http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 19, 2015

Korruptoitunut media luonut nettiin disinformaatiosivuston


Suomen korruptoitunut media on luonut nettiin disinformaatiosivuston nimeltä http://tietoinfo.net, joka ilmoittaa olevansa Suomen vaihtoehtoisin uutislähde. 


Heti ensimmäisissä artikkeleissa se hyökkää MV-lehteä vastaan ja pyrkii poliittisesti mustamaalaamaan sitä. Eli jo tässä kohtaa TIETOINFO-sivusto paljasti korttinsa.  

Sivuston takana olevat henkilöt eivät uskalla kertoa keitä ovat, vaan yhteydenotot menee vain hämärään osoitteeseen toimitus@tietoinfo.net

Kuitenkin kun on Helsingin-Sanomien toimittajien hyökkäyksiä seurannut mm. MV-lehteä vastaan, niin en yhtään ihmettelisi jos tämän cointel pro disinformaatiosivuston takana olisivat mm. Verkkomeedio pilasivuston takaa löytyvä HS:n toimituspäällikkö Petri E. Korhonen sekä HS:ltä pois potkittu Tuomas Muraja.

TIETOINFO sivuston ylläpitäjät ovat kuitenkin sortuneet ylimieliseen toimintaan ja yrittävät tuolla sivuston avulla saada poliittisesti mustamaalattua Suomen internetissä kirjoittavia dissidenttejä. Eli johtaa heitä tahallisesti harhaan. 

Mikään internet sivusto, joka ei pelaa ns. avoimin kortein ei ansaitse kenenkään kansalaisen luottamusta. MV-lehti esimerkiksi ei ole sortunut tällaiseen suomalaisiin kohdistuvaan ylimielisyyteen missään vaiheessa, kuten Helsingin-Sanomat ja muut suomalaiset suvakkimediat.

Suomen eliitti kun on aina ylentänyt itsensä suomen kansalaisten yläpuolelle ja heidän lahjomansa eturivin toimittajat yleensä käyttäytyvät lähes yhtä ylimielisesti kuin he.En yhtään ihmettelisi, että jos tämä TIETOINFO:n disinformaatiosivusto on syntynyt tämän Suomen sisäministeriön salaisen informaatiosotaryhmän kautta. 

Siellä mietitään koko ajan kuumeisesti, että mitenkä nämä Suomessa internetissä vaikuttavat dissidentit saataisiin hiljenemään. Hallinnon mielestä omien poliittisten mielipiteiden esittäminen verkossa on valtiolle turvallisuusuhka, jos siellä paljastetaan ns. suurta kuvaa (Big Picture) suuremmalle yleisölle.