http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 18, 2014

Suomessa kaikkien aikojen pahin lama - Orjamarkkinat tulevat


Tanskalainen Danske Bankin ekonomi Lars Christensen sen uskalsi sanoa ääneen, mistä Suomessa taas vaijetaan. Suomessa on pahempi lama kuin aikoihin ja parannusta ei näy.

90-kuvulla Suomi pääsi irti lamasta devalvoimalla markkaa, mutta nyt tämä ei enää onnistu, koska olemme kiinni yksityisten pankkien painattamassa eurossa ja valtionvelkaa pitää vain ottaa lisää ja lisää.

Reaalisella BKT:lla mitattuna Suomen lama on nyt jo syvempi, kuin 30-luvulla. Se ei ole vain suurempi, vaan se on tosiasiassa suurin lama, koska tuotanto on laskenut nyt enemmän kuin 1990-luvun pitkässä ja syvässä lamassa, Christensen kirjoittaa The Market Monetarist -verkkosivullaanPäättäjien laman elvytystoimet ovat sitten orjamarkkinoiden palauttamisessa, että työttömät pistetään 1e/tuntipalkalla pakkotöihin karenssin uhalla edes kahtena päivänä viikossa.

Huittinen näytti jo esimerkkiä, että kuinka näitä orjia voi tilata rikolliseen kilpailukykyiseen hintaan. 

Vaikka Suomen vanha perustuslaki kieltää pakkotöiden teettämisen, niin EU:ssa tämä järjestäytyneen rikollisuuden toiminta pidetään toiminnassa, koska talouden nollakasvua on ylläpidettävä näillä keinoin.

Jos vain mitenkään mahdollista, niin kieltäyty orjamarkkinoista ja äläkä myy itseäsi eurolla mihinkään firmaan.


Lähde: http://www.uusisuomi.fi/raha/74353-nyt-tuli-rajua-tekstia-ulkomailta-suomessa-kaikkien-aikojen-lama