http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 28, 2010

Fidel Castro: Osama Bin Laden on CIA:n mies



Fidel Castro toi julki perjantaina 26. Elokuuta sen, mitä monet muut valtioiden johtajat eivät uskalla ääneen sanoa. Sen, että Osama Bin Laden on CIA:n mies ja aina ollutkin. Kun häntä ollaan käytetty joka kerta lavastetuissa terrori-iskuissa CIA:n luoman Al-Qaidan kanssa pelotteena, jotta päästäisiin rajoittamaan Yhdysvaltojen kansan perusoikeuksia. Mutta tätä samaa tekniikkaa ollaan myös hyödynnetty Euroopan Unionissa täydellä höyryllä.

Castron mukaan asia paljastuu kohutuista Wikileaksin netissä julkistamista asiakirjoista.

- Aina kun Bush halusi herättää pelkoa ja pitää tärkeän puheen, ilmaantui bin Laden jostain uhkailemaan ihmisiä kertomalla, mitä aikoo seuraavaksi tehdä, totesi Castro Kuuban kommunistipuolueen lehden Granman perjantaina julkaisemassa haastattelussa.



Castro on viime aikoina manannut maailman olevan ydinsodan partaalla ja ei ole tässä asiassa kovinkaan kaukana, koska Israel ja USA valmistelevat jo hyökkäystä Iraniin.



Syy siihen miksi Fidel Castro tuo julki näin arkaluontoisia asioita on sama kuin myös Venezuelan presidentillä Hugo Chavezilla. Koska molemmat valtiot Kuuba ja Venezuela eivät ole suostuneet pelaamaan rikollisen valtaeliitin yhteistä peliä ja ovat jääneet tästä uuden maailmanjärjestyksen ruletista pois ja tällaisille niskurointivaltioille käy samalla tavalla kuin Irakille. Englannin entinen pääministeri Gordon Brown jopa kertoi, että Saddam Hussein piti syrjäyttää aikanaan uuden maailmanjärjestyksen tieltä.



Irakin sodan vuoksi eronnut Britannian entinen ulkoministeri Robin Cook paljasti jo vuonna Guardianille 2005, että Al-Qaida on vain CIA:n läntinen luomus ja kuoli vajaa kuukausi tämän jälkeen epäselvissä olosuhteissa Skotlannin vuoristolla. Hänen kuolinsyyksi kerrottiin sydänkohtaus, mutta Cook kuoli pudotessaan ollessaan kiipeilemässä Ben Stack -vuorella Skotlannissa. Joidenkin väitteiden mukaan Englannin tiedustelupalvelu MI6 oli tilattu hoitamaan Cook hengiltä.