelätä, koska silloin vain antaa näille eliittiä suojeleville viranomaisille lisää valtaa, jota he voivat sitten käyttää sinua vastaan.

Tämä suomen sisällä toimiva väärinajattelijoiden verkosto on jo nyt niin suuri, että jos yhtä vastaan hyökätään. Niin jokaisen taakse tulee tuhansia muita tukijoita. 

Meidän yli ei kävele edes CIA tai Saksan armeija, koska nämä konnat ovat täysin aseettomia niiden mahdollisten suojatoimien edessä, jota nämä monet rohkeat nykyajan viestintuojat tarvitsevat.

Tarkoitan tällä sitä, että jos väärinajattelijoiden kosminen tehtävä on vaarallinen, niin siihen annetaan tarvittaessa apua tosi paikan tullen eräiden toispaikkakuntalaisten nopean toiminnan yksiköiden toimesta. 

Tämän vuoksi nämä lukuisat attentaatit ovat menneet kerta toisensa jälkeen puihin niin Saksan armeijalta, CIA:lta, kuin myös Israelin Mossadilta. Koska nämä toispaikkakuntalaiset ovat napanneet jopa ydinohjuksia talteen, joita USA:n armeija on koittanut ampua Venäjälle.

Ei ole siis kenenkään väärinajattelijan syytä pelätä, koska meitä vainotaan poliittisesti täällä. 

Tämä meihin kohdistunut vainonta tulee vain siitä, että korruptoitunut eliitti pelkää meitä.

He pelkäävät meidän kirjoituksia netissä, ajatuksiamme, yhteiskunnallista kapina asennetta ja sitä voimaa, jolla saamme sadat tuhannet ihmiset puolellemme. Heräämään ei tietoisen mielensä unesta. 

Poliittinen herääminen on jo nyt niin suuressa taite kohdassa, että Illuminatin ja Vatikaanin puolella hypitään jo paniikissa seinille ja silloin kun nuo konnat ovat hädässä, niin he tekevät todella hätiköityjä päätöksiä.


Jo pelkästään tästä muutaman vuoden takaisesta videosta, jossa Rockefeller suvun senaattori Jay Rockefeller uhittelee Yhdysvaltalaisia mediayhtiöitä siitä, kuinka internet on vienyt Illuminati -eliitiltä kaiken vallan. Kertoo suoraan sen miten vihaisia ja epätoivoisia he ovat, koska heidän virhe oli päästää tällainen tiedonverkko maailman markkinoille kuin internet, joka oli alussa pelkkä sotilastietokanta.

Nyt sitten koska internet on jo saavuttanut maailmalla vakiintuneen aseman jokaisen ihmisen päivittäisessä elämässä. Niin eliitti ei enää uskalla viedä sitä pois kansalaisten ulottuvilta, koska siitä repeäisi jo liian suuri kapina.

Joten tämän vuoksi eliitti on sitten epätoivoisesti laittaneet EU:n komission takana vaikuttavat tahot ja ajatushautomot miettimään, että miten ihmeellä he saisivat kahlittua internetin sanavapauden.

Eivät millään.


Lähde: https://markusjansson.blogspot.com/2016/06/sananvapauden-seuraava-uhri-max-roth.html

http://www.taikaluukku.com/ajankohtaista/