http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Thaimaassa hallituksen joukot räjäyttivät kranaatin Bangkokissa



Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa hallitusta tukevat joukot ovat räjäyttäneet kranaatin tai useampia. Iskussa kuoli ainakin yksi ihminen ja loukkaantuneita on alustavien tietojen mukaan yli 75.

Tästä näemme, että mihinkä korruptoitunut valtiovalta turvautuu kun kansalaisia on jo yli 50 000 osoittamassa mieltään hallitusta vastaan. Korruptoitunut valtiovalta turvautuu brutaalimpaan väkivaltaan ja värvää mieluiten jopa mielenosoittajien keskuuteen näitä kranaatinheittelijöitä ja muita väkivallanlietsojia. Kuitenkin tunnetuin provokaatio-tekniikka mitä käytetään eripuolin maailmaa on se, että mielenosoittajien keskuuteen lähetetään n. vähintään kolmen poliisin ryhmä jotka on naamioitu anarkisteiksi ja heidät värvätään käyttämään väkivaltaa, jotta mellakkapoliisi, armeija tai tämä muu vastaryhmittymä voi alkaa käyttämään brutaalimpia voimakeinoja.



Tätä filunkia yritettiin jo pari vuotta sitten Kanadan Québecissä, mutta nämä 3 anarkistiksi naamioitunutta poliisia jäi kiinni teostaan rysän päältä.