http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 06, 2009

Arctic seasta propagandansävyinen peitetarina mediassa

Tänään uutistoimisto BNS raportoi että rahtilaiva arctic sea salakuljetti venäläisvalmisteisia S-300-ilmatorjuntaohjuksia iraniin. Uutisessa myös kerrottiin että kaappauksen takana olisi ollut israelin tiedustelupalvelu Mossad. Lehden käyttämien Israelilaisten sotilaslähteiden mukaan Mossad ilmoitti laivan aselastista myös Venäjän hallitukselle, joka sittemmin ryhtyi toimiin aluksen pelastamiseksi kaappaajilta.



Tämä tarina on puhdasta propagandaa, sillä arctic sea salakuljetti ydinjätettä jonka arvo on pimeillä markkinoilla erittäin korkea. Tämän median peitetarinan takana on usan hallius joka edelleen epätoivoisesti yrittää valmistella iraniin hyökkäystä. Joidenkin kovimpien huhujen mukaan tämä iraniin hyökkäys alkaisi ydinpommin räjäytyksellä jossain päin USA:ta, josta syytettäisiin iranilaisia al-qaida terroristeja. Minkä jälkeen Obama lähettäisi USA:n armeijan Iraniin ydinsotaan.



Jos iran haluaa risteilyohjuksia saavat he niitä suoraan USA:lta. Tämähän ei median mukaan ole mahdollista mutta mitenkäs se meni toisen maailmansodan aikana. Juutalaiset pankkiirisuvut mm. Rockefeller omistivat asetehtaan, joka myi Natsi-Saksalle aseita ja pankkiirisuvut käärivät miljardit toisella maailmansodalla. Eritoten Natsi-Saksan ja USA:n välillä toimi oma rahanpesuun keskittynyt pankki, jolla Bushien suvusta tuli miljonäärisuku. Se tapahtui mm. "Brown Brothers & Harriman"-nimisen sijoitusfirman välityksellä, jonka osakkaana ja johtajana oli Prescott Bush itse.

Mutta arctic sean tapauksessa on vielä yksi hämärä juttu. Se että kaikkia sen miehistön jäseniä on kielletty vankeusrangaistuksen uhalla kertomasta mitään julkisuuteen koska tutkimus on salainen. Eli kyllä siinä silloin on jotain salattavaa edelleen.