http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 01, 2014

HUS:n Meilahden Ebola epäily olikin informaatiosotaa


Suomen mediassa jatkui jälleen Ebolalla pelottelu informaatiosodan muodossa, kun Helsingin uudenmaan sairanhoitopiiri HUS julisti iltapäivälehtiä myöten, kuinka Helsinki-Vantaan lentoasemalle saapui Liberiasta Ebola epäilty potilas. HUSLABin turvalaboratoriossa alkuillasta valmistuneen ebolatestin tulos oli negatiivinen.

Tapaus oli jo toinen laatuaan tämän kuun sisällä ja edelliselläkään kerralla tuolla Suomen Ebola epäilyllä ei ollut Ebolaa.

Nyt Suomen Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos THL miettii jatkossa, että mitähän ulkoapäin käskettyä propagandaa tästä Ebolasta seuraavaksi uutisoitaisiin eteenpäin. 


THL on saanut eräältä suurelta lääkeyhtiöltä Ebola-rokotteiden lobbausrahaa muutamia miljoonia. Nyt käynnissä oleva vaihe keskittyy Suomen tiedotusvälineissä pelotteluun ja tätä koko prosessia valvotaan myös vaikutusvaltaisempien viranomaisten taholta. Kuten sikainfluenssa -epidemia oli myös täysin valheilla tekaistu ja sen koko feikkiepidemian tarkoitus oli saada pakotettua koko Suomen väestö ottamaan sikainfluenssarokotus. Mutta tuo suunnitelma meni lopulta karille.

Mutta tällä kerralla Ebola-piikkejä ollaan jo tilaamassa Suomeen ja 2015 vuoden SOTE-uudistukseen ollaan kirjattu pykälä, jossa mahdollisen WHO:n julistaman pandemian johdosta koko Suomen kansa joutuisi pahimmillaan pakkorokotusten uhreiksi. Mikä tarkoittaisi koko Suomen väestön turvallisuuden vaarantumista, jos näillä immuniteettisuojan heikennysrokotteilla aiotaan tuhota koko Suomen kansan terveys ja vastustuskyky.


Tätä maata ollaan jo parhaillaan säteilyttämässä näillä lukuisilla 3G, 4G ja Wifi-laitteilla. Lisäksi hyvin monella on jo älypuhelin, jolla roikkuvat 24/7 netissä. Tämä on säteilytystä, jossa tulee kylkiäiseksi mm. sterilaatio. 

Sillä kaikki tämä langattomien tietoverkkojen massasäteilytys on osa YK Agenda 21 suunitelmaa, eli depopulaatiota. Tämän takia tänne ei voida edelleenkään suomeen vetää valokuitua ja  hankkiutua näistä langattomista ihmisen terveyttä vaarantavista teknologiamalleista eroon. Siksi Suomen säteilyturvakeskus STUK ei saa tutkia kännykkäsäteilyä ja myös siksi Nokian sisällä ei saa puhua kännykkäsäteilyn riskeistä.


Asia on lakaistu täysin maton alle, vaikka muutamat jo tietävät, että mikä on pelin henki. 

Ebolalla pelottelu ei vaan tule toimimaan, jos tietää mikä on tämän Ebolalla pelottelun poliittinen agenda. Maailman väestöstä 90 % kun täytyisi saada tapettua vuoteen 2050 mennessä, joten Illuminati-eliitillä on tolkuttoman suuri taakka harteillaan. Vaikka he ovat jo huhujen mukaan rakennuttaneet itselleen laajoja maanalaisia turvabunkkereita pitkin Yhdysvaltoja, niin depopulaatiohanke on saanut jatkuvasti takapakkia.

Maailmanlaajuisessa väestönvähennyshankkeessa ensimmäisenä listalla ovat tietenkin eliitin mukaan köyhimmät maanosat kuten Afrikka. Juuri tästä syystä Afrikkaa tuodaan esille tämän Ebolan suhteen mediassa erityisen paljon. Tästä 2009-2010 patentoidusta Ebola-viruksesta on olemassa monia versioita, joista rankin virusmalli olisi tarkoitus pistää kulkeutumaan ihmisiin juuri Afrikassa.