http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 18, 2014

Kansainvälinen yhtiö sijoittamassa talvivaaraan 150 miljoonaaKansainvälinen yhtiö ilmaisi kiinnostuksensa sijoittaa 150 miljoonaa konkurssiin julistettuun Talvivaaran kaivokseen. 

Talvivaaran emoyhtiö (Sotkamo Oy) ajettiin konkurssiin 6.11.2014 Espoon käräjäoikeudessa.

Jos kerta uraaninkaivuu on näin tappiollista toimintaa, että sijoittajat häviävät kaikki rahat jokainen kerta, niin miten kansainvälisillä yhtiöillä voi olla innostusta pistää haisemaan lisää satoja miljoonia.


Pääministeri Alexander Stubb vieraili Talvivaaran kaivoksella viime perjantaina Sotkamossa. 

Stubb jopa aiheutti pahennusta, kun hän Twiittasi "Kiitos Talvivaara"... Koska kyseinen kaivos tuhosi paikallisen alueen luontoa oikein huolella. Herra pääministeri joutui siksi pyytelemään anteeksi myöhemmin twiittiään.
Kansainvälinen ydinaseteollisuus kuitenkin tarvitsee lisää uraania ja siksi näitä monikansallisten yhtiöiden uraanikaivoksia pidetään pystyssä ja jos kerta toiminta on tappiollista, niin sotateollisuudelle tehdyt kaupat tehdään sitten pimeästi. Tästä syystä Talvivaaran kaivostoiminta ei hyödytä kuin vain monikansallisia suursijoittajia.

Suomen väestön mielipidettä ei kuunnella, kun USA:n sotateollisuus tarvitsee lisää uraania, jotta voi käydä pommittamassa köyhdytetyllä uraanilla demokratiaa lähi-itään. 

Nämä uraanikaivokset tulisi sulkea pois Suomesta ja laatia ensin lait koko ydinaseteollisuuden uraanikaupan kieltämiseksi. Mutta arkadianmäelle pitäisi saada ensin sellainen hallitus, joka ei ole läpi korruptoitunut.