http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 23, 2014

Iso-Britannian pedofiili skandaali syvenee entisestäänIso-Britanniassa selvisi vajaa vuosi sitten, kuinka kuuluisat televisiostakin tutut tv-persoonat olivatkin olleet pedofiilejä ja käyttäneet alaikäisiä lapsia seksuaalisesti hyväkseen. Niin nyt jo eläkkeellä oleva Scotland Yardin etsivä Mark Conrad kertoi, kuinka Iso-Britanniassa poliitikot olivat syyllistyneet alaikäisten poikien raiskauksiinn sekä murhiin.

Tapaukset ovat sattuneet viimeisen 30 vuoden kuluessa ja Conradin mukaan osa syyllisistä ovat niin vaikutusvaltaisia, että heitä on vaikea saada oikeuden eteen.

Uusin shokeeraava todiste tässä pedofiili vyyhdissä on, kun yksi uhri kertoi nähneensä britannian parlamentin jäsenen murhaavan alaikäisen pojan.

Pedofiili tutkinta Iso-Britannian pedofilia ringistä sai alkunsa jo 80-luvulla, jolloin konservatiivikansanedustaja Geoffrey Dickens laati raportin, jossa kävi ilmi, kuinka nimekkäät poliitikot olivat olleet mukana salaisessa pedofilia-ringissä. Asiakirjat kuitenkin katosivat pian. 

Kuvassa luluisista alaikäisiin tyttöihin kohdistuvista
seksuaalirikoksista tuomittu tv-juontaja
Rolf Harris.

Aiemmin tänä vuonna Iso-Britanniassa suosittu tv-juontaja Rolf Harris tuomittiin alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Televisiojuontajana tunnettu Jimmy Savilen pedofilia tausta tuli jo ilmi 80-luvulla, mutta 1979-1999 aikoina laaditut salaiset asiakirjat katosivat mystisesti.

Savile oli käyttänyt seksuaalisesti lukuisia alaikäisiä lapsia hyväksi mm. sairaaloissa sekä Britannian yleisradioyhtiö BBC:n tiloissa. Hän ehti kuitenkin kuolla, ennen kuin hänen pedofiilitaustansa tuli julki. 

Tässä tuoreimmissa Iso-Britannian pedofiiili tapauksien tutkinnassa on ollut suora linkki Jimmy Savilen pedofiili rinkeihin, jotka ulottuvat aina Iso-Britannian parlamenttiin asti.

Poliisi on saanut uhriksi joutuneilta lapsilta todistuslausuntoja, jotka paljastavat sen, että kuinka parlamentin poliitikko tappoi yhden pojan heidän nähden.

Todistuslausuntoja ovat antaneet myös entinen poliisituomari Vishambar Mehrotra, joka epäilee että hänen 8 vuotias poikansa joutui vuonna 1981 tämän Westministerin pedofilia ringin uhriksi. Hänen poikansa katosi kyseisenä vuonna ja hänen ruumiin osiaan löydettiin myöhemmin West Sussexin, Woodlandin alueelta seuraavana vuonna. 

 

Yksi Westimisterin pefodilia-ringin epäillyistä on entinen Britannian tiedustelupalvelu MI6:n johtaja Sir Peter Hayman.

Kuten näemme niin poliittinen johto ja pedofilia kulkevat niin varsin lähellä toisiaan, että nyt on aika näiden asioiden tulla julkisuuteen.