http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 14, 2014

Helsinki-Vantaan lentoaseman Ebola-epäily oli tarkoin organisoitua informaatiosotaa ja pelottelua


Suomen tiedotusvälineen julkaisivat tänään uutisen, että Istanbulista Helsinkiin matkalla olleen lentokonen laskeuduttua Helsinkiin sitä oli vastassa useita terveysviranomaisia ja poliisi. 

Lääkintähenkilökunta tuli uutisten mukaan kertomaan matkustajille, että kuinka koneesa oli ollut virus epäily. Mutta viranomaiset vakuuttivat matkustajille, ettei heidän tulisi olla ollenkaan huolissaan


Nyt sitten kuitenkin tämä kotimaan mediassa peloteltu Ebola-epäilty osoittautuikin perättömäksi. Niin mikä saa Suomen valtamedian tarttumaan tällaiseen epäolennaiseen pikkujuttuun ja käyttämään sitä psykologisen informaatiosodankäynnin pelotteluvälineenä, kun flunssaankin kuolee suomessa päivittäin muutamia ihmisiä. 

Niin miksei nuhakuumeesta julkaista tällaisia kansalaisia pelottavia uutisia, että "varokaa vaarallista nuhakuumeen epidemiaa".

Nämä lukuisat Ebola-virukseen liittyvät uutisoinnit maailmalla ovat olleet osa Washingtonin informaatiosotaa ja niissä on käytetty monia mielenhallintaan liittyviä tekniikoita. Yksi on se, että melkein jokaisessa valokuvassa, joka koskee Ebola-uutisointia on joku tummaihoinen mies vihreän paidan kanssa ja tämä vihreän värinen paita toistuu koko ajan siellä.


Mitä tämä vihreä paidan väri näissä uutiskuvissa on tarkoitettu ohjelmoimaan. 

Niiden tarkoituksena on ohjelmoida uutistenlukija suggestoimaan, että he voisivat olla tämän Ebola-viruksen uhreja.Nuo uutiskuvat ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi jopa näyteltyjä ja niistä mm. eräs yhdysvaltalainen tutkiva journalisti on tehnyt hyvin kattavan analyysin tästä kaikesta mediassa lukuisia kertoja peräkkäin toistetusta Ebolalla pelottelu-uutisoinnista.

Näiden tällä hetkellä käynnissä olevien pelkoa levittävien Ebola-uutisointien tarkoituksena on nyt samalla tavalla valmistaa kansat hyväksymään tulevat pakkorokotteet, joita myös tänne Suomeenkin THL on jo lupautunut tilaamaan koko Suomen kansalle. 

Rokotteet tulevat olemaan vaarallisia ja niillä ei ole mitään tekemistä minkään Ebola-viruksen immuniteettisuojan parantamisen kanssa. 

Huhujen mukaan Ebola-rokotteet tilataan Suomeen vuonna 2015 ja WHO:n painostuksesta väestöä aletaan pakkorokottamaan maailmalla jopa aseella uhaten, kuten afrikassa on ollut tapana jo useita vuosia. Niin ja tämä pakkorokotushuhu ei perustu mihinkään mututietoihin, vaan sen on ihan vahvistanut suomalainen mikrobiologian ylilääkäri, kuinka SOTE-uudistuksessa 2015 Suomen tartuntalakia muutetaan niin, että siinä aletaan rajoittamaan kansalaisten vapauksia (WHO:n painostuksesta toteutettavat Suomen väestön pakkorokotusyritykset).

Viimeksi tuo valheellinen ja lääketeollisuutta rahastustarkoituksessa hyödyttänyt tekaistu sikainfluenssa-epidemia osoitti jo sen, että minkälaisia tunareita koko THL:n johto Suomessa on. Jotka vaarantavat lahjustenkin turvin koko suomen väestön terveyden ja turvallisuuden ottamalla ensin rokoteyhtiöltä useiden miljoonien lahjukset siitä, että alkavat tilaamaan koko suomen väestölle räätälöidyt vaaralliset ja testaamattomat sikapiikit.

Tuota valheellista sikainfluenssa-epidemiaakin edelsi pitkä ja laaja pelottelukampanja koko Suomen ja myös ulkomaidenkin valtamediassa.  


Nyt kuitenkin tälle Ebola-uutisoinnille ei pidä antaa pelolla yhtään valtaa, koska muuten on vaikeaa lähteä ottamaan selvää, että mikä tämän kaiken pakkorokottamisen tarkoitus on.

Pakkorokottamisen salainen juoni kun on valtaväestön vähentäminen n. 90 % pienemmäksi ja se on lukuisien valtaeliitin ajatushautomoiden kuten kolmensadan komitea (Committee of 300) salaisissa pöytäkirjoissa ilmoitettu tavoite. Joka on määrä toteuttaa vuoteen 2050 vuoteen mennessä. Kun taas toisilla ajatushautomoilla maailman valtaväestön depopulaatio agendan death-lineksi ollaan laitettu jopa 2025, että kyllä nämä psykopaattiset pankkiirijohtajat osaavat olla varsin ylimielisiä omissa fantasioissaan täydellisesti kontrolloidusta maailmasta, jossa keinoäly ottaa vielä vallan ja mikrosiruilla hallitaan koko ihmiskuntaa.

Sitten kun vielä mennään tähän paljon vaiettuun aiheeseen kuin biohakkerointi, niin sitäkin on jo D.A.R.P.A. kehitellyt kaikessa hiljaisuudessa ja tulevaisuuden kyborgi-ohjelmat pyörivät USA:n armeijan kulisseissa MIT:n keskusta myöten. 

 

D.A.R.P.A. ilmoitti jo tänä vuonna aloittavansa ihmisen muistin implantoinnin, vaikka tätä on jo tehty useita vuosia ja koekaniineiksi ovat päässeet lukuisat ihmiset eripuolin maailmaa, jopa tietämättään mm. MK ULTRA nimisen salaisen mielenhallintaprojektin kautta.

Implantoinnin ja mielenhallinnan uhrien sieppauksista on vastannut mm. USA:n armeija ja implantoinnin tarkoitus on mm. pistää tietyt ihmisyksilöt ruotuun jo 3-5 vuoden iässä murtamalla heidän mielensä traumapohjaisen mielenhallinnan avulla. Tämä sama tekniikka on myös Hollywoodissa käytössä, kun he ohjelmoivat MK ULTRA:lla tulevia Hollywoodin elokuvamaailman staroja. 

Kyseinen mielenhallintaohjelmointi perustuu siis traumapohjaiseen mielenhallinta-tekniikkaan, jossa uhrin mieli rikotaan aiheutamalla hänelle traumoja, joista hänelle syntyy ns. kaksoispersoona. 

Hollywoodin lukuisat näyttelijät valkokankaalla ovat todellisuudessa näitä heidän "kaksoispersooniaan", joten tällä tavalla tämä ohjelmointi toimii.
Tähän tv ja elokuvateollisuuteen on myös luotu lukuisille keski-ikäisille naisillekin suunnattuja televisiosarjoja kuten tämä ylläoleva Sinkkuelämää.

Siinä suggestoitiin naiskatsojat elämään samalla tavalla myös omassa elämässään, että ei oteta elämästä juurikaan vastuuta ja deittaillaan vain lukuisien miesten kanssa. Niin elämä johtaakin siihen, että sosiaalinen vuorovaikutus vastakkaiseen sukupuoleen saadaan särjettyä pinnallisemmaksi. 

Mutta miehiin suunnattu ohjelmointi on myös suunnattu voimakkaasti yhä enemmän ns. pornoteollisuuteen, jonka kautta myös saadaan myös lisättyä globaalia feminismin aaltoa. 

Miehet ja naiset on saatu keskenään kuin vieraannutettua toisistaan näiden lukuisten viihdeteollisuuden mieltä suggestoivien sarjojen myötä. Monet katsojat voivat olla näistä sarjoista tai elokuvista jopa niin suggestoituja, eli ohjelmoituja, etteivät enää erota niitä oikeasta elämästä.Nyt kun sitten vielä palataan tähän käynnissä olevaan Ebola-aiheeseen, niin Suomen kansa aiotaan todellakin pakkorokottaa jälleen ja viimeksi 2009-2010 silloinen pääministeri Matti Vanhanen sai estettyä suomen kansan pakkorokotukset muuttamalla suomen silloista tartuntalakia. Joten sen takia hänet savustettiin pois politiikasta, eikä häntä enää tuon tempun jälkeen kutsuttu valtaeliitin Bilderberg-kerhoon.

Nykyinen pääministeri Alex Stubb on taas täysin valtaeliitin depopulaatioagendankin takana ja pyrkii tekemään kaiken, että Suomen teollisuus saadaan heikennettyä pula-aikojen tasolle ja monikansalliset yritykset pääsisivät ryöstämään Suomen valtion loputkin luonnonvarat, sekä muuttamaan tämän koko maan lopulta pelkäksi ydintunkioksi uraanikaivoksineen.

Kokoomus ja kaikki sen kätyrit korruptoituine HYVÄ VELI verkostoineen on joukkio suuria parasiitteja, jotka tekevät mitä vain, jotta saisivat ryöstettyä loputkin Suomen valtionkonttorin veronmaksajien varat ja pistää ryöstösaaliit veroparatiisisaarille.

Tämän kansallisen velkaantumisen on nyt loputtava ja sinulla sekä meillä kaikilla on siitä yhteinen vastuu. Kansa on nyt jo heräämässä tähän ylikansallisten yhtiöiden ja hämäräpankkiirien totaaliseen kusetukseen. Se mikä tässä on nyt suuren uhan alla on Suomen valtiolle sekä sen kansalle kuuluva itsemääräämisoikeus, jonka tämä läpikorruptoitunut kasvottomista psykopaateista koostuva pieni valtaeliitti pyrkii riistämään nyt keinolla millä hyvänsä.

Suomen valtio ei enää pysty luomaan omaa rahaa, vaan joutuu sen lainaamaan näiltä parasiiteilta Euroopan keskuspankista, mikä on saanut Suomen valtion velkaantumaan. 

Stubb on pistänyt kyllä kokkareiden hallinnon aikana lähes kaiken peliin, että ollaan onnistuttu sotkemaan Suomen valtion luottoluokitus laski jo AA+ tasolle. 

Suomen kokkarimafia kaikkine talousrosvoineen pyrkii viemään Suomen valtion uuden maailmanjärjestyksen alaisuuteen ja tuhoamaan Suomen lopullisen kansallisen identiteetin mm. kotiuttamalla tänne lopulta ulkomaalaisväestöä niin paljon, että kansallinen identiteetti on hajoitettu. 

Nämä viimeaikoina mediassakin uutisoidut etniset nuorisomellakat ovat nyt seurausta tästä taloudellisen pahoinvointivaltiomme rappiotilasta. Kun vähävaraisten perheiden ja lastenkotien vailla moraalista kasvatusta kasvatetut lapset turhautuen eivät enää voi muuta tehdä, kuin käydä pesäpallomailoineen jakamassa omankäden oikeuttaan toisia nuoria vastaan ja näistä sitten Suomen mediassa jeesustellaan useiden lööppien voimin, vaikka kulissien takana juonitellaan Ebola-rokotteiden miljardibisnestä ja globaalin valtaväestön massavähennystä Ebola-rokotteilla.Nyt on tullut aika herätä tästä kollektiivisesta unesta ja ryhtyä vastatoimiin, koska informaatiosota on jo käynnissä III-maailmansodan kautta ja sitä käydään valtamediassa. 

Mutta tietoisuuden valo pistää sille stopin vielä ennenpitkää, koska totuuden voima on paljon voimakkaampi kuin mitä ns. materian pimeät voimat pystyvät tuottamaan. 

Joten mitä enemmän tietoisuuden valoa levität (totuutta), niin sitä enemmän totuus leviää ja pelko häviää keskuudestamme pois ja lopulta meidän ei enää tarvitse antaa pelollamme valtaa noille lukuisilla virusepidemioilla pelotteluille. 

Television ja uutisten katsominen ei ole enää soveliasta ilman medialukutaitoa ja tervettä intuitiota erottaa valheellinen ja massojen pelotteluun  tähtäävä propaganda totuudesta.