http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 14, 2010

Bluebeam teknologiaa testattiin jälleen. Tällä kertaa paikkana toimi Chelsea, New York



New Yorkin Chelseassa nähtiin eilen 13.10.2010 ufohavainto, jota useat ihmiset pällistelivät keskellä kirkasta päivää ja paikalle tuli myös erään uutiskanavan porukkaa. Mutta sitä heistä ei monikaan tiennyt, että kyseessä oli mitä todennäköisemmin USA:n hallituksen testi, jolla jälleen kokeiltiin bluebeam teknologiaa. Eli saatiin heijastettua näitä hologrammeja taivaalle, jotka sitten näyttivät aivan aidoilta ufoilta.


Tämännäköiset kohteet näkyivät New Yorkin taivaalla.




Kuitenkin tämän tapauksen takana oli vielä eräs entinen NORAD-komentaja Stanley A. Fulham joka oli varma, että ufot tulisivat näyttäytymään 13. Lokakuuta 2010 suurien kaupunkien yllä muutaman tunnin ajan ja hänen tehtävänään oli vain lobata disinformaatiota liittyen ufoihin. Koska rikollinen maailmaneliitti valmistelee jo vielä tulevaisuudessa toteutettavaa lavastettavaa alien invaasiota, jonka he aikovat suorittaa juuri tällä bluebeam teknologialla.



World trade centeriin tehdyissä 9/11 terrori-iskuissa ei käytetty suihkukoneita lainkaan ja ne väärennettiin juuri tällä samaisella bluebeam teknologialla kuten kuvasta näkyy, niin WTC-tornin kyljessä näkyy vain hologrammilla väärennetty lentokoneen näköinen objekti.