http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 01, 2013

Rauni-Leena Luukanen-Kilde täyttää 74 vuotta



Tähteläiset lehti avaa uusimmassa artikkelissaan 74 vuotta täyttävän Rauni-Leena Luukanen-Kilden elämää.

Auto-onnettomuus v. 1985 Rovaniemellä katkaisi Rauni-Leenan aktiiviuran ja hän jäi kaksi vuotta myöhemmin, eläkkeelle, säilyttäen lääkärinoikeutensa Euroopassa.
- En olisi enää elossa ellei ET, ulkoavaruuden asukas olisi tullut toiselta dimensiolta pelastamaan henkeäni ja tyrehdyttämään pahojen sisäelinvammojen aiheuttamaa sisäistä verenvuotoa, Rauni kertoo.


Tähteläiset lehdessä Luukanen-Kilde kertoo tiedostaneensa energiaruumiin/valoruumiin olemassaolon ollessaan 15-vuotias. Asia kiehtoi Raunin mieltä ja hän alkoi lukea kaikkea kirjallisuutta, jota sai käsiinsä parapsykologisista ilmiöistä ja niiden akateemisesta tutkimuksesta. Vuosikymmenet vierivät ja tiedon taso onkin noussut huimasti tuohon aikakauteen verrattuna, mm. Englannissa ja USA:ssa on tutkittu ihmismielen olemusta jo sata vuotta, nobelistien ja jopa professorien toimesta.

Rauni-Leena kokee olevansa tähtien lähettiläs, muistaa eläneensä ennen jossain muualla. Inkarnaatiokäsityksen mukaan uudelleen syntyminen esim. erilaiseen kehoon nähdään mahdollisena. Yleisen käsityksen mukaan ihmismieli vain tuppaa unohtamaan entiset elämänsä, jotta voisi elää ns. normaalia ihmiselämää, jossa entisille elämille ei olla asetettu niin suurta painoarvoa.

Kaikilla ihmiskehossa elävillä olennoilla on sama (tähteläisen) päämäärä, oman sielun henkinen kehitys ja koko planeettamme tason nostaminen heimosotien tasolta harmoniseen yhteiseloon erilaisten elämänmuotojen kanssa, niin maan päällä kuin avaruudessakin. Ns. Tähteläisten erikoistehtävänä voisi pitää kanssaihmisten herättämistä tajuamaan, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa ja erilaisuus on rikkautta.
Suvaitsevaisuuden on lisäännyttävä erillaista ulkonäköä, elämänkatsomusta ja elämäntapaa kohtaan, jonka itsekukin on itselleen valinnut omien henkisten tarpeittensa mukaisesti, joita kanssaihmiset eivät voi tietää. Uskontojen kahleissa elävät ahdasmieliset ihmiset estävät maaplaneetan kehitystä omien pelkojensa takia. On muistettava, että Jumala on rakkaus ja se energia pitää planeetat radoillaan ja avaruuden lukuisat sivilisaatiot kehityksen ikuisessa pyörässä kohti kaikkiallista rakkautta.
Rauni muistuttaa haastattelussa, että omakohtaiset elämänkokemukset – ei vain kirjaviisaus – ovat tärkeimmät opettajamme elämämme ikuisessa kiertokulussa, niin maan päällä, kuin avaruuden lukuisissa eri dimensioissa ja sivilisaatioissa.

Luukanen-Kilde on mukana Kuopion ja Lahden Kosmisilla Parapäivillä. Rauni-Leenan Juhlakiertue 50 vuotta täyttä elämää!
Kosmiset Parapäivät järjestetään Kuopiossa Kylpylähotelli Rauhalahdessa 16.11.2013 ja Lahdessa Scandic hotellissa 17.11.2013.

Ilmassa on myös juhlan tuntua, sillä ”rautaneito” Rauni-Leena Luukanen-Kilde täyttää samana viikonloppuna kunnioitettavat 74 vuotta!

Luukanen-Kilde on nykyisin eläkkeellä oleva kansainvälinen bestseller-kirjailija, joka kiertää luennoimassa eri maissa. Peruskoulutukseltaan hän on lääkäri, jolla on mm. kolme spesiaaliteettia yleislääketieteestä, trooppisista taudeista, sekä terveydenhuollon hallinnosta. Luukanen-Kilde on ollut aikoinaan myös Suomen hallituksen edustajana WHO:ssa, sekä kansanvälisen Punaisen Ristin päädelegaattina mm. Indonesiassa ja Malesiassa. Luukanen-Kilde tunnetaan ulkomailla laajalti rajatiedon konferensseista. Rauni-Leenan tieto ulottuu aina lääketieteestä universumin syvimpiin salaisuuksiin – mitä on olla ihminen.

Luukanen-Kilden kirjoittamat kirjat: Kuolemaa ei ole (1982), Tähtien lähettiläs (1991), Kuka hän on? (1993), Universumin lapsi (1995), Salatut maailmamme (2007). Uusin kirja ”Bright Light On Black Shadows” odottaa julkaisuaan