http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Yksi Nairobin ostoskeskuksen lavastetuista epäillyistä terroristeista on Lontoon 7/7 terrori-iskujen leski



Eilen internetin sosiaalisessa mediassa alkoi kiertää tuntemattomasta lähteestä peräisin ollut tieto, että yksi 
epäillyistä Nairobilaiseen ostoskeskukseen hyökänneistä
terroristeista olisi Lontoon 7/7 terrori-iskujen leski Samantha Lewthwaite. 

 

Lewthwaite asui Lontoossa vielä 2005 miehensä Jermane Lindsayn kanssa, joka kuoli Lontoon 7/7 pommi-iskussa ja joka lavastettiin yhdeksi pommittajaksi Israelin tiedustelupalvelu Mossadin toimesta. Mukana hääri myös tuolloin Iso-Britannian salainen tiedustelupalvelu Mi6. 

Kuten tuolla ylhäällä oleva passikuva ja siinä oleva nainen on sama henkilö mutta nimi on eri, niin tämä Natalie Faye on väärennetty passi. Mutta kenenkä passi. Sitä emme vieläkään tiedä, koska jos Samantha Lewthwaiten mies lavastettiin Lontoon 7/7 terrori-iskujen terroristiksi.  

Niin mikä todennäköisyys on sillä, että Lewthwaite olisi kääntynyt sen jälkeen oikeaksi terroristiksi. Sillä hänethän julistettiin maailman mediassa mm. vuoden takaisen Kenian, Nairobissa tapahtuneen kranaatti-iskun tekijänä ja pääsuunnittelijana. Jonka jälkeen hänestä tuli sitten kuulemma maailman etsityin naispuolinen terroristi.



Kun tuota kuvaa katsoo niin ei voisi kuvitella, että Lontoolaisesta perheenäidistä tulisi jonkun Somalialaisen al-Shabaab äärijärjestön terroristimuori, joka lähtisi vielä jonnekin ostoskeskukseen lahtaamaan siviilejä AK-47 rynnäkkökiväärillä. Mutta median propagandapeli on kovaa ja informaatiosodankäynti kiristyy.

Parhaillaan tuolla Nairobilaisessa ostoskeskuksessa tilanne on jännittynyt ja Israelin valtion lähettämät kommandot valmistelevat rynnäkköä rakennukseen, jossa on edelleen vankina useita panttivankeja.






Internetin sosiaalisessa mediassa on myös levinnyt kuvia mahdollisesti hyökkääjille kuuluvasta autosta.

Lähteet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2200528/Samantha-Lewthwaite-Im-ready-suicide-bomber-Chilling-words-7-7-bombers-widow-worlds-wanted-list.html

http://rt.com/news/nairobi-mall-attack-fatalities-182/ 


http://www.debka.com/article/23299/Israeli-commando-force-joins-Kenyan-military-storming-Nairobi-mall-seized-by-Islamist-gunmen