http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 02, 2014

Voit tarkistaa tietosi oletko poliisin salaisessa rekisterissäJokaisella on oikeus tietää, että onko hän pääsyt poliisin salaiseen rekisteriin.

Yksityisyyden suojaa ja kansalaisten sähköisiä oikeuksia ajava järjestö Electronic Frontier Finland (Effi) on julkaissut verkkolomakkeen, jolla kansalaiset voivat sen kautta pyytää tietosuojavaltuutettua tarkistamaan itseään koskevien tietojen lainmukaisuuden poliisin eri salaisista rekistereistä. 


Verkkolomakkeessa voi valita kohdat joista haluaa saada tarkempaa tietoa, että onko näihin viranomaisten salaisiin rekistereihin päässyt. Tieto kulkeutuu lopulta tietosuojavaltuutetulle, kun omalla allekirjoiuksella printatun paperin lähettää osoitteeseen:

Tietosuojavaltuutettu
PL 315
00181 HELSINKI


Poliisi on ollut tästä Effin verkkolomakkeesta tuohtunut ja sen mukaan laki ei edellytä henkilökohtaista pyyntöä.

Tietosuojavaltuutetun toimiston tiedotteessa todetaan, että "myös silloin kun rekisteröity pyytää tietosuojavaltuutettua tarkastamaan itseään koskevien tietojen lainmukaisuuden mm. epäiltyjen tietojärjestelmästä, on tätä koskeva pyyntö tehtävä henkilökohtaisesti poliisin toimipaikassa, josta se lähetetään tietosuojavaltuutetulle".

Tietosuojavaltuutetun toimisto viittaa henkilötietojen käsittelystä poliisitoimessa annetun lain 44 pykälään.


Effi on taas vastannut tyrmäykseen sanomalla, että tietosuojavaltuutetun toimisto perustelee asiaa väärällä lakipykälällä. Effin varapuheenjohtajan Ville Oksasen mukaan nyt tehdyt pyynnöt salaisten rekisterien tarkastamiseksi perustuvat lain 45 pykälään, joka ei edellytä henkilökohtaista pyynnön lhäettämistä.  Suomen poliisi on edelleenkin ollut tästä heidän salaisesta rekisteristään hyvin vaitonainen, koska ei ole uskaltanut paljastaa sitä, että millä perusteella sinne on monia suomalaisia jo päässyt. Kun pelkästään esim. mielenosoitukseen osallistuminen riittää jo siihen, että pääsee tälle poliisin salaiselle rekisterille. 

Internetissä valtionvastaisten lauseiden esittäminen Facebookissa riittää myös tälle rekisteriksi pääsemiselle. 

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA sekä turvallisuusvirasto NSA:lla on myös profiloitu lukuisat suomalaiset aktivistit. Mutta samoin armeijalla on oma viestikoelaitos, joka profiloi myös suomalaisia yksisyishenkilöitä. SUPO:lla on sitten myös tällainen "salainen" lista, jos vaikka työpaikkaa haettaessa joudutaan tekemään turvallisuusselvityksiä, niin pelkkä kansalaisaktismiin osallistuminen voi koitua työpaikan saamattomuuden kohtaloksi. Se on monen internet-aikakaudella vaikuttavan aktivistin tai bloggaajan hinta, jonka tästä hommasta joutuu maksamaan. 

Talous ja valtaeliitti kun pelkää, että heidän valtansa on pian mennyttä, jos tämä internetin kulta-aika ja tietoisuuden evoluutio pääsee vielä tästä kehittymään eteenpäin. Enää ei tarvitse tietoa hakea kirjastoista, vaan se löytyy suoraan mm. googlen kautta ja tämä kaikki tietoisuuden evoluution kehitys hirvittää Illuminati-eliittiä. He ovat nyt hätää kärsimässä, että mitenkä tämä geopoliittinen palapeli saadaan toteutettua. 

USA:n armeijalle ollaan jo viestitetty 2014 keväällä Pentagonissa, että varautukaa sotaan Venäjän kanssa. Tässä erityisen huolestuttavaa on se, että kuinka Suomi on jo viety mukaan tähän konfliktiin Naton isäntämaasopimuksella. Viimeksi Natsi-Saksa solmi samanlaisen sopimuksen suomen kanssa, kun se Barbarosa-sopimuksen turvin hyökkäsi Suomen kautta Neuvostoliittoon II-maailmansodan aikana. Mutta Mannerheim taisi tehdä sitten Suomen itsemäärämisoikeuden pelastavan salaisen sopimuksen, että Karjala menetään maa-aluena siitä, että Suomi perääntyy hyökkäyksessään Venäjälle ja Venäjä perääntyy myös.

Naton sotaleikeissä tällaista sopimusta ei välttämättä enää tule ja koko Suomen itsemääräämisoikeus on nyt suurimmassa vaarassa kuin koskaan, koska tästä maasta on nyt tehty sionistipankkiirien sota-areenan shakkilauta, kun kaksi suruvaltaa alkaa ottamaan toisistaan sotilaallisesti mittaa. 


Lähteet: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102918791114_uu.shtml 

http://yle.fi/uutiset/poliisi_ja_tietosuojavaltuutettu_tyrmaavat_effin_tyokalun__effi_laki_ei_edellyta_henkilokohtaista_pyyntoa/7573340