http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 12, 2015

Hallitus junaili 100 000 000 euroa Talvivaaralle veronmaksajilta


Kuten jo aiemmin epäilimme, niin Talvivaaran kaivoksen tappiot tultaisiin maksattamaan suomen veronmaksajilla. Nyt hallitus on neuvotellut 300 miljoonan euron lisäbudjetin, josta melkein puolet (100 miljoonaa) on varattu Talvivaaralle.Voi vaan kysyä, että mikä saa pienen korruptoituneen sijoittajaporukan pitämään pystyssä väkisin tuollaista suomen luontoa tuhoavaa kipsisakka allasta ? 

Talvivaara oyj:n päätuote on alusta saakka ollut uraani, jota sotateollisuus tarvitsee jatkuvasti lisää. Koyhdytetty uraani saa sitten aikaan ylläolevia mutaatio-muutoksia, jota USA:n armeija on käyttänyt jo useita vuosia lähi-idässä käymissään sodissa.Tässä kuvassa näkyy köyhdytettyä uraania saaneet lapset Irakista.  

Talvivaaran kaivos pitäisi lakkauttaa välittömästi, koska sen kaivamaa uraania käytetään YK:n agenda 21:ssä, lähi-idässä suoritettavan depopulaation apuvälineenä.

Näitä köyhdytetyn uraanin tuottamia lapsia ja heidän valokuviaan ei läntiset tiedotusvälineet yllättäen missään näytä, vain sen takia koska muuten se voisi olla haitallista aseteollisuuden käymälle uraanikaupalle.Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevic syrjäytettiin 90-luvun lopulla vallasta CIA:n toimesta, koska hän ei suostunut myymään maansa uraani-esiintymiä pilkkahintaan USA:n armeijalle. Joten lopulta NATO tuli ja pommitti hieman demokratiaa kyseiseen maahan vuonna 1999 ja kaikki saatiin näyttämään läntisessä mediassa siltä, että Milosevic olisi tuohon syyllinen.
- Uraani tappaa
- Sotateollisuus tappaa
- Köyhdytetty uraani tappaa
- Talvivaara oyj tappaa

Onko totuus niin vaikeaa ymmärrtää.

Talvivaaran kaivoksen sulkemisesta on jo adressi, jonka on allekirjoittanut yli 50 000 suomalaista. Tähän kun vielä lisättäisiin ryhmäkanne, jossa olisi 50 000 kantajaa. Niin korruptoitunut eliitti joutuisi perääntymään. Koska viisikymmentuhatpäinen suomalainen joukko olisi jo liian vahva korruptoituneen eliitin pientä juristiarmeijaa vastaan.

Suomen valtion tarkoitus ei ole tukea köyhdytettyä uraani depopulaatiota, mutta se tekee sitä koko ajan ja veronmaksajat pistetään maksumiehiksi. 

Suomen valtion veronmaksajat rahoittavat myös tahtomattaan ukrainan veristä sisällissotaa useilla miljoonilla vuosi. 


Suomalainen aseteollisuuden yhtiö Patria harjoittaa jatkuvasti laitonta asekauppaa eripuolille maailmaa ja jäi vielä lahjuksen antamisesta kiinni muutama vuosi sitten. Se on kuitenkin kumma, että näiden korruptoituneiden yhtiöiden toiminta muistuttaa sijoituspankkien toimintaan. Ne kun ovat olevinaan kaikkien lakien yläpuolella.


Lähde: http://yle.fi/uutiset/hallitus_rakensi_300_miljoonan_lisabudjetin_-_puolet_talvivaaran_hoitoon/7791281