http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 04, 2010

USA:n hallitus tehostaa Jemenin hyökkäyksen propagandaa



Yhdysvallat ja Iso-Britannian sulkivat suurlähetystönsä Jemenissä koska saivat siihen käskyn Pentagonista. Mediassa kerrottiin sitten että Al-Qaida ryhmä on antanut julkisen uhkauksen.

BBC taas kertoo että Al-Qaida on uhannut iskeä amerikkalaisiin kohteisiin.

Myös Espanjaa kehoitettiin sulkemaan Jemenin suurlähetystö ja painostus tuli jälleen Pentagonista mistä käsin salainen maailmanhallitus organisoi toimintaansa.



Jemenin hyökkäys on nyt sillä asteella että se voidaan toteuttaa täysipainoisesti onnistuneen false-flag terrori-iskun jälkeen ja tätä terrori-iskua saatetaan parhaillaan valmistella ja toteuttaa se yhdysvalloissa vuonna 2010. Tätä ennustaa mm. Gerald Celente. Hänen mukaansa 2010 vuodelle suunniteltu false-flag terrori-isku liittyy illujen/USA:n Pakistanin sotasuunnitelmiin. Celente on amerikkalainen kirjailija, yrityskonsultti sekä kustantaja joka on tullut tunnetuksi ennustuksistaan talousmarkkinoilla. Hän on kuvaillut itseään "poliittiseksi ateistiksi" ja pitää itseään maailman kansalaisena. Celente on aiemmin ennustanut vuoden 1987 pörssiromahduksen, Neuvostoliiton romahduksen 1991 sekä 2008 syksyn pankki kriisin.



Gerald Celenten haastattelu 2009 joulukuulta