http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 08, 2011

Lintujen joukkokuolemia lisää... Nyt oli vuorossa Italia



Mystiset lintujen joukkokuolemat saivat jatkoa kun loppiaispäivänä Pohjois-Italiassa Faenzassa, lähellä Ravennaa kuoli n. 8000 tunturikyyhkyä ja putosivat taivaalta talojen ja autojen katoille, pusikkoihin ja puihin.



Ruotsissa taas Falköpingissä lähellä Göteborgia löydettiin kuolleena 50 - 100 naakkaa, joukossa muutamia variksia. Mediassa väitettiin selitykseksi rekkakuski joka väitti ajaneensa niiden kaikkien yli.



Epäilevät sormet alkavat jo tässä vaiheessa johtamaan kohti rikollisen maailmaneliitin johtamaaHAARP skalaariaseteknologiaa. Sillä se mihin HAARP pystyy eivät näille salaliittoteorioille naurajat pysty edes kuvittelemaankaan. Koska tällä virallisesti USA:n ilmavoimien ja Norjan NATO-voimien ylläpitämällä skalaariaseteknologialla pystytään aiheuttamaan maanjäristys minne vain tahdotaan. Mutta myös skalaariaseteknologialla saadaan tällä tavalla lintuparvet tapettua kohdistamalla niiden ympärille liian voimakas ELF-aaltokenttä, jolloin ne kokevat ns. sisäisen verenvuodon ja kuolevat kuten mediassakin ollaan sanottu.







Alex Jones on myös sitä mieltä, että myös Arkansasin lintujen joukkokuolemat olivat USA:n armeijan salaisten skalaariaseiden testausta. Joten tässä tapauksessa tämä aiemmin esitetty myrkkykaasuteoria menettää hyvin paljon uskottavuutta. Sen sijaan Bushin entisen avustajan John P. Wheeler III murhasta tuli julkisuuteen lisää tietoa tai enemmänkin propagandaa jolla ei ole olennaista hyötyä tapauksen selvittämisessä.



Newcastlen poliisi julkaisi turvakamerakuvat Wheeleristä, joka harhaili parkkitalossa ilman toista kenkää vain kaksi päivää ennen kunnes hänen ruumiinsa löydettiin läheiseltä kaatopaikalta. Median mukaan Wheelerin kerrottiin käyttäytyneen sekavasti ja sanoneen, ettei ole humalassa. Sekä hänen kerrottiin kertoneen muille, että hänen salkkunsa oli varastettu.


Viranomaiset eivät kerro kuolinsyytä eivätkä sitä, minkälaisia vammoja uhrilla oli. Myöskään mahdollisista epäillyistä ei ole tiedotettu ja tämä johtuu täysin siitä, että minkäänlaista oikeata esitutkintaa ei tapauksesta edes tehdä koska murhan takana oli CIA ja usein tämän luokan poliittisissa murhamysteereissä juuri ylhäältä pystytään lähes aina jäädyttämään poliisitutkinta ja feidaamaan se lopulta kokonaan ja näin toteutuu USA:n poliisivaltiossa oikeus.