http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 03, 2010

Israelin hallituksen jäsen - Tarkoitus oli tappaa mahdollisimman monta Gaza aktivistia



Nimettömänä pysyvä Israelin hallituksen jäsen kertoi, että IDF-joukkojen tarkoituksena oli tappaa mahdollisimman monta gaza-aktivistia. Kyseinen nimettömänä pysyvä henkilö oli itse juuri hyökätyn Marmara-nimisen aluksen kyydissä kun Israelin IDF-joukot hyökkäsivät alukseen helikoptereilla.



Koko gazaan pyrkivien aktivistien teurastus on osa yhtä laajempaa hanketta ja se on III-maailmansota jonka on määrä alkaa Israelista. Kun näin ollaan sovittu jo aikoja sitten ja illuminati-eliitti pyrkii pitämään suunnitelmastaan kiinni.

Mutta ikävä kyllä vaikuttaisi hieman siltä, että tämä aseettomien siviilien teurastus Israelin taholta ei jäänyt viimeiseksi vaan näitä attentaatteja tullaan edelleen näkemään ja niillä pyritään provosoimaan erityisesti muslimivaltioita. Eli Israelin naapurimaita ja valmistelemaan heitä suurempaan sotaan. Mutta se todellinen paukku saattaa alkaa vasta sitten jos Israel käy pudottamassa ydinpommin Iraniin. Koska selkeästi jonkunlainen provokatiivinen false-flag isku on ollut lähi-idän suunnalla suunnitteilla jo pitkään.