http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 17, 2014

Helsingin Sanomat ei kertonut Suomen suurimmasta trolli-keskuksestaTiesittekö että Suomessakin toimii yksi trolli-keskus, joka on maan suurin sellainen ja tunnetaan Helsingin Sanomina. Siellä työskentelee monta Nato-trollia, jotka ammatikseen levittävät valheellista sotilasliitto Natoa hyödyttävää propagandaa eteenpäin.

HS:n trolleilla ei vielä löydy turvaluokituksia kuin vain uutistoimisto Reutersilta tai AP:lta sähköpostitetun propaganda-satujen kääntäminen Suomen kielelle. 

Putin-trollien tehtävä on taas kirjoittaa HS:llä tarpeeksi monta riviä päivässä Venäjän presidentti Vladimir Putiniin kohdistuvaa Venäjävihaa sisältävää uutisointia.

Trollikeskuksella ei kuitenkaan mene taloudellisesti hyvin, koska poliittiset valheet eivät enää mene kaupaksi ja kun Suomen kansan ostovoima heikentyy, niin näitä roskalehtiä ei ole enää kenelläkään varaa tilata olohuoneisiinsa. Mutta vielä viimeisin keino HS:n trollikeskuksella on, että se tuo julkaisunsa digitaaliseen muotoon ja toivoo, että sen valheet myisivät siellä, mutta näin ei ole. Maksumuuri vei asiakkaat ja tabloid-kokoon siirtyminen karkoitti mainostajat.

Jostain syystä HS ei salli vieläkään, että yksikään totuustrolli pääsisi tuonne töihin ja hankkisi heille kenties lisää lukijoita. Vaan heidän on edelleen tyydytettävä sionistiset tahot ja julkaistava sodanlietsontaan ja Nato-kiimaan keskittynyttä propagandaa. Siitä on aito luovuus hyvin kaukana ja siksi HS:n tie kulkeutuu kohti valhemedian loppua.