http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Luke Rudowski (We Are Change New York aktivisti) pidätettiin kun hän esitti kysymyksen New Yorkin pormestari Michael Bloombergille



Amerikkalaisen "We are change" totuusliikkeen yksi kantava voima ja johtohahmo Luke Rudowski pidätettiin eilen New Yorkin Manhattanilla, kun hän esitti New Yorkin tämän hetkiselle pormestari Michael Bloombergille kysymyksen, joka liittyi 9/11 terrori-iskujen omaisille maksamattomiin korvauksiin. Kun hyvin monet palomiehet ja muut selvinneet pelastustyöntekijät sairastuivat erinäisiin hengityssairauksiin iskujen jälkeen ja suurin osa heistä on jäänyt ilman korvauksia ja myös lopettamaan työnsä.



Todellisuudessa eliitti on huomannut, että he ovat pulassa kun nämä totuusjärjestöjen henkilöt ovat seuranneet Yhdysvaltojen korkeimpia poliitikkoja kameroidensa kanssa ja esittäneet heille arkoja kysymyksiä liittyen 9/11 terrori-iskuihin, Bohemian Groveen, Bilderberg Groupiin.



Rudowski kävi jututtamassa Obaman nykyistä neuvonantajaa Zbigniew Brzezinskiä Kolumbian yliopistossa 25.03.2008

Näille totuusliikkeen kantaville voimille ja aktiiveille on pakko nostaa hattua ja varsinkin että ne tekevät sitä siinä maassa, mistä koko uusi maailmanjärjestys-projekti on pistetty maailmanlaajuisesti alulle. Koska totuus voittaa aina lopussa.