http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2015

Helsingin Sanomat ihannoi sotaa ja julistaa sitä propagandassaan


Meinasi kahvit tulla näppäimistölle kun eilen facebookissa ruudulle pomppasi Helsingin Sanomien HS-ANALYYSI otsikoituna "Sodan vaiettu totuus – se antaa elämälle tarkoituksen". Siellä nukutaan yhdessä ja ollaan lähellä toisia. Siellä kärsitään, itketään ja nauretaan yhdessä. Se voi olla elämän parasta aikaa.
Tällaista kirjoittaa Helsingin Sanomat, eli ihannoi rivien välistä sotaa, ihmisten sekä siviilen ja lapsien teurastuksia, sodassa tapahtuvia raiskaumurhia jne. 

Mutta kaikki kirjoitetaan vain tarpeeksi neutraalisti, jotta propagandan pääaihe saataisiin läpi. Eli sotaolosuhteiden hyväksyminen EU-maissa, koska mitään muuta tämä neokonservatiivi niljakkeista koostuva valtaeliitti ei halua kuin Soroksen tavoin verta kaduille, jolloin näiden pankkiiri rosvojen sijoitukset lähtevät lentoon.


Helsingin sanomat otti tässä propaganda artikkelissaan myös kantaa sotilailla havaittuun yleiseen ongelmaan traumaperäiseen stressihäiriöön (PTSD/Postraumatic stress disorder). Sotatoimittajana työskennellyt ja itsekin PTSD:tä oireileva Sebastian Jugner oli ihmetellyt, että miksi nykyään amerikkalaissotilailla on nykyään paljon enemmän mielenterveysongelmia.

Miltei joka kolmas USA:n armeijan lähi-idän komennuksilta palannut veteraani tekee itsemurhan. Hesarinko mukaan sitten "Kyllä verisinkin sota aina kotiolot voittaa".

Yhdysvaltalainen Vanity Fair -aikakausilehti oli vielä julkaissut propaganda artikkelin, jossa se kertoi kuinka sota luo kokemuksen heimoa muistuttavasta yhteisöllisyyden tunteesta. Siksipä moni veteraani kertoo kaipaavansa rintama-aikoja. Monikohan Vietkongin sissejä vastaan taistelleista olisivat halunneet palata sinne kuumaan viidakon keskelle maanpäälliseen helvettiin ? 

Tällaista sotapropagandaa suolletaan läpi näissä maailman medioissa niin kauan, kuin CIA voitelee niiden toimittajia julkaisemaan tätä sontaa. 


Mutta salaisen maailmanhallinnon takana olevat neokonservatiivit ovat aina tarvitseet oikean kätensä Hollywoodin avustusta, jotta sodat olisivat edelleen trendikkäitä. Luodaan ensin valkokankaalle Vietnamin veteraani (John Rambo) ja vihreän baretin mies, jolta on riistetty henkisesti kaikki.Sitten tuotetaan joka vuosi näistä entisistäkin USA:n armeijan sotasankareista propagandafilmejä, joihin ympätään aina islamofobista terrorismi propagandaa. Ettei vaan CIA:n illuusio Isisistä (ent. Al-Qaida) vaan häviäisi kenenkään mielestä."Kun näet verta kaduilla, niin silloin on aika sijoittaa" - George Soros

Suursijoittaja ja NEW WORLD ORDER neokonservatiivien pääjehu George Soroksen sähköpostit vuotivat äskettäin julkisuuteen. Hänen ja Ukrainan sotilasjuntan CIA:n vallankaappauksella valtaannostetun Petro Poroshenkon välillä paljastavat täysin Soroksen kytkökset Ukrainan sisällissotaan.
Poroshenkon neuvonantajana toimii amerikkalainen kenraali Wesley Clark sekä puolalainen kenraali Waldemar Skrzycpak evp. 

Soros totesi vajaa vuosi sitten Poroshenkolle lähetetyssä sähköpostiviestissä, kuinka Yhdysvaltojen tulisi tehdä Ukrainan kriisin edistämiseksi enemmän. Hän kuin pokerin termein totesi, että kuinka USA nokittaa, muttei korota panoksia. 


Soros myös varoitti Poroshenkoa, kuinka nykyiseltä Ukrainalta puuttuvat pankilta valuuttavarannot. Vuodetuista sähköposteista selviää suoraan, kuinka Soros on ollut jatkuvasti yhteydessä Kiovaan ja konsultoinut heitä.

Ilmeisesti tämän takia USA:n keskuspankki tuli vuosi sitten alkukeväällä ja putsasi miltei kaiken kullan (33 tonnin harkot) pois Ukrainan keskuspankista.

RT paljasti jo sen, kuinka Soros perusti jo vuonna 1989 Ukrainaan IRF nimisen säätiön, jota hän rahoitti 100 miljoonalla dollarilla. Sillä rahoitettiin Ukrainassa toimivia ei hallinnollisia kansanliikkeitä (NGO). Tämä toteutettiin vain kaksi vuotta ennen Neuvostoliiton romahtamista.
Soros on listattu maailman 30 rikkaimmaksi mieheksi Forbesin listalla ja hänen henkilökohtaisen omaisuuden on arvioitu vuonna 2013 olevan n. 19 miljardia dollaria. Eli käytännössä hän voisi vaikka maksaa Suomen valtion 10 miljardin asetilauksenkin omasta pussistaan halutessaan. Mutta miltei aina kun tämän tason konnat rahoittavat sotakypsien valtioiden aseita. Niin niihin sisältyy toinenkin vaatimus ja se on laaja verenvuodatus, minkä vuoksi Ukrainassa toteutettu CIA:n Maidanilla toteutettu vallankaappaus eskaloitui lopulta sisällissodaksi asti.